Bocins de paper, màgia i colors: Sitges

dissabte, 24 de març del 2018

Sitges


Deixa que la perseverança sigui el teu motor i l’esperança la teva gasolina.

(Jackson Brown Jr.) 
 

Avui el dia s'ha aixecat gris, la pluja ens acompanya i potser reflecteix una mica la sensació de tristor, impotència i ràbia que aquests dies ens acompanya per la injustícia que ens envolta.

És per això que volia posar una nota de color...

Cada any l'Esther em convida a participar en l'exposició de LO's que es fa a la fira de Sitges que com sabeu és aquest cap de setmana. Aquest any vaig estar dubtant si participar o no perquè realment el tema no em motivava. Enguany el fil conductor és el "snail mail" i és per això que havíem de dissenyar un sobre DINA4 adreçat a la nostra ja coneguda Rita i un segell. 

Finalment vaig decidir que havia d'acceptar el repte i tot i que tenia una idea rondant al cap no la vaig materialitzar fins els darrers dies (no sé perquè la meva creativitat funciona més sota pressió!).

Ahir vaig estar per la fira i ja vaig poder veure l'exposició. Cal dir que el meu LO/sobre és molt diferent a la visió de la majoria de persones que han participat, el toc ha estat en general molt vintage i jo he optat pel color i l'alegria que és el que em transmeten aquests dies de fira, de compres, de somriures, de compartir amb amigues scraperes converses i moments, etc...

La veritat és que hi he dedicat moltes hores, sóc incapaç de fer res sense cuidar fins el darrer detall!!

El tema?? un carter portant un sobre especial a la Rita, que espera aprop del mar.


Vaig crear el fons amb tintes distress i les casetes estan fetes amb paper de llibre (sobre cartolina) amb una capa de gesso i pintades amb aquarel·les. 

Per fer el globus vaig agafar com a model un segell que tenia que vaig ampliar i vaig anar retallant les diferents peces. 

La sorra és de Vilanova i el mar està fet amb paper de seda vernissat. 

No podia faltar la Rita a la finestra i dos segells també fets amb paper de llibre i dibuixats i pintats a mà.

Escriure és el que més em costa així que a partir d'una tipografia que tinc instal·lada a l'ordinador vaig estar fent proves a mà. Al final no ha quedat tan malament!!

i res més... us deixo amb els detallets... espero que us agradi. Al final tot i el recel inicial vaig gaudir molt fent-lo.




 



17 comentaris:

  1. Si axiò ha suposat un repte per a tu, ja et dic jo que el repte està superant "cum laude"!!!!!. Quina petita obra d'art!!!!. M'encanta, Montse!. Els colors, l'escena, les casetes, la sorra, la "raspa" i l'ocell...tot!!!!!
    Petonets i gaudeix molt de la fira!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'hem trobst a faltar a Sitges. Que lo sepas! Petonets

      Elimina
    2. Moltes gràcies!!! perquè no vas entrar a l'exposició d'aquest any perquè hauries vist totes les obres d'art... això sí... la meva destacava pel color, jajajaja. La veritat és que ja saps que gaudeixo molt creant petits "quadres" i cuidant tots els detalls. Un petonàs

      Elimina
  2. M'encanten tots els detalls i detallets que has fet. És una creació molt alegre. Gràcies per compartir-ho.
    Una abraçada!!!
    Àngels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! em venia molt de gust fer alguna cosa colorista!!! i va sortir això... i com era Sitges havia de ser molt mariner... Molts petonets

      Elimina
  3. Me has dejado con la boca abierta, no se te ha escapado ni un detalle!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, realmente me encanta cuidar todos los detalles, es un reto... Un besito

      Elimina
  4. Ja saps que a mi em va agradar molt el teu LO perque el vam veure juntes a l'exposició. I realment vaig saber que era el teu sense mirar els cartellets. Sempre em sorprenen (i em meravellen) tots els petits detalls que cuides tant. Com diu la Charo... un"cum laude". Molts petonets i disfruta de les vacances!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! de fet aquesta vegada era fàcil, entre tant vintage el meu cantava moltíssim, jajajajaja, em va fer una mica de vergonya i tot perquè era tan diferent... però estic satisfeta amb el resultat i és el que em va sortir de l'ànima! Molts petonets

      Elimina
  5. Hola Montse! ahir el vaig veure amb tu i avui amb la meva germana, que et dic que li ha encantat!!! tots els detallets i els colors m'encanten!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! ja saps que jo sóc de detallets i quan més petits millor! m'alegro que li hagi agradat a la teva germana (i a tu, of course! jejeje). Un petonàs

      Elimina
  6. El vaig veure en directe i em va encantar Montse!! Realment entre tant color cru i pàl·lid el teu ressaltava molt i encara el feia més bonic.
    Quina llàstima no veure'ns aquest any.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! certament destacava molt!!! però és que no m'hauria sortit de dins fer un sobre de color marró... suposo que tot i que sempre dic que no tinc un estil en realitat sí que el tinc! Un petonàs i a veure si a la propera ens veiem!!!

      Elimina
  7. Hola MONTSE. Com m'agradat trobarte de nou. Veig que segueixes fent coses maravelloses com aquesta composició. No li manca cap detall. Molts petons y a veure si aquest any tenim un moment per trobarnos amb la Glòria i la Pilar. Una abraçada forta forta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina il·lusió veure't per aquí!!! M'alegro que tornis al món blogger i a veure si és veritat i trobem un dia per trobar-nos!!! Un petonàs

      Elimina
  8. Com cada any un treball impecable, colorit i de gran qualitat. Moltes gràcies per participar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu per convidar-me cada any!!! sempre m'ho passo molt bé!!! Un petonàs

      Elimina