Bocins de paper, màgia i colors: Aniversari (2)

dissabte, 10 de febrer del 2018

Aniversari (2)



No puc canviar la direcció del vent,
però sí que puc ajustar les meves veles
per arribar sempre al meu destí.

(James Dean)

La setmana passada vam celebrar l'aniversari del meu nebot i del meu germà. En l'anterior entrada us mostrava la targeta del meu nebot i avui us mostro la que vaig fer pel meu germà, les dues d'estils molt diferents.

Sempre em resulta molt difícil fer targetes masculines, però amb el meu germà ho tinc més senzill perquè la seva principal afició és la fotografia.

Vaig fer una targeta, segurament seriosa però amb sorpresa al seu interior, combinant l'scrap amb aquesta nova afició que és modelar figuretes amb filferro.

Espero que us agradi!




14 comentaris:

  1. Oh!! Quina cosa més maca! No deixes mai de sorprendre'm! Ja et vaig dir que m'encantaven aquestes figures però aquesta amb la càmera m'ha deixat amb la boca oberta. Suposo que al teu germà també. Petonets i bon diumenge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! vull seguir practicant fent figuretes diferents perquè el resultat és molt maco!!! Un petonàs

      Elimina
  2. Uau!!! Quina passada de postals. La del fotògraf és impressionant. A qui no li agradaria rebre una postal com aquestes.
    Petonets!!! Àngels
    Ja espero la propera entrada. Segur que em tornes a sorprendre.
    Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! no sé si et sorprendré... que cada vegada és més difícil!!! jejejeje, molts petonets

      Elimina
  3. Mare meva, això és el que es diu "rizar el rizo"!!!. Si ja em vas deixar l'altre dia al.lucinada, ara amb aquesta targeta no sé ni què dir!!!!. Senzillament, una petita gran obra d'art!!!!
    Petonets i bon diumenge!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... que no havia ni respost els comentaris... quin desastre!!! gràcies guapa!!! m'encanta el tema del filferro amb craft i m'agraden les targetes amb sorpresa aixi que vaig combinar-ho tot!!! Molts petonets

      Elimina
  4. Ohhh Montse, has tornat a deixar-me amb la boca oberta! Quina meravella de targeta, i realment la sorpresa de l'interior és increible.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! realment l'efecte que volia aconseguir era aquest, la sorpresa a l'interior i és que m'encanten els pop-ups. Molts petonets

      Elimina
  5. Quina passada de targeta! I trobar-se amb aquesta obra d'art a l'interior caram, segur que ningú se l'espera! M'ha requete-encantat!
    Ptnts graaans!***

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! fer targetes masculines és difícil però amb el meu germà i l'afició a la fotografia ho tinc fàcil! Un petonàs

      Elimina
  6. Aquestes figures són una passada! Felicitats a tots, veig que tu també estàs rodejada d'aquaris. Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! bé... envoltada, envoltada nooo, només el meu germà i jo mateixa :) i és que els aquaris som fantàstic, jajajaja. Molts petonets

      Elimina
  7. Vine a devolver tu visita y estoy encantada aqui! madre mia haces cosas preciosas!! Sobra decir que ya te sigo para no perderme nada de ahora en adelante. Estuve buscando el video que quisieras ver pero no lo hallo mas! ayy pero no lo olvido, estaré pendiente para darte el dato. Feliz finde!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias!!! ya he estado investigando por la red y encontrado verdaderos tesoros que cuando tenga tiempo voy a poner en práctica seguro! Un besazo y gracias por el interés

      Elimina