Bocins de paper, màgia i colors: Bon any!!!!

dimecres, 3 de gener del 2018

Bon any!!!!


Respira. Espera.
Aixeca't sense pressa.
Inspira. Refés-te.
La vida al món t'esperen.

(Fil de llum, Andreu Rifé)


Aquests dies he estat una mica desconnectada, he aprofitat el final d'any i l'entrada del nou per a relaxar-me allunyada de casa, enmig de la pau de la Garrotxa, caminant, descobrint i redescobrint racons, dormint molt... 

I avui que ja he tornat a la normalitat us deixo una nova entrada, encara me'n queden unes quantes de Nadal, aquests dies us atabalaré :). 

Avui us ensenyo dues targetes amb la mateixa estructura, no sé si en diuen slider card, o targeta lliscant... He creat una imatge hivernal-nadalenca amb segells i la targeteta que quan l'estires es mou un personatge i descobreix un missatge.

Aquest any m'he retrobat amb els segells, ara estic en mode "compulsiu". El culpable és un marc d'IKEA que serveix per estampar. Sovint quan segellava no quedava del tot bé, amb el marc és una passada!!! ha fet que em reconciliés fins i tot amb l'embossing en calent!!! Si el voleu veure feu clic aquí.

I bé... us deixo amb les targetes i marxo a fer les darrers compres abans de Reis.






5 comentaris:

  1. Ainssssssssssss, també són per adoptar aquests ossets!!!jajajaja
    No he fet mai aquesta estructura i tinc moltes ganes, sincerament!
    Les dues targetes són una xulada!!!. La primera amb aquest osset petit posant l'estel...és molt dolça!!
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! aquesta estructura és molt senzilla de fer, a mi m'agrada anar buscant estructures noves per la xarxa i sempre aprofito el Nadal per experimentar. I els segells certament tant una col·lecció com l'altra són una monada!! Un petonàs

      Elimina
  2. Eis! La primera és la meva. Així que la vaig veure, me'n vaig enamorar, els segells del cel em tenen ben captivada i la resta de detalls, no cal ni dir-ho, meravellosos.
    Mil gràcies Montse!!!!!
    Un petó!
    Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que t'enamorés!!!! mai sé del cert si l'encertaré!!! però ara ja estic contenta!!! els estels del cel van ser amor a primera vista, quan els vaig veure no vaig parar fins que els vaig comprar. Un petonàs i espero continuar gaudint d'aquest intercanvi molts anysss!!!!

      Elimina
  3. Les dues targetes són una xulada! I com diu la Charo, aquests ossets són una monada. Jo tinc els segons però encara no els he estrenat (sí, sí, un altre cop), però el de l'osset petit amb l'estrella m'ha enamorat. Petonets, bon any i bona reentrée demà a l'escola!

    ResponElimina