Bocins de paper, màgia i colors: 3 dies per Nadal...

divendres, 22 de desembre del 2017

3 dies per Nadal...


Entre boscos,
les verds branques
i els barrets d'algunes cases.

És on viuen les fades
per fer les nits més estelades
i molt blanques les albades.
I per ara, canten nadales.

(Isabel Barriel)


Ja s'ha acabat el cole!!! buf... quines ganes de descansar que tenia!! de fet aquesta tarda no he fet res de res!!! i quin plaer!!! :). Ara però volia fer una nova entrada amb la certesa que gairebé totes les targetes han arribat a la seva destinació i ja us les puc anar ensenyant amb tranquil·litat.

Avui us ensenyo la de la Montse, ja fa anys que fa l'intercanvi nadalenc amb mi, tot i que l'any passat va fer una aturada al seu bloc i ens vam saltar la cita. Per això, em va fer molta il·lusió saber que aquest any tornava a participar. 

Ella em va enviar una targeta molt dolça que podreu veure aquí.

I jo us deixo amb la meva... Cada any la coral de l'escola va a cantar al centre de dia de l'hospital de Vilanova, els avis i àvies estan molt contents de trencar la seva rutina i escoltar com canten. Nosaltres sempre els hi fem un petit obsequi, una targeteta feta per l'alumnat de la ESO. Aquest any vaig optar per fer una targeta rodona amb unes estrelles d'origami fetes amb paper de llibre (com estem treballant el tema del reciclatge...). Malauradament no faig fer fotos de les aproximadament 60 targetes que vam fer... però em va fer pensar... per què no utilitzar les estrelletes i fer la meva composició. I d'aquí va sortir la targeta per a la Montse.

Un fons fet amb distress i aigua sobre una cartolina texturitzada amb un toc brillant, una mica de volum aconseguit amb goma eva i les meves estimades formes rodones que m'encanten. Una cinteta, una punteta i les estrelletes fetes cada una amb 5 peces que s'uneixen entre sí (sense enganxament). Per a que us feu una idea l'estrella gran està feta amb quadrats de 3x3 cm i la petita de 2x2 cm).

I aquí va la imatge...



9 comentaris:

  1. M'encanta!!!. Sóc una enamorada del tons blaus junt amb el kraft, així que la trobo super elegant. I el detall de les cintes...uf, fantàstica!!!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! m'apunto craft i tons blaus per la Charo l'any vinent, jajajaja. Un petonàs i bones festes!

      Elimina
  2. Uala! És preciosa, dona una sensació de pau i relax tremenda. Una vegada més m'has fet obrir la boca.
    Fins aviat!
    Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! si... és cert que és relaxant!! potser són les estrelletes... o el to... sigui com sigui espero continuar sorprenent-te. Bones festes!!

      Elimina
  3. Holaa, estic contenta que ara tinguis aquests dies de desconnexió i que segueixis amb el teu compte enrere i amb els poemes de la Isabel Barriel aquest any també n'he fet servir un).
    Aquesta tarja m'ha agradat molt i les estrelles amb full de llibre són molt maques!!

    Fins aviat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! al cole n'hem fet més de 100 d'estrelletes amb fulls de llibre, i vaig pensar: ostres! ho hauria d'aprofitar i fer-ho jo també, certament queden molt xules! Un petonàs

      Elimina
  4. Quina targeta més delicada i més bonica! M'encanten aquestes estrelles! I els tons blaus!! A mi lo de la parpiroflèxia amb un tamany reduit de paper em posa una mica nerviosa però m'encanta el resultat. Jo, aquest any, he fet un altre tipus d'estrelles per fer una guirnalda de benvinguda per la Júlia que ha vingut avui. Ja les ensenyaré al blog. Molts petonets i a gaudir dels dies de descans!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! A mi m'encanten les coses petites, tan d'origami com els detallets d'scrap. Ja tinc ganes de veure la "guirnalda" (com es diu en català?). Bones festes i gaudeix de la teva filla! :)

      Elimina
  5. Una preciositat que ens ha acompanyat tot el Nadal a casa i quasi tot el mes de gener. Tot just avui l'he guardat junt amb totes les teves targetes, fan una patxoca!!! Em sap greu entrar poc al blog però acabo de fer una passejada i m'he quedat bocabadada dels treballs tant bonics que has fet per aquestes festes. Una forta abraçada!

    ResponElimina