Bocins de paper, màgia i colors: Sant Jordi...

dimecres, 26 d’abril del 2017

Sant Jordi...


Llegint descobrim el nostre món, la nostra història i a nosaltres mateixos. 

(Daniel J. Boorstin)

Aish... que ja està passant el mes i gairebé no he publicat res... bé... de fet és que tampoc he fet molt d'scrap :O. Aquests darrers dies però he acabat un treball que vaig començar ja fa bastant.

En la darrera entrada us parlava d'unes trobades amb unes noies compartint algun projecte. En la del mes de març una de les noies ens va ensenyar a fer una targeta infinita. Jo ho havia vist alguna vegada per internet però ja sabeu quina mandra em fa mirar vídeos! així que no l'havia provat mai. La majoria de les noies la van fer com si fos un mini amb fotos perquè l'estructura que és molt original et permet veure diferents parts. Jo no sabia quines fotos posar, així que vaig optar per fer una targeta de Sant Jordi que, òbviament, no vaig acabar aquell matí :-O.

La volia regalar per Sant Jordi, juntament amb un llibre, així que divendres i dissabte hi vaig estar treballant (com sempre a darrera hora).

Avui us deixo el resultat. Les fotos són estàtiques i no s'aprecia que és una estructura que vas plegant i desplegant mostrant diferents "pàgines", és molt i molt xula i us la recomano perquè a més sorprèn a qui la rep. També us haig de dir que si en feu alguna comenceu a decorar-la per ordre perquè us podeu trobar com jo que en alguna pàgina no us quadri i acabeu improvisant per a que no es noti (jo vaig haver de posar unes finestretes perquè no es veiés el que havia enganxat i que no quedava bé vist des d'una altra pàgina).

Bé... no m'enrotllo més... aquí va... espero que us agradi. Jo segur que la repeteixo!!! 





 

14 comentaris:

  1. Ostres, quina xulada!. No he fet mai una targeta infinita d'aquestes (encara que també he vist vídeos!!jajajaja) i ara m'ha picat la curiositat!!.
    Per cert, que el castell on està la princesa (la primera foto)...l'has dissenyat tu?. És una cucada!!!
    Petonetsssssssssssssssssss!!!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! L'has de fer perquè és molt divertida i xula i segur que et quedaria una targeta genial amb fotos de la peque o de la Carmelita, jajajaja. I síiiiiiii, el castell el vaig fer jo. La targeta era per l'amic que em va ajudar a fer el castell diorama pel cole a principi de curs i vaig voler recrear-lo una mica :). Un petonàs

      Elimina
  2. Montse,

    Només puc dir-te que és BRUTAL!!!!! Un bon detall.

    Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! és una estructura molt xula i divertida, si no l'has fet mai prova-la!!! Petonets i gràcies pel comentari

      Elimina
  3. Quina passada, es nota que en els teus treballs posses cor i ànima.
    M'encanta!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! La veritat és que sempre connecto amb els meus treballs, i sí... i poso molta il·lusió i estimació, això sí! també hi poso hores :-O. Molts petonets

      Elimina
    2. Aiiix et vaig escriure ahir i no em vaig enrecordar de felicitar-te.
      Espero que tinguessis un molt bon dia del teu Sant.

      Elimina
  4. A més de tenir molts detalls encantadors i molt treballats, la manera com s'articula una vegada i una altra és fascinant i, fins i tot, una mica addictiva.

    Gràcies i felicitats !!!

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapi, l'estructura em va encantar i segur que la utilitzo en més d'una ocasió, certament és una passada com es va "fent i desfent". Un petonet

      Elimina
  5. Oh! Si el primer dia ja feia bona pinta, ara que està acabada és impressionant

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! i moltes gràcies per ensenyar-me a fer-la!!! jo no sóc de vídeos, prefereixo el paper o el directe i la profe :) va ser fantàstica!! Molts petonets i fins aviat!

      Elimina
  6. Hola Montse!! quina tarja tan xula!! m'encanta!! i tots els detallets que li has posat també :-)

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  7. Ohhh Montse quina preciositat!! M'encanta com t'ha quedat.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
  8. Quina feinada! Però el resultat s'ho val! A mi m'encanta tot lo relacionat amb el dia de Sant Jordi però aquesta targeta és "lo más". A més, jo que sóc tant de blaus,trobo que els colors són molt encertats. Hauré de provar de fer una targeta d'aquestes! M'encanta el resultat! Més deures pendents!! Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina