Bocins de paper, màgia i colors: Després del silenci 2.0...

dissabte, 30 de juliol del 2016

Després del silenci 2.0...


Pensa, crea, somia i atreveix-te!

(Walt Disney)

Buf!!! ara mateix pensava... quin títol poso a aquesta entrada?? fa tants dies, setmanes, mesos (:-O) que no escric que gairebé ja no sé ni com començar...

El motiu d'aquest silenci?? la veritat no ho sé... els finals de curs cada any més demencials i més carregats de feina, la inspiració sota mínims, potser la necessitat de desconnectar de tot... I el que més greu em sap és que tampoc he dedicat temps a passejar-me pels vostres blocs i deixar comentaris... (I'm sorry! no us he oblidat!!!) però espero mica en mica anar retrobant-me amb mi mateixa i anar retrobant-me amb la creativitat i l'scrap. 

No he fet massa coses però algunes sí que tinc per ensenyar-vos, així que després d'uns dies que em prendré per fer turisme us ho aniré mostrant.

Avui començo amb un àlbum d'estructura molt senzilla (amb sobres) que vaig regalar a la neta d'una amiga. No volia fer un àlbum típic de nen petit, així que vaig optar per un àlbum colorista i que desprengués bon "rotllo". Em vaig enamorar d'aquesta col·lecció de papers quan els vaig veure a la fira de Sitges (no em pregunteu com es diuen, sóc un desastre per això) i esperaven el moment just per sortir del calaix. 

No estic acostumada a fer un àlbum buit i vaig posar poquetes decoracions (fustetes, banderoles...) per a donar-hi cabuda a totes les fotos que espero vagin enganxant mica en mica. L'estructura és plena de butxaques invisibles (a cada sobre s'amaga una cartolina per enganxar-hi més fotos) i visibles per posar-hi el que es vulgui i realment potser és una de les feines que he fet amb menys temps (deu ser que quan poso fotos és més complicat buscar la combinació perfecta de papers, detalls, etc...). Ah! per tapar l'estructura de sobres enganxats del llom vaig posar-hi una roba de sac amagada sota la portada, m'encanta com queda!!! segur que ho repeteixo.

Sigui com sigui, malgrat estar desentrenada estic contenta amb el resultat i sé que li va fer molta il·lusió.

Bé... us deixo amb les fotos (una vegada més fetes amb una llum totalment inadequada! és el que té acabar els treballs a contrarellotge!).

Si encara esteu per aquí, moltes gràcies per llegir-me!!! Us he de confessar que... us enyorava!! :).








 
 

9 comentaris:

  1. Homeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!...bé, donaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!jajajajaja
    Benvinguda de nou!!!. T'he anyorat, "que lo sepas"...però vaig pensar que si estaves "desconnectada" tenies els teus motius...o només volies estar en "silenci 2.0"!!jajajaja
    Sobre l'àlbum...la col.lecció ja et dic jo que és una de Bo Bunny (no la tinc, però l'altre dia una noia que segueixo pel youtube la ha fet servir). M'encanta el resultat!!!. Molt colorit, molt alegre i veient una altra vegada la col.lecció...cada vegada m'agraden més aquests papers que ara no es poden aconseguir!!jajajajaja
    Bé, desitjo que no et "perdis" tant però si ho fas, jo espero el que faci falta la teva tornada!!!!
    Petonets a "dojo" i gaudeix molt del teu descans!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... quina il·lusió saber que encara hi ha vida per aquí darrera la pantalleta!!! I és que tinc unes seguidores de luxe!!! us mereixeu un 10!!!!! Tens raó... silenci 2.0 seria perfecte pel títol de l'entrada (ara el canvio, jajajajaja). I síiiiiiii és Bo Bunny, són genials!!! i tenen molt bona qualitat, si en trobo algun de solet en algun lloc el tornaré a comprar. Jo per estar desentrenada estic molt contenta també amb el resultat, és molt colorinxi. I nooooooo, no em perdré tant, tinc moltes coses al cap per fer (a veure si el temps em deixa perquè vull fer tantes coses que la vida no em dóna). Mil petonets i moltíssimes gràcies per ser-hi sempre!!!!

      Elimina
  2. Montse, se t'ha anyorat i moooolt!!! De fet, fa uns dies pensava en tu i que segur que devies estar gaudint d'unes merescudes vacances!!!
    Vaja tornada...m'encanta l'àlbum!!! Està ple de color, alegria i vida. son uns papers molt xulos i segur que els ha encantat.
    Ja tinc ganes de veure més cosetes. Bon cap de setmana i petonets!!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aishhh, quina il·lusió veure't per aquí malgrat que hagi abandonat el blog tant de temps i no hagi ni passat a visitar-vos, tinc ganes de tornar-me a posar al dia i veure les meravelles que heu fet totes!!! Moltes gràcies pel comentari, els papers són certament genials i combinen molt bé amb les texturitzades. Un petonàs i gràcies per ser-hi!!!

      Elimina
  3. Sí que t'enyoràvem, sí... La veritat és que al principi vaig pensar en el final de curs però ara ja començava a estar preocupada per la teva absència (sóc patidora de mena, ja m'ho diuen els meus fills). Però si el motiu ha sigut desconnectar, ben fet que has fet. I ara al tema que ens ocupa... L'album és una monada! M'encanten aquests colors i em sembla meravellosa l'estructura. I les fotos no estan gens malament, eh? T'ho diu una experta en fotos dolentes. Jajaja. Bé, espero que gaudeixis molt de les teves merescudes vacances i espero que no ens tornis a deixar per tant temps. Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish.... aquesta patidora... jo he pensat molt en tu i és que sé que des de fa mesos et dec un mail (impresentable que és una...). La veritat és que no ha estat una desconnexió meditada, senzillament ha sortit així. Pensava que quan tornés ja ningú es recordaria de mi i estic molt contenta de saber que tinc aquestes seguidores tan fidels, bé... ja puc dir amigues scraperes fidels :). L'estructura és molt i molt senzilla i segurament la repetiré moltes vegades més. Un petonàs i a veure si fem una trobadeta en petit comité :). Ah! i mil gràcies per ser-hi sempreeeeeeeeeeeeee!!!

      Elimina
  4. Montse no ens deixis tant temps sense veure els teus treballs que et trobem molt a faltar.
    Crec que la col·lecció és de Bo Bunny.
    Petonets guapa i bon estiu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... jo també us trobava a faltar!! ara tinc feina a posar-me al dia!!! Un petonàs i bon estiu per a tu també!!

      Elimina
  5. Maquissim!!! Quins papers mes macos! Estic fent un vol pel teu blog, que feia molt de temps que no estaba conectada. Preciós tot. Una abraçada!!!!

    ResponElimina