Bocins de paper, màgia i colors: Els mesos de l'any: maig

diumenge, 3 de maig del 2015

Els mesos de l'any: maig


Quan portes el sol per dins...
no importa si a fora plou.

(Anònim)

Aquest mes, cosa rara :), anem al dia amb l'intercanvi de targetes que fem amb la meva amiga Pilar

Ahir vam passar un dia fantàstic a Girona, passejant, caminant per les muralles, pel call, botiguejant, dinant, xerrant... si... xerrant molt, jejeje. i vam aprofitar per donar-vos el mes de maig d'aquest projecte compartit tan especial.

És curiós que sense parlar-ne continuem coincidint en moltes coses, en aquest cas la pluja, els cors de fusta i curiosament hem utilitzat el mateix troquel, jo per fer la vora i la Pilar per retallar-lo i fer les gotes de pluja! suposo que per això fa tant de temps que som amigues perquè d'alguna manera la nostra ment i el nostre cor estan sempre connectats.

Us deixo amb les dues "pàgines", la meva amb un paraigües, un paper de pluja preciós del qual em vaig enamorar a primera vista i on he volgut destacar les gotes amb glossy (una vegada més la qualitat de la foto nefasta, I'm sorry, no la vaig comprovar abans de donar-li a la Pilar) i un gatet de fusta (oi que és mono? a ella li encanten! i jo els hi tinc al·lèrgia, jajajaja).



I la de la Pilar amb aquestes floretes que tant ens fan pensar en la primavera...



18 comentaris:

  1. Hola Montse!!! ahir vam passar un dia fantàstic i siii, vam parlar mooolt jajajaj... el teu tag amb el gatet ja llueix, em va encantar!!! i està molt xulu anar al dia per què així podem gaudir-ne tot el mes :-)

    Que tinguis molt bona setmana!!

    Una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poz zi :) va ser un dia xulo :), però al final no ens vam fer cap foto juntes, eh? jajaja... haurem de tornar al calendari amb fotos de les trobades :). El teu tag també llueix a casa, és fantàstic tenir-lo tot el mes, ja podem anar pensant en el de juny :). Petonets i bona setmana per a tu també.

      Elimina
  2. Felicitats per la vostra puntualitat! Són moníssims els dos. M'encanta el teu paraigües i les gotes de pluja del de la Pilar. Sou unes artistes! Petons i bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! ara a veure si cada mes som tan puntuals :). Petonets

      Elimina
  3. Quina puntualitat amb el tag, noies!!!jajaja. M'encanten tots dos: del teu m'agrada molt aquest paraigues i jo sóc com la Pilar: els gats m'enamoren (amb permís de la meva adorada Carmelita, eh???jajajajaja). I del tag de la Pilar, m'agraden molt les flors que jo he pensat: és clar, com van anar a Girona...per el tems de flors!!jajajaja (estic una mica "p'allá"!!jajaja).
    Petonets i molt bona setmana!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi les figuretes i dibuixos em gats també m'enamoren però quan veig un pèl real m'esgarrifo, jajajaja. La veritat és que em venia de gust passejar per Girona però nooooooo, no era temps de flors encara, és la setmana vinent, però com bon ésser associal m'agobien una mica les multituds (només les supero si hi ha una fira d'scrap, jajajajaa, és bromaaaaaaaa) hi vam anar una setmana . Petonets

      Elimina
  4. Ay Monste, me encanta!!! Los gatos me tienen enamorados pero les tengo alergia, jajaja, así que yo tengo vuestras dos características juntas ¿qué te parece?. Son dos adorables tags, sí señor. Besotes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qué bueno!!! eres un poquito de las dos, jajajaja, a mi me encantan las figuritas y dibujitos de gatos pero ahí se queda :). Besitos

      Elimina
  5. Ohh Montse un altre mes tu i la Pilar em sorpreneu amb aquest intercanvi. M'encanten les dues pàgines i que coincidiu amb detalls es fantàstic.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, nosaltres gaudim molt d'aquest intercanvi, ens hauries de veure quan obrim els sobres, jeje... com nenes petites. Petonets

      Elimina
  6. Oooh! M'encanta! I a més, has aconseguit fer-lo "clean&simple". Campiona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiii, que contenta estic de que em diguis que m'ha quedat clean & simple!!! sempre em queixo que mai ho aconsegueixo, jajaja. Un petonàs

      Elimina
  7. Molt boniques Montse. M'encanta aquest gatet i les gotes de pluja. La frase molt bona també. I els testos de la targeta de la Pilar són xul-lissims !! Felicitats pel vostre treball i per la vostra amistat. Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! la veritat és que la nostra amistat és un tresor d'aquells que la vida et regala i si a més compartim scrap millor que millor, jajajaja. Petonets

      Elimina
  8. Quines dues preciositats!!
    Com feu les dedicatòries, només amb un rotulador negre? us queden xulíssimes.
    Petons a les dues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! sí... retolador negre i endavant, jajaja. Jo de vegades copio una mica les tipografies de fonts instal·lades a l'ordinador i de vegades escric tal com surt, m'agrada fer lletres irregulars. Un petonet

      Elimina
  9. Què guai aquest projecte que porteu ambes, les dues estan xules, i la amistad que vos uneix el millor!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! la veritat és que sí que és molt xulo i ens fa molta il·lusió!!! Petonets

      Elimina