Bocins de paper, màgia i colors: Et desitjo... (3 dies per estrenar un nou any)

diumenge, 29 de desembre del 2013

Et desitjo... (3 dies per estrenar un nou any)


Et desitjo també que siguis útil, però no insubstituïble.
Que en els moments difícils,
quan no et quedi res més que aquesta utilitat,
et serveixi per mantenir-te en l'esperança.

(Víctor Hugo)


Molts dies novament sense publicar, dies en certs moments complicats, però també dies per compartir... 

Ja sé que vaig al revés del món però les circumstàncies no m'han permès fer les entrades que desitjava abans de nadal, així que jo començaré ara a publicar les postaletes que he anat enviat fruit d'aquest intercanvi. Desitjo que us hagin agradat i que per uns moments us hagin fet esboçar un somriure o omplir-vos d'il·lusió. 

Aquesta d'avui no ha format part de l'intercanvi però ha estat per un amic que sempre està al meu costat i és la meva manera particular de dir-li gràcies.

Moltes ja sabeu que sóc una enamorada de la lluna (tot i que vitalment m'agradi més el dia que la nit) i quan vaig trobar aquesta lluneta de fusta vaig pensar que acompanyaria a l'escaleta que havia comprat... qui sap si algun dia podrem tocar la lluna amb la punta dels dits? ara per ara em conformo en pensar que existeix una escala que porta als nostres somnis i que ens permet gaudir de bocinets de la màgia que la lluna ens transmet...





14 comentaris:

  1. T'ha quedat molt maca !

    M'agrada molt...

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapi... estic contenta que t'hagi agradat :). Petonets

      Elimina
  2. M'encanta! I a més trobo que diu molt de tu. Molt bon any Montse! I molts ànims pel que ve. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! espero que tu també tinguis un any ple de moments especials i molt, molt d'scrap! :). Petonets

      Elimina
  3. Què bonica!!!. M'agrada molt la combinació kraft amb blau!!. T'ha quedat molt maca la postaleta!
    Estava jo llegint el post i pensant...que no posi encara la meva, que no ha arribat i no sé com es!!!jajajajajaja (estic esperant que arribi per fer el postl!!!!jajajaa)
    Petonets i aprofito per desitjar-te novament un 2014 ple de màgia i moltes cosetes boniques!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gàcies wapa!!! Aish... els misteris de correus... totes les postals van ser enviades el mateix dia, a València, a Girona i a Puigreig van arribar les postals abans de nadal... i a Tarragona que està aquí al costat no... potser l'han enviat amb diligència, jajajaja. Intentaré no fer l'entrada de la teva fins que em confirmis que ja ha arribat, jeje. Un petonàs

      Elimina
  4. Hola Montse!! molt maca la postal i molt maca l'entrada!! qui sap si algun dia podem tocar la lluna... a mí m'ha fet somriure veure la cinta d'estrelles i l'escala, m'ha recordat el dia a Creativa :-)

    Ja espero amb ganes les entrades, per descobrir el que has creat aquest any que segur a agradat molt a tothom!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  5. Preciosa, com sempre. Que tinguis una bona entrada d'any !!!!

    ResponElimina
  6. T'ha quedat realment molt dolkça i bonica, com tot el que fas sempre! :) I no deixis mai de somiar, perquè els teus somnis també ens inspiren als demés! Que tinguis un feliç 2014! Un petonàs!

    ResponElimina
  7. Fantàstica interpretació de la postal nadalenca ets l'artista del craft i amb el blau queda genial i a més a més, millor explicació de la mateixa!! Com sempre les teues paraules em deixen meravellada i bocabadada; sempre hi trobe qualsevol frase, poesia per als teus projectes.... Espere que poc a poc, els mals moments que has passat es solucionen i torni tot a la normalitat el més aviat possible. De segur que aquest any que d'ací poc toca les nostres portes, et porta moments postiius, plens d'alegria, il·lusió, emocions.... Molts petonets i feliç any nou Montse

    ResponElimina
  8. Montse quina obra d'art, m' encanta!! has plasmat un somni d'any nou!!! molt bon començament de 2014!!!

    ResponElimina
  9. Preciosa!!!! Una bonica interpretació que segur li ha agradat moltíssim. Volia donar-te les gràcies per la teva tarjeta i pel teu esforç, sé que no han estat uns dies "rodons"... et desitjo una bona entrada d'any, de tot cor. Petonets!!!!

    ResponElimina
  10. Preciosa!!!!!!!!!!!!! és molt maca l'escala que va cap a la lluna!!!! és una preciosa metàfora, segur que el teu amic està encantadíssim!!!!!

    ResponElimina