Bocins de paper, màgia i colors: Viatges...

dijous, 24 de maig del 2012

Viatges...


El més important no és el final del camí, sinó el camí. Qui viatja massa depressa perd l'essència del viatge.


Aquest mes que aviat estrenarem acostuma a ser un mes amb molta feina, els darrers exàmens, piles de correccions, entrevistes, recuperacions, "burrocràcia"... sembla no acabar-se mai!. I tot i que estic dedicant unes estonetes a l'scrap (per alliberar la ment i per fer algun que altre regalet), no vull deixar el bloc abandonat, així que faré com la tele a l'estiu que treu la pols a tot el què té a l'arxiu :). Jo continuaré publicant algunes pàgines de l'àlbum dels 50 anys de la meva germana.


Avui li toca el torn als viatges. És curiós com de vegades ens enamorem d'algun paper d'scrap però quan mirem al darrera diem: ostres... per a què utilitzaria jo aquesta cara? no m'agrada gens!

Amb aquest paper em va passar això. Em vaig enamorar de la cara de color groc (la de la foto) i quan estava fent l'àlbum la primera que vaig utilitzar va ser l'altra i després no sabia què fer amb la groga!! aish... sempre vivim en el món a l'inrevés!








Volia fer una pàgina una mica diferent, amb les fotos amagades i que es despleguessin, de manera que es pugés desplegar cap a un costat i cap a l'altre (aquí només en mostraré un). 

La temàtica... els viatges... molt adient el paper amb el mapa. 

Vaig aprofitar també per escanejar algunes postals que havíem rebut d'ella fa mooooooooltttttttsssssssss anys! 




I aquest en va ser el resultat... una pàgina senzilla però que quan l'acabes et deixa amb bon sabor de boca.



12 comentaris:

  1. Montse m'encanta com t'ha quedat aquesta pàgina amb el mapa !!!! A la teva germana segur q li va encantar,no? Un àlbum molt i molt treballat. Petons.

    ResponElimina
  2. La veritat és que sí va ser una feinada d'àlbum, però com estava "castigada" a casa m'hi vaig poder dedicar i la veritat és que em va encantar fer-lo i descobrir fotos de petits i pensar què posar-hi aquí o allà... Gràcies pel comentari!!! Un petonet

    ResponElimina
  3. Holaa!! molt bo el comentari de tirar d'arxiu :-) m'agrada com t'ha quedat la pàgina de viatges, els segells, el mapa...com sempre molt maco!!!

    Bon cap de setmana!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  4. jeje... és que si no tiro d'arxiu no tinc temps per fer tantes coses!! :) i de fet tinc tantes coses, sobretot d'enquadernació que ni tan sols he fotografiat!!

    Bon cap de setmana! Un petonàs

    ResponElimina
  5. el scrap es el que tè ens fà reviure molts moments viscuts

    ResponElimina
  6. M'agrada molt aquesta pàgina amb el desplegable!

    Petons!!


    Charo

    ResponElimina
  7. M'encanta aquesta pàgina Montse, no se perquè l'estètica relacionada amb el tema de viatges m'agrada molt. Bé, ben pensat potser sí que ho se, jajaja...
    Això que dius dels papers a mi també em passa, sembla com si em costés més utilitzar el que més m'agrada, fins al punt de ser capaç de vegades de começar per la cara que menys m'agrada.
    Em sembla molt bona idea això de les imatges d'arxiu. Jo també procuro tenir alguna coseta guardada per quan no tinc gaire temps.
    No et cansis gaire!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'agrada cada vegada més l'estètica relacionada amb els viatges!! Gràcies pel comentari!!! Un petó

      Elimina
  8. Muy bonita, ese papel es precioso.
    Hay muchos tipos de plástico mágico, incluso lo tienes de colores. El que sale en mi blog es de APLI, lo compro en Carlyn. Tienes otras marcas que puedes encontrar en tiendas de manualidades, hace poco lo vi en la tienda on line de Manos Maravillosas. Si tienes alguna duda pregúntame, en el lateral de mi blog tienes mi correo. Bss
    Aurora

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por la explicación! investigaré esto del plástico mágico! Un beso

      Elimina
  9. Què original! I tot el que has escrit a l'entrada m'ha agradat molt! Quanta raó i quina gràcia explicant'ho!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina