Bocins de paper, màgia i colors: He après...

dilluns, 5 de març del 2012

He après...


He après que la vida és dura... però jo ho sóc més!

He après que no puc escollir com em sento... 
però sempre hi puc fer alguna cosa.

He après que les oportunitats no es perden mai... 
les que tu deixes escapar les aprofita un altre.

He après que tots volen viure al cim de la muntanya... 
però tota la felicitat esdevé mentre hi puges.

He après que cal gaudir del viatge... i no pensar només en la meta.



Aquestes van ser les paraules que acompanyaven una felicitació d'aniversari que em van regalar uns amics dissabte. 

Dins del grup una amiga ha començat a enganxar-se al món de l'scrap i de la Big Shot i va posar-ho en pràctica en aquest LO que em va fer molta il·lusió! Així que li vaig dir que ho publicaria i aquí està! :). 

Uis... no saps on t'has ficat!! ara començaràs a guardar-ho tot i et faran fora de casa, jejeje.




Com aquest mes serà molt poc productiu creativament parlant (no pas perquè no tingui idees, nooooooooo, d'aquestes me'n sobren!) sinó perquè estic barallant-me amb un projecte d'un curs de formació telemàtic que espero acabar ja (ha estat una tortura!) i perquè ja s'olora el final de trimestre i s'amunteguen damunt de la meva taula milers de correccions! arggggggggg. 

Espero però algun dia trobar un petit oasis per crear, ni que sigui una tonterieta... i més després que em regalessin una col·lecció de papers molt coloristes i divertits i botonets i cintetes i brads i... ostres... quan fas anys no et regalen un extra de temps per fer el què un desitja? hauria de ser gairebé una obligació vital :)


11 comentaris:

  1. Ostres Montse, quina gràcia!!!
    Quina il.lusió m'ha fet això del Jaume i la Montse!!!
    Suposo que ja t'hauran explicat que per circumstàncies que passen, no ens veiem des de fa molt anys, però jo els estimo una barbaritat!
    I estic segura que ells també i si ens veiéssim demà seria com si no haguéssim deixat de veure'ns mai!
    No he trobat el teu mail per dir-te tot això mes privat.
    No serà la Montse aquesta amiga suposo, no recordo que li agradessin les manualitats.
    M'agradaria posar-me en contacte amb ells... si et sembla.... els pots donar el meu mail.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Montse!! que xulo tot el que t'han regalat :-) és cert que se t'hauria de poguer regalar temps...aprofito un momentet que em connecto per escriure però tinc pendent un mail i explicar-te més coses, una d'elles demà començo un taller de risoteràpia...em convé riure jajajaj

    Una abraçada molt gran!!!

    Pilar

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!! M'encanta el LO Montse, tinc una amiga que m'ha fet una tarjeta amb la mateixa nina sota el paraigües, quina casualitat!!! Escolta, jo també em pregunto si regalen temps... pel moment ningú m'ha respòs! jejejeje.

    ResponElimina
  4. Quan m'assabenti d'on regalen aquest temps us ho dic, eh????? jejejjee. Gràcies pels comentaris!! Petons

    ResponElimina
  5. Quina casualitat, la mateixa nina de la meva targeta,jajajaja, molt bonic. Et fan uns bons regals teus amics!!!. Un petó.

    ResponElimina
  6. Molt bonica Montse, esperarem pacients les teves creacions, segur, segur que trobaràs el temps!! Ptns

    ResponElimina
  7. En cuanto nos enganchamos a esto del scrap, lo que nos hace mas ilu es que nos regalen papeles y demás accesorios, ¿no?
    No sabría con que tarjeta quedarme, la tuya o la de Marbel, las dos habeis usado la misma muñeca y os han quedado geniales. Bss

    ResponElimina
  8. Quina il·lusió quan et realen un treball fet per a tu, oi? veig que tens molt bons amics, això vol dir que tu també ets bona amiga. No en dubtava gens.
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  9. Quan t'assebentis d'on regalen temps jo també ho vull saber !! Gràcies pel teu comentari al meu blog Records de paper, ja veus que he començat fa molt poquet però les vostres opinions em donen forces per seguir i sobretot em fan molt feliç,no ho sabeu prou. Mil gràcies. M'apunto el teu blog per inspirar-me.

    ResponElimina
  10. A mí también me gustaría saber dónde regalan el tiempo. Descuida que si me entero te lo diré. Entre tanto mis felicidades a tu amiga. No está nada mal para empezar el LO. Y la dedicatoria es fantástica. Totalmente de acuerdo.Y también mis deseos de felicidad para tí por tu aniversario. Ayyyy! no puedo irme, me encanta tu música!!! Me quedaré a oir a Moustaki mientras paseo por tu blog. Besos.

    ResponElimina
  11. felicitas a les dues
    Equip de Fem Scrap

    ResponElimina