Bocins de paper, màgia i colors: ATC's

diumenge, 20 de novembre del 2011

ATC's


“L’art és una pausa, una trobada de sensibilitats.”

Domenico Cieri Estrada


Moltes vegades m'he topat en entrades de blocs amb el concepte ATC i jo em preguntava, què és això exactament? Dissabte al taller que vaig fer a Creativa vaig sortir de dubtes. El taller era un àlbum precisament per guardar ATC's. 

Per les imatges d'ATC's que havia vist per internet ja m'imaginava que era quelcom similar al què és un quadre per un pintor, quelcom únic. Però de vegades les imatges poden ser tan enganyoses!! (o potser és el què la ment fa amb elles!) que m'imaginava una petita obra d'art. Petita? no, noooooooo, mai me l'hauria imaginat tan petita!!! :)

Una ATC, Artist Trading Card, és un petit quadre (6,4 x 8,9 cm, tot i que he vist diferents mesures per internet: 6,5 x 9...) que cada autor fa dins d'una sèrie numerada, totes les "postals" de la sèrie són similars (que no idèntiques) i permeten expressar el què l'artista porta dins, aplicant tècniques pròpies de l'scrap, art journaling... Darrera hi consta el nom de l'artista, el número de sèrie i el títol d'aquesta, la data i la signatura. Sovint es realitzen intercanvis o es regalen.

Jo vaig tenir la sort de rebre'n una de molt especial, de la Yolanda, es diu "vuelo de mariposa" i jo tinc l'ATC 5 de 9. Moltes gràciessssssss!!! M'encanta!! i ja la tinc posada al meu àlbum. Espero algun dia omplir-lo!!! I quan em decideixi a fer-ne, ja saps per a qui serà la primera! :)

4 comentaris:

  1. És molt bonica!!! Si en fas algun dia, també m'agradaria intercanviar amb tu! Guarda-me'n una! Ptns

    ResponElimina
  2. Hola Montse!! realment és molt maco aquest ATC que et van regalar...els ATC's són petits en dimensions però alhora són grans obres d'art, úniques com tú ben dius...a mí, em fan pensar en una forma ben original de poder compartir pensaments i sentiments com l'amistat...el meu cap ja intenta dissenyar algun :) ja sé que no seré la primera però seré la segona?? jajaj

    Una abraçada!!! Pilar

    ResponElimina
  3. Això està fet! Hauré d'anar pensant a fer la primera sèrie meva, ostres com a mínim tinc tres voluntàries a l'intercanvi, jeje.

    Gràcies pels comentaris!!! petonets

    ResponElimina
  4. Jo també en vaig ser una de les afortunades! la guardo com un tresor (que ho és!!)
    Petons. Sílvia

    ResponElimina