Bocins de paper, màgia i colors: Sorteig

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Sorteig

  
"La sort és una fletxa llançada que fa blanc en qui menys ho espera"

Konrad Adenauer
 

Porto una temporada amb la sort com aliada (bé... no en l'amor, en els diners, en... mmm, millor que pari, jeje), però sí en el món de l'scrap.

Fa un meset vaig participar en el concurs d'Scrapbloc on, a partir d'un tutorial, cada persona deixa anar la seva imaginació per crear el seu propi projecte. Aquest és un concurs amb un fantàstic premi i amb un sorteig d'un lot de productes entre totes les participants (tret de la què ha guanyat, és clar!). Aquesta vegada hi ha hagut sorpresa perquè han preparat dos lots de regals a sortejar.

El meu àlbum era el número 13 (qui diu que aquest és el nombre de la mala sort?) i ahir van anunciar que un dels dos lots m'havia tocat a mi!! guauuuuuuuuuuuuu!! quina il·lusió!!!

Ostresssssss!!! a què és xulo???????? ja estic maquinant quin projecte de tardor faré amb aquest regalet!! :)

Moltes gràcies a l'equip d'Scrapbloc i a Toga!!



7 comentaris:

  1. Hola Montse!! realment estàs de sort amb l'scrapbook :) quines coses més xules t'han tocat!! estic frisant per que arribi el dia de veure'ns i poder fer alguna coseta de manualitats...enhorabona pel premi i fins aviat!!! una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  2. ja queda menys!!! i gràcies pels comentaris!!! Un petonet

    ResponElimina
  3. Felicitats guapa! Quina sort! No et pensis que m'he oblidat de tu ehh, que et trobo a faltar.
    Saps on vaig estar dijous passat? Com no al Palau de la Música escoltant la Malú, em vaig recordar de les vegades que t'he col·locat les cançons d'ella als projectes jajaja
    Com va tot pel cole? Espero que molt bé, ja et deixaré algun correu, i per cert, no deixis l'scrap que et queda tot tan maco :P Jo ja he omplert una mica la meva llibreta :D

    Un petonet Montse, ens veiem!!

    Andrea M.

    ResponElimina
  4. Hola guapa!!!

    Ja trobava a faltar a la meva comentarista number one de l'estiu :). Fa dies que et volia enviar un mail però se'm menja el temps i no me n'adono de les coses pendents. Ostres... la Malú, jajajaja, ja recordo la tortura, jajajajaja.
    Espero que estiguis bé i contenta amb la nova etapa!

    Un petonàs

    ResponElimina
  5. Mooooltes felicitats! he estan xafardejant el teu blog i m'han agradat molt els teus treballs!

    ResponElimina
  6. Doncs jo estic desitjant veure'l!!! Ara ja t'has compromès, ja, ja
    Petons. Sílvia

    ResponElimina