Bocins de paper, màgia i colors: Estiu llunyà...

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Estiu llunyà...


La vida no és esperar que la tempesta passi, és aprendre a ballar sota la pluja

 
Aquest passat setembre vaig estar treballant en un àlbum per guardar els moments més especials d'aquest estiu (evidentment aquells que es poden captar amb una càmera i que acostumen a ser poquets...) i avui aprofito una estoneta per penjar-ne el resultat.

Una vegada més vaig aprofitar l'excusa del concurs d'Scrapbloc (una genial iniciativa) per fer-lo i presentar-lo, per això no podia penjar les fotos fins ara que ja s'ha anunciat la guanyadora, la Glòria que  ha fet un àlbum molt maco (moltes felicitats! :)). 

El meu àlbum pretenia reflectir l'estat anímic que en transmet l'estiu, la vitalitat, l'energia, la tranquil·litat, la desconnexió (aishhhhhh, ja podria ser tot l'any estiu!! sense haver de suar però, jeje)... un àlbum molt de platja (no en va visc en una ciutat costanera) i que no té res a veure amb la resta de treballs que fins ara he fet, molt colorista (m'encanten els colors vius em transmeten força). 

La veritat és que una vegada més m'ho vaig passar molt bé potinejant amb els papers, les cintes i tot allò que vaig anar afegint el meu treball (fins i tot sorra de platja que un estiu vaig portar de Menorca!) i certament en cada treball que fem surt una part de nosaltres que teníem amagada, sorgeixen els sentiments del moment, les sensacions...

I bé... aquí va el treball...


9 comentaris:

  1. Molt divertit!...es ben bé que la creativitat només te els límits que un li vulgui posar!

    Ptonets

    ResponElimina
  2. És alegre, és divertit, és estiuenc, m'agrada!! No sé amb que has folrat les tapes però és molt bonic! Petons

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies! Les tapes? doncs... amb un individual de taula! em va donar la sensació d'esterilla de platja i el vaig reaprofitar (per sort encara en tinc dos per posar sota els plats), jeje Un petonet

    ResponElimina
  4. Un àlbum fantàstic, original i alegre que transmet perfectament l'ambient de l'estiu. Un cop més. moltes gràcies!!! Tú sí que ets genial!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  5. Gràcies... ara m'he posat vermella, jejejeje Un petonet

    ResponElimina
  6. Pues a mí también me ha encantado tu álbum. El colorido, la alegría que transmite, las portadas geniales. Ya me había llamado la atención en la presentación de Scrapbloc. Enhorabuena por ese trabajo que además se ve muy muy cuidado y muy bien elaborado. Un beso.

    ResponElimina
  7. Gracias, ahora ya te tengo fichada y seguiré tus trabajos!

    ResponElimina
  8. Es un álbum molt bonic i alegre, realment transmet l'esperit de les vacances, de relax i alegria.

    ResponElimina