Bocins de paper, màgia i colors: 65 anys...

dilluns, 24 d’octubre del 2011

65 anys...


No ens deturem ací, anem més lluny,
que quan claregi ja no ens facin por
ni la crida del temps
ni el repte del desig i les preguntes.

(Miquel Martí i Pol)

Fa molts anys després de l'experiència docent i investigadora a la universitat vaig anar a parar a l'IEC, seria senzill preguntar: i què hi pot fer una química allà? bé... els dies que em poso filosòfica i em començo a fer preguntes, no hi trobo la resposta. 

De vegades em pregunto si realment les coses que es van succeint a les nostres vides passen per casualitat o hi ha un motiu desconegut, quelcom que hem d'aprendre a cada etapa per poder avançar.

Jo tinc la teoria del puzle (serà per què sempre m'han agradat?), cada peça que posem tot i que sembli insignificant, cada persona que ens creuem, cada paisatge que observem, etc., dóna sentit al puzle de les nostres vides, sense elles mancaria alguna cosa. 

Doncs bé, d'aquella etapa apart d'aprendre molta informàtica, en va sortir l'amistat amb unes persones meravelloses que han jugat un paper molt important a la meva vida. Hem compartit molts intants malgrat que faci molts anys que jo ja no treballi allà i que alguns ja s'hagin jubilat. Hem recorregut molts racons de la geografia catalana, hem compartit converses, rialles, llàgrimes, paisatges, silencis, paraules...

Això és el què he volgut transmetre en aquest àlbum que ahir vaig regalar a aquesta amiga que feia 65 anys (quina enveja!! jo també em vull jubilar!!!), molts anys compartint camí...i espero que encara en quedin molts més!!!


Moltes felicitats!!!

(He difuminat les fotografies perquè no tenia el permís patern per publicar-les a la xarxa, jejejeje)



5 comentaris:

  1. Preciós!! Jo també em voldria jubilar!! I moltes felicitats, crec que has guanyat alguna coseta,no?? Que ho disfrutis!!! Ptns

    ResponElimina
  2. Síiiiiiiii, ostres quina sort!! porto una temporada... em sembla que avui m'aturaré a fer una primitiva a veure si continua, jaja. Petonets i gràcies pel comentari!

    ResponElimina
  3. Hola Montse!! és molt maco l'àlbum i segur que li ha agradat molt, jubilar-te?? jo fa dies que també ho penso però encara ens queda...a mí m'agradaria treballar al matí, cobrar per tot el dia i després a la tarda fer tallers, cursets... del que més ens agrada, també seria una bona opció, no??? una abraçada!!

    pilar

    ResponElimina
  4. res, res... jo jubilar-me directament i posar un talleret de manualitats, jeje... t'apuntes? :)

    ResponElimina
  5. És un detall molt maco! I estic d'acord al 100% amb la teva teoria del puzzle.
    Petons. Sílvia

    ResponElimina