Bocins de paper, màgia i colors: Més màgia...

dijous, 2 de juny del 2011

Més màgia...


Ja fa un meset vaig decidir-me a presentar-me a un concurs organitzat per Scrapbloc, per mi era una manera de descobrir una mica més el món de l'scrapbook llançant-me a l'aventura de fer un àlbum, de fet el meu primer àlbum sencer. També era una manera "d'obligar-me" a trobar un espai setmanal per allò que tant m'agrada: les manualitats, i que sovint oblido. Suposo que ens passa a tots, la llista de coses a fer sempre és tant llarga que totes les coses que ens fan sentir millor sovint queden relegades al final.

El fet de tenir una data límit va ser per a mi un repte, una al·licient, una il·lusió també per poder crear el meu primer projecte real, per experimentar amb papers, colors, formes, materials... I aquest és el treball que va sortir. Sabia que era gairebé impossible guanyar, perquè les persones que es presenten coneixen molt bé aquest món, i fan uns treballs fantàstics, però... m'era igual, volia trobar la màgia, sentir-la aprop meu a cada moment. Buf... i al llarg d'unes setmanes la meva taula de treball va semblar un caos!!! però... no podia aturar-me: i si ara poso això aquí? i això allà? i... va ser una experiència fantàstica, que de ben segur aniré repetint... i aquest és el treball que en va sortir!



7 comentaris:

  1. Un àlbum molt màgic, ens agrada molt!...
    no podem comparar amb la guanyadora, doncs no es veu gaire cosa, però el teu ens sembla fantàstic!

    ResponElimina
  2. Reàlment un àlbum màgic i fantàstic! Gràcies per compartir amb nosaltres la teva màgia. Estem contentes que l'hagis gaudit i d'haver-te "obligat" una mica a crear a questa meravella.
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  3. Muchas gracias Aurora... la verdad es que yo me enamoré del tuyo :)

    ResponElimina
  4. Gràcies pels comentaris :), ara ja estic esperant el proper repte, a veure si la imaginació no s'esgota!!! :)

    ResponElimina
  5. una preciosidad de trabajo..con un monton de detalles llenos de magia
    felicidades

    ResponElimina