Bocins de paper, màgia i colors: Una mica d'enquadernació....

dilluns, 27 d’agost del 2018

Una mica d'enquadernació....


(...) Ei, encara tenim temps!
De despertar ben d'hora
de canviar el que ja està escrit

Ei, encara tenim temps!
de fer allò que volíem
quan somiàvem de petits (...)

(Joan Rovira)


Avui us ensenyo unes llibretes amb enquadernació belga, que a aquestes alçades ja sabeu que és un tipus d'enquadernació que m'encanta!!! 

Una d'elles va acompanyar la targeta d'aniversari que vau veure aquí i l'altra era un detallet per la noia a qui feia l'snail mail que us vaig ensenyar en la darrera entrada.

Les dues amb decoració senzilla i esperant que s'omplin de sentiments, de vida... del que els seus nous propietaris desitgin :). 

I res... no escric més... us deixo amb les fotos i amb aquest fragment de cançó d'inici (per animar-me a mi que ja estic en predepre pretornada a la feina :O).

 




7 comentaris:

  1. Hola Montse,
    Les llibretes són precioses, els papers de la segona em tenen robat el cor i aquesta enquadernació també, la trobo molt elegant, però per no mirar-me un tutorial, la vaig posposant, què hi farem.
    Referent al snail mail ja m'agradaria participar en algun però no he tingut l'ocasió, a veure si les meves amigues s'hi animen, però no ho veig massa clar.
    Ja som 2 les que estem en predepre pensant en l'inici inmediat del nou curs, però, ànims que podrem superar-ho.
    Una forta abraçada!
    Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! els papers de la segona són certament molt macos i molt dolços. A veure si un dia ens coneixem i t'ensenyo a fer aquesta enquadernació!!! i síiiiii anima a les teves amigues a participar-hi, és molt maco rebre coses fetes amb amor! Molts petonets i ànims a tu també!!!!

      Elimina
  2. Què t'he de dir d'aquesta enquadernació, Montse??. És la meva favorita i gràcies a tu la sé fer!!jajajaja.
    Totes dues llibretes són maquíssimes!!!. Sóc molt de blaus així que la primera m'agrada molt...però també sóc de verds i aquest llom de la segona i aquest paper que sembla aquarel.la...no em podem agradar més!!!. Ho deixem en empat, millor!!jajajaja

    Petonets i bona setmana!
    Sóc l'única que vol que arribi setembre pel que veig!!!jajajajajajajaja

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! la veritat és que el paper de la primera és molt xulo, a la foto no s'aprecia però està fet a ma i el color és fantàstic!!! però els papers de la segona són molt dolços... la veritat és que utilitzis els papers que utilitzis totes queden genials!!!!! I sí... que lo sepas, ets la única que vol que arribi setembre!!!! Molts petonets

      Elimina
  3. Jo, com la Charo, sóc molt de blaus i la primera m'encanta, amb el carpe diem que tant t'agrada i que hauriem de posar més en pràctica. Però els papers de la segona m'han robat el cor. De quina marca són? Ah! I jo també vull que arribi setembre, o millor octubre, i tot torni al seu ritme quotidià i faci fresqueta. Aquesta calor i tenir a dos adolescents pululant per casa a totes hores és molt dur. Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... el carpe diem... ja tens raó, ja... tot i que aquest estiu l'he posat en pràctica gairebé cada dia :). Els papers... ostres... fa mil anys que els tinc... era una co·lecció de WeR que es deia Loves notes. Valeeeeeeee, tu ets la segona persona del món que vol que arribi setembre, jajajajaja. Molts petonets

      Elimina
  4. M'encanta aquest tipus d'encuadernació Monte! Ara solament falta que aprengui a fer-la jajaja
    Petonets guapa.

    ResponElimina