Bocins de paper, màgia i colors: Una carpeta scrapera

dijous, 9 d’agost del 2018

Una carpeta scrapera


Les estones d’oci són la millor de totes les adquisicions

(Sòcrates)


Ja fa moltes setmanes vaig començar a fer una carpeta per guardar els papers d'scrap. Era el projecte compartit per un grup de noies i ara un noi i tot!!! :) que ens trobem un diumenge de cada mes.

A Sitges havia comprat uns papers molt xulos d'scraperes que van ser amor a primera vista i aquest no podia ser el projecte més adient per ells. 

L'estructura és molt senzilla, els papers de la portada són papers fets a mà (dels milions que tinc per casa, aish... és el que té estar enamorada del paper!!! un dia us haig d'ensenyar el meu "dispensador" de papers i cartolines gentilesa de la meva amiga Mercè), El tancament és una goma que vaig comprar al Tiger ves a saber quan! I també vaig afegir-hi una nansa amb cordill trenat.

Aquest és el resultat de la cara davantera i la del darrera.




A l'interior un parell de butxaques per posar-hi papers més petits.



Jo estic encantada amb el resultat, ara tocarà omplir-la!!! 

Ah! per cert... les "males influències" :) m'han abocat a obrir un compte d'instagram, buf! encara m'hi estic barallant. Com ens hem de veure!!! jo que sóc anti xarxes socials!!!! :). Així que m'hi podreu trobar allà com a bocins de paper. Us hi espero!!!

6 comentaris:

  1. Hola Montse!!
    Quina carpeta més "molona", m'encanta, ja hi veig els papers col·locats. Aquests papers són una delícia, espero que ben aviat tinguis la carpeta plena. Jo espero la fira de scrapmaniàtics per veure si compro alguna cosa per endreçar els retalls que en tinc un munt.
    Una abraçada!!
    Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! la veritat és que va molt bé!!! tot i que jo no la vaig fer massa ample per no carregar-la en excés. Jo també tinc piles i piles de papers, que guardo en capses però sempre hi ha aquells amb els que estàs treballant i que et fan nosa damunt la taula. Un petonàs

      Elimina
  2. M'encanta aquesta carpeta!!!!!. I aquests papers de "nenes scraperes" són amor!!!!jajajajaja. Tot el conjunt és una delícia, Montse.
    I mira, jo sóc "la resistència"...d'instagram, facebook, "wasáp" i tot això!jajajaja
    Petonetsssssssssss!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els papers van ser amor a primera vista, són genials!!! i per primera vegada compro una col·lecció i la faig servir ràpidament!!! sempre em fa peneta, jajaja. La veritat és que és una mica rollo això d'instagram però... intentaré no desistir en l'intent. Mil petonets

      Elimina
  3. M'encanta aquesta carpeta! Fa molt temps vaig comprar una carpeta per papers de scrap a Abacus. És bastant lletja, de cartró gris. Sempre he pensat que caldria tunejar-la però mai trobo el moment. Ara, quan he vist la teva, m'he adonat que he de fer-ho ja i la teva serà la meva inspiració. Molts petonets i benvinguda al món d'instagram!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! ja trigues a tunejar la carpeta, el més entretingut és fer l'estructura però si ja la tens feta tens mitja feina feta!!! jo la vull veure jaaaaaaaaaaaa! A veure si realment t'inspiro :) Molts petonets

      Elimina