Bocins de paper, màgia i colors: Snail mail estiuenc

dimarts, 21 d’agost del 2018

Snail mail estiuenc


El moment més bell d'un viatge és el seu record.

(Laurence Sterne)


Ja fa dies que volia fer aquesta entrada, però certament aquest estiu que estic vivint ha estat d'un no parar, fins i tot aquesta segona part que pretenia ser relaxada. Però sincerament l'estic gaudint d'allò més i amb molta intensitat.

Ja vaig avançar l'entrada a l'instagram però volia fer-la també aquí, m'agrada aturar-me i escriure, ni que siguin quatre línies, de fet abans ho feia molt això d'escriure, agafava una llibreteta i deixava anar sentiments, sensacions... sense cap objectiu. Mica en mica he anat perdent el costum i em sap greu, per això també em sabria greu abandonar el blog.

Però bé... no m'enrotllo... 

Aquest és el segon estiu que participo en un snail mail amb unes noies amb qui ens trobem cada mes per fer scrap i compartir moltes coses. M'agrada participar-hi perquè m'obliga a aturar-me i fer scrap i també a buscar estructures noves.

Aquesta vegada he fet una estructura que per fora sembla de midori però és un àlbum. El tutorial el podeu veure aquí. La veritat és que és molt senzill de fer i té una capacitat immensa, hi ha pàgines amb solapes com a butxaques que ja formen part de l'estructura i d'altres sense perquè es puguin combinar les fotos amb les targetes, etc. Jo he modificat una mica l'estructura, he posat tres quadernets enlloc de quatre i he canviat la mida de l'acordió on van grapats els quaderns. M'ha encantat i segur que la torno a fer com a àlbum!!!

També m'ha agradat molt el tipus de portada amb acetat que deixa veure la primera pàgina i combinar la roba de sac i la decoració lateral com si fos un midori.

La meva idea era que servís per àlbum per la meva penpal, donat que tot el que hi he posat  es pot desenganxar i aprofitar: fustetes, segells, coses troquelades, washis, xapetes, etc.

Com ja l'ha rebut puc penjar les fotos. Espero que us agradi tant com a ella!!!!

La primera foto és dels dos paquetets que vaig enviar, el segon, que era un regalet fet a mà el podreu veure a la següent entrada.




I aquí us mostro algunes pàgines de l'interior i un parell de collages amb la resta perquè no se us faci molt pesat:
 








6 comentaris:

  1. Quina xulada i què complert per dintre!!!. No he fet mai un snail mail d'aquests i sincerament, no sabria per on començar!.
    I m'ha fet gràcia veure aquest paper dels "polos" perque just el vaig utilitzar l'altre dia al "project niece" de la Valèria!jajajaja.

    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! la veritat és que pel primer que vaig fer em vaig fer un fart de mirar tutorials pel youtube i mira que els odio!!! hi ha una pila d'estructures xules!!! i la resta... bé... és posar xuxes scraperes, no té més misteri!!! A mi encara em queda un altre paper de polos, jajajaja. Mil petonets

      Elimina
  2. Quina xulada Montse!!
    M'encanta la tonalitat dels papers i els segells que hi has posat.
    Si mai he de ger un snail mail segur que agafo alguna idea d'aquest àlbum.
    Un petó!!
    Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! no sabia massa bé quins papers posar perquè tampoc sabia massa bé els gustos de la meva penpal, el que si tenia clar era que la temàtica seria estiu/viatges. Anima't a participar en algun snail mail, fa molta il·lusió!!! Molts petonets

      Elimina
  3. Molt maco! I quina pila de xuxes scraperes d'aquestes que ens fan tanta il.lusió. L'estructura em sembla d'allò més interessannt Me n'alegro de que el teu estiu estigui sent tan intens i l'estiguis gaudint tant. Jo ja fa dies que treballo i pateixo la calor. A veure si refrescan d'una vegada. Mil petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! siii, fan molta il·lusió quan les reps!!! L'estructura realment et permet posar-hi moltes fotos i dóna molt de joc!! Que et sigui lleu la tornada a la feina i la calor, jo ja estic fent el compte enrere... Molts petonets

      Elimina