Bocins de paper, màgia i colors: 50 tags... 50 regals...

dimecres, 29 d’agost del 2018

50 tags... 50 regals...


Els amics són aquells estranys éssers que et pregunten com estàs i després es queden a escoltar tota la resta.

 (Ed Cunningham)


Diu una llegenda xinesa que un fil vermell invisible connecta aquells que estan destinats a trobar-se, tot i el pas del temps, del lloc i de les circumstàncies. El fil vermell pot tensar-se o embolicar-se però mai no podrà trencar-se.

Ja fa uns quants anys aquest fil vermell em va apropar a la Pilar, una de les meves millors amigues, el fil certament, ha fet que ens apropéssim i allunyéssim, però l'amistat continua intacte, jo diria que creixent perquè si d'alguna cosa serveixen els anys és per aprendre, conèixer i respectar.

Aquest any la Pilar ha fet 50 anys i és un aniversari que li feia molta il·lusió, així que a mi també em feia il·lusió fer-li un regal diferent i especial. Vaig pensar: i què li regalo? I vaig dir-me... doncs... una representació de totes aquelles coses petites o grans que formen part de la nostra vida: sentiments, paraules, etc... cada una d'aquestes "coses" ve representada amb un tag i associada a un regal, alguns d'ells coses simbòliques, d'altres regals per compartir no només en aquest dia especial d'aniversari sinó també la resta de l'any. 

A ella li va agradar molt i jo vaig gaudir molt no només fent els tags, també pensant cada paraula, cada regal...

Ara us deixo amb els tags, he fet uns quants collages perquè són molts. Són tags per fer ràpidament, alguns amb washis, altres amb segells, amb troquels... i intentant fer una mica de lettering :O.


 




I aquesta és una mostra dels regals...


i la bossa on estaven guardats (la foto és nefasta I'm so sorry)...


12 comentaris:

  1. Montse!
    És una idea molt divertida i original. A mi m'encamten els regals fets a mà, els trobo més personals.
    Gràcies per l'oferiment d'ensenyar-me a fer la enquadernació.
    Un petó.
    Àngels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Que sàpigues que l'oferiment és sincer i si tens un grupet d'amigues que s'hi vulguin afegir perfecte! Els regals fets a ma són genials perquè estan fets amb el cor. Molts petonets

      Elimina
  2. M'encanten aquestes petites obres d'art per a la Pilar!!!. Primer de tot: moltes felicitats per ella (imagino que amb molt de retard, no??jajajajaja).
    Una idea molt original, Montse...m'ha agradat molt!
    Petonets!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies de part seva i meva 😊, no vas massa tard, va ser el dia 19! La idea va sorgir així un bon dia i la feina va ser pensar quines paraules triar i quin regalet fer a cada una. M'ho he passat pipa! Molts petonets

      Elimina
  3. Ja t'ho he dit per IG, però m'encanten aquests tags i tot el carinyo amb el que estan fets. I estic segura que la Pilar devia estar molt i molt contenta.
    Aquests regals són els que sempre es recorden i es guarden com a tresors. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí... molt de carinyo hi ha, i també il·lusió. Em va encantar pensar-ho tot i anar fent mica en mica, remenant entre els segells, pintant... I sí... està molt i molt contenta!! Un petonàs i gràcies per passar-te per aquí també :)

      Elimina
  4. Super bonic i currat com sempre!!!!
    Segur q ha sigut una experiència preciosa per les dues!!!i se q no es fàcil...jo el vaig fer de 30 i vaig qdar seca,jeje
    Petons per les dues.
    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, siiii és una currada i no és fàcil, però he tingut una petita brigada ajudant-me amb les idees i quan t'hi poses t'emociones i en van sortint més. Molts petonets de part de les dues

      Elimina
  5. Tens una capacitat immensa per a imaginar i crear coses !

    ... I moltes felicitats per a la Pilar !!!

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Haig de confessar que tu em vas donar unes quantes bones idees!!! Un petonet

      Elimina
  6. Ohhhh Montse, quin regal més increïble!! M'ha encantat el detall dels 50 tag's i els corresponents 50 regals. A més a més cada tag és especial.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
  7. Cada vez que entro en tu blog me sorprendes gratamente. Qué capacidad de trabajo y qué bonito todo. Qué maravilla de tags y el libro para Pilar precioso!! Un abrazo muy grande.

    ResponElimina