Bocins de paper, màgia i colors: Aniversari...

dilluns, 5 de febrer del 2018

Aniversari...


"Un adult intel·ligent és aquell que encara conserva alguna cosa del nen que va ser."

(Emili Teixidor)

Aquesta darrera setmana he estat scrapejant... quan s'omple la taula de papers, cintes, tags, segells, tintes, fustetes... sóc feliç... el problema és que l'espai de treball queda reduït a cinc centímetres quadrats però... no es pot tenir tot, jejejeje.

Quan em passa això em dic: "has d'anar fent realitat, mica en mica, tots aquells projectes que tens al cap", però no sé perquè el temps sempre m'acaba atrapant!!! tot i així quan endreci totes les coses que encara tinc per sobre la taula de nadal (:O) ho aconseguiré :).

Avui us porto una targeta que vaig regalar ahir al meu nebot pel seu aniversari. És una targeta alegre, infantil (tot i que el meu nebot ja té 31 anys!!! mare mevaaaaaaaaaa, jo encara el veig com quan era petit!!!) i que em va encantar fer-la. 

Vaig repetir una estructura que vaig utilitzar per Nadal i que sorprèn en obrir-la. I vaig utilitzar uns segells encara per estrenar que li donen un toc molt primaveral (és per sobreviure a la grisor d'aquests darrers dies, metereològicament parlant!).

Espero que us agradi, jo vaig gaudir molt fent-la i cosa curiosa fins i tot pintant els segells amb els meus colors aquarel·lables i practicant això del lettering (amb un per molts anys) que tant m'agrada veure però que no tinc paciència per fer. 

Bé... sense més preàmbuls, aquí va! :)

Ah! la primera foto no em va quedar molt bé (però ho he vist avui :O), vaig posar glossy als segells i es veu un reflex que no permet apreciar bé els colors... què hi farem!






10 comentaris:

  1. M'encanta Montse!! Aquesta estructura es fantàstica (que he de dir jo que tinc una tarja teva així i estic encantada) i el detall del Glossy no es nota.
    Petoneta guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! síiiiii, és l'estructura de la teva postal de nadal!!! em va encantar fer-la i trobo que és una estructura sorprenent per qui la rep. Un petonàs

      Elimina
  2. A veure, floreta...el lettering aquest t'ha quedat fantàstic!!!. I la targeta és molt alegre. Per cert, haig de fer aquesta estructura que encara no l'he feta!.
    Petonets i bona tarda de dimarts!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí... la targeta li vaig voler donar un toc alegre i divertit i el lettering té trampa... vaig copiar les lletres d'un abecedari que tinc instal·lat a l'ordinador, però bé... vaig tenir la feina de copiar!!! hauré de practicar més... Un petonàs ah!!! i a què esperes per provar aquesta estructura??? :)

      Elimina
  3. Jo, com la Charo, m'he quedat enamorada del teu lettering. Jo m'he de posar però em fa molta mandra perque això implica practicar i practicar i jo tampoc tinc paciència. La resta de la targeta la trobo molt alegre i vistosa. Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també em fa mandra, tot i que m'encanta veure-ho. Així que com li he dit a la Charo vaig fer trampa, vaig escriure al word el per molts anys amb un dels abecedaris que tinc instal·lat (m'encanta instal·lar noves fonts) i vaig copiar-ho a mà, adaptant la mida. La veritat és que m'agrada tant el resultat que potser practico a aprendre aquest abecedari. Un petonàs

      Elimina
  4. Hola Montse!!! ja m'he enamorat d'aquests segells!!!hauré de portar una cartolina blanca i segellar-me'n uns quants jajaja...m'encanta la tarja, és molt alegre i realment és cert això d'aquests dies grisos :-S i ara anem pel lettering!! t'ha quedat fantàstic!!!! ja saps que a mí m'encanta fer lletres però les teves t'han quedat molt bé i a sobre amb les "filigranes" de fer més prim, més gruixut, el palet de la P i el que travessa la T...aishhh, ja veuràs que li agafaràs gust a fer lletres :-)

    una abraçada!!!

    Pilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja, doncs síiiiiiiiiii, aquest cap de setmana a segellar com una boja, jajajaja. El letterint... ja hauràs llegit la trampa en els dos comentaris anteriors, es qüestió d'anar practicant segurament però ja saps que a mi, com la Rosa, em fa una mandraaaaaaa, no sé pas si li agafaré el gust, jajajaja. Un petonàs i fins ben aviat

      Elimina
  5. Després de veure aquests projectes teus, tinc clar que he de posar-me al dia amb el bloc que us tinc a tots oblidats.
    La targeta com sempre..... Deixa sense paraules, ets única. Continua així perquè ho vals. Molts petons meus i de Xavier que en pocs dies naixerà

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhhhhhhh! quina il·lusió llegir-te!!!!! Ara quan el Xavier neixi tindràs milers de fotos seves per scrapejar! amb la pila d'àlbums que has fet per altres nens, ara et tocarà treballar pel teu!!! I ho volem veure, eh???? Que vagin molt i molt bé aquests dies que segur estaran plens d'emocions. Un petonàs

      Elimina