Bocins de paper, màgia i colors: Taller de postals de Nadal i intercanvi...

dimarts, 1 de novembre del 2016

Taller de postals de Nadal i intercanvi...


Dona'm la mà. Si ens perdem junts no serà tan avorrit.

(Rabindranath Tagore)


Aish... definitivament sóc un desastrillo a qui la vida li passa volant i no troba el moment d'actualitzar el blog :(. Aquest serà un dels meus propòsits per aquest nou any.

Avui però estic amb dues cites imprescindibles per a mi. La primera el taller de postals de Nadal que ja fa anys que imparteixo a l'Enxaneta.

Aquests dies m'he dedicat a preparar uns quants models que espero que us agradin i que ja us ensenyaré amb més calma després dels taller. La veritat és que he gaudit molt i ara em passaria una setmana sencera fent diferents models, llàstima que no m'ho pugui permetre!!!

La cita és el dia 19 de novembre a les 9:30h. aquí a Vilanova i la Geltrú. Farem embossing en fred, troquelarem, segellarem molt, ens embrutarem les mans, i crearem estructures diferents per sorprendre a qui rebi les targetes. Espero que us animeu!!!

Aquí us deixo l'avançament...


També aprofito per anunciar-vos el meu particular intercanvi de targetes que ja porto uns anys fent. Vaig estar dubtant si deixar de fer-lo però em fa tanta il·lusió obrir la bústia i trobar les vostres meravelles que no puc resistir-m'hi i ja trauré el temps de sota les pedres :).

No us espanteu, que no es tracta de fer grups i fer mil targetes, només una per a mi, i jo us n'enviaré una altra!! La idea és enviar-les més o menys després del pont del desembre per a què arribin per Nadal.

Si us animeu em podeu deixar un comentari amb el vostre mail o bé escriure'm directament a: bocinsdepaper@gmail.com i jo us enviaré la meva adreça.

Espero que també us animeu!!!! Teniu fins el 30 de novembre per comunicar-me la vostra participació!

 

20 comentaris:

  1. M'has llegit el pensament! Avui estava pensant en el teu intercanvi i en el fet de que aquest any encara no he fet cap targeta de Nadal i normalment començo a l'octubre. A més jo també tinc un propòsit, que no tingui que fer-ho tot amb presses com sempre em passa però dubto molt que ho aconsegueixi. De moment, ja m'apunto a l'intercanvi! Aiins! Ja estic desitjant rebre la teva targeta que cada any m'enamora. Molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial Rosa!!! Ja hi comptava amb la teva targeta!! :), tot i que no m'haguessis dit res jo te l'hauria enviat! :). Aish... quina il·lusió... ja tinc ganes de posar-m'hi que la meva ment i la meva imaginació ja estan plenes de Nadal :). Petonets

      Elimina
  2. Ja saps que m'apunto a l'intercanvi Montse!! Ara t'envio el correu.
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial wapa!! l'intercanvi no seria el mateix sense tu! jo cosa rara guardo totes les adreces, jejejeje. Petonets

      Elimina
  3. Presenteeeee!!...vull dir: que si, que participo!!!jajajajajajaja
    Imagino que l'adreça és la mateixa que aquest dissabte, no??jajajajajaja. La meva la tens???...si no la trobes m'ho dius!!! :-D

    Petonets!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Homeeeeeee, si m'arribes a dir que no participes m'agafa "algo", eh???? Que sàpigues que de dissabte en avui no m'ha tocat la loteria o sigui que continuo en el mateix pis (haig de dir que si em toqués trigaria una mica a canviar amb la quantitat de trastos que tinc, jeje) I l'any passat vaig obrir una llibreteta amb les adreces de les millors scraperes del món, que són of course! les que intercanvien postals amb mi :), així que estàs fitxada (mmm ara hauré de trobar la llibreta ara que hi penso! jajajaja). Molts petonets

      Elimina
  4. Hola Montse! Aquest any m'apunto!!! Serà un plaer intercanviar una tarjeta de Nadal amb tu. Com bé dius, no tinc gaire temps, però faré tots els posibles per fer una i enviarte-la. Hi ha algun requisit o "todo vale"?
    La meva adreça de mail: evasanru28@gmail.com
    Petonets,
    Eva

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!!!! no saps l'il·lusió que em fa!!!! Qualsevol targeta teva serà meravellosa! Un petonàs

      Elimina
  5. Hola Montse!!
    A mi l'any passat em va encantar participar en l'intercanvi i aquest any tampoc penso perdre-me'l, així que començo a pensar en la teva postal.
    Una abraçada!!!
    Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé que repeteixes Àngels!!! jo estaré encantada de rebre novament la teva targeta!!! Tens encara la meva adreça? Un petonàs

      Elimina
    2. Hola Montse,

      Siii, la tinc ben guardada perquè ja esperava l'intercanvi.

      Un petonet!!!!

      Elimina
  6. Respostes
    1. Genial Montse!!! Em farà molta il·lusió tornar a rebre una de les teves obres d'art :). Petonets

      Elimina
  7. Hola Montse!! fa dies que et volia contestar :-) jo també m'apunto a l'intercanvi jajajaj una abraçada!!


    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola wapa!!! estic molt desapareguda però ja saps que compto amb tu, eh??? Molts petonets

      Elimina
  8. Hola Montse, yo también quiero participar....me hace mucha ilusión tener un trocito tuyo, ahora te mando mi dirección. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial Pilar! ya estás apuntada, a mi también me encantará tener otra obra de arte tuya! Besitos

      Elimina
  9. Montseeeeeee!!!!!! he llegado por los pelos. Tengo pensada ya tu tarjeta y me he dicho, venga Cristina, que se lo tienes que decir a ver si no va a hacer intercambio este año y justo me meto en tu blog y el último post es del intercambio, jajajaja. Es el destino. Estoy súper liada y no hago nada en el blog, aunque si un montón de scrap , así que te he tenido abandonadísima hija. Eso no quita para que te tenga en mis pensamientos y quiera, como tú, abrir mi buzón y ver una tarjeta preciosa de tus manos artistas. No me enrollo más. Por si perdiste mi @: myartycats@gmail.com. Mil besos guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola wapa!!! qué ilusión que te hayas acordado!!! y qué suerte que hagas mucho scrap. Yo ni blog, ni scrap! :( espero que vengan tiempos mejores, eso sí, me encantará parar el mundo para hacer tarjetas de navidad! El año pasado apunté todas las direcciones en una libretita o sea que te tengo fichada, jajaja. Muchas gracias por participar de nuevo! Besitos

      Elimina
  10. Busca temps d'on sigui, Montse!!! Que jo vull veure totes i cadascuna de les targetes de Nadal que fas;)
    Des de que fa uns anys vaig descobrir-te presentant-nos gairebé a diari (o no gairebé, a diari!) una targeta de Nadal (i jo pensant "d'on treu tanta imaginació i bon gust?"), per a mí s'ha convertit en un clàssic poder disfrutar de les visites al teu blog.
    Que sàpigues que t'envio ja mateix una targeta de Nadal ;)
    Petonets, guapíssima!

    ResponElimina