Bocins de paper, màgia i colors: Una miqueta més de quilling...

diumenge, 25 de setembre del 2016

Una miqueta més de quilling...


El veritable secret de la felicitat
consisteix a posar un interès genuí
en cada detall de la vida de cada dia.

(William Morris)

Avui ha estat un dia especial, he conegut unes noies molt maques en una trobada a la qual he assistit com a tallerista i convidada, però com encara no he descarregat les fotos deixaré la crònica per un altre moment (i així us deixo amb una nova incògnita) i avui us ensenyaré la segona part del regalet que us anunciava en la darrera entrada

Què hi havia dins de la capseta-bústia?? Suposo que ho vau endevinar... però per si de cas avui us deixo les imatges. 

Continuo practicant amb el quilling i les arracades i és que m'encanta cargolar el paper i anar pensant com posaré les formes creades. Amb l'ajut del meravellós pinterest i la meva imaginació, van sorgir aquests dos models d'arracadess per a la meva germana. Com sempre les fotos no són bones, les vaig fer quan ja li havia regalat i no en tinc cap on es vegin les arracades liles amb el color real, "es lo que hay" com jo dic sovint :). 



Aprofito també per ensenyar-vos unes altres arracades i un penjoll que em vaig fer a mi mateixa (ja tocava fer-me alguna cosa per a mi!!!) i que vaig estrenar en la graduació dels meus alumnes de 4t d'ESO.  




7 comentaris:

  1. M'encanten!!!!. Trobo que s'ha de tenir una paciència infinita amb el quilling aquest, no??jajajaja (o axiò em sembla a mi). Totes les arracades que ensenyes m'agraden molt i el teu conjunt és fantàstic!
    Petonets i molt bona setmana!!!


    Charo

    ResponElimina
  2. Sí!!! Ho vaig encertar. I he de dir que, com suposava, m'encanten! I el teu conjunt també és xulíssim! A mi el quilling com a técnica i resultats m'agrada moltíssim però em sembla que jo no tinc la paciència necessària per practicar-ho. I com ja et vaig dir l'altre dia, és que les arracades són la meva debilitat. Jo, que no sóc gens presumida, em canvio les arracades cada dia i van sempre a conjunt amb la roba que porto. Mànies que té una! Molts petonets

    ResponElimina
  3. Montse,
    Tens molt de gust i si fas un taller m'apunto, ja m'avises eh!!!
    Excel lent!!!

    ResponElimina
  4. Montse,
    Tens molt de gust i si fas un taller m'apunto, ja m'avises eh!!!
    Excel lent!!!

    ResponElimina
  5. Guauuuu!!! Fa dies que no passo pels blogs i m'he perdut algunes entrades. Aquestes arrecades son una preciositat. Tens molta traça. Els colors que has escollit no em poden ageadar més!!!
    Petonets ;)

    ResponElimina
  6. Guauuuu!!! Fa dies que no passo pels blogs i m'he perdut algunes entrades. Aquestes arrecades son una preciositat. Tens molta traça. Els colors que has escollit no em poden ageadar més!!!
    Petonets ;)

    ResponElimina
  7. Guauuuu!!! Fa dies que no passo pels blogs i m'he perdut algunes entrades. Aquestes arrecades son una preciositat. Tens molta traça. Els colors que has escollit no em poden ageadar més!!!
    Petonets ;)

    ResponElimina