Bocins de paper, màgia i colors: Vinils...

divendres, 22 de gener del 2016

Vinils...


You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself in any direction you choose. You're on your own. And you know what you know. You are the guy who'll decide where to go.

(Dr. Seuss)
 
Petita pausa de divendres per ensenyar-vos el que vaig fer amb motiu de l'arribada dels Reis Mags d'Orient :). Cada any preparo per la família i alguns amics unes bossetes de "xuxes" per acabar d'endolcir les festes.
 
Aquest any em venia de gust fer alguna cosa diferent, així que vaig dir: faràs servir aquell vinil que et van portar els Reis fa un any i que encara no has obert...
 
Així que vaig buscar com aplicar els vinils sobre una tassa, vaig buscar-ne a un Muy Mucho una que fos suficientment plana per no tenir problemes a l'hora de transportar el vinil i ja està! Bé... està, està... nooooo!!! havia de buscar els dissenys per internet, traçar-los i retallar-los. Volia buscar alguna cosa que fes referència a les aficions o algun tret de la vida de cadascú i per això totes són diferents...

Vaig passar-m'ho molt bé i crec que la idea va agradar molt, de fet no sabia massa bé si els vinils resistirien el dia a dia d'una tassa però la meva (la que posa Carpe diem) va resistint com una campiona microones, tes i rentades :). 

Ara us mostro les 13 tasses que vaig fer (en el collage algunes estan repetides perquè tota la imatge no hi cabia a la fotografia!!):
 


 
També vaig fer un detallet pel meu germà, com a bon cuiner sempre va amb el davantal posat (jo no dec ser bona cuinera perquè no recordo posar-me'l mai, jeje). Així que li vaig personalitzar un, aquesta vegada amb vinil tèxtil. Vaig modificar una imatge que vaig trobar divertida per posar el nom del meu germà i li vaig afegir un I love cooking.

Espero que us agradi com li va agradar a ell :).




14 comentaris:

  1. Jo no cuino gaire, però no sé anar sense davantal a la cuina!!jajajajajajaja (serà "para dar el pego"!!!jajajaja).
    En fi, ara seriosament: m'encanta el davantal i m'encanten aquestes tasses!!!!. La meva preferida és la del gat (amb permís de la meva estimada Carmelita, és clar!!jajajaja). Imagino aquesta és per la Pilar, oi? :-)
    Petonets i bon cap de setmana!!!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja... jo cuino però res de davantal, allà està per donar el pego a la cuina, jajajaja. Moltes gràcies! Com has encertat que la del gat era per la Pilar? jajajajaja. A tu te'n buscaré una amb una tortuga,jejejeje, o un gat i una tortuga :P. Petonets i bona setmana!

      Elimina
  2. Quins regals més xulos! M'encanta el davantal! Cada vegada em sorprens més! Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! La veritat és que la Cameo és tot un descobriment i m'encanta experimentar!! i això dels vinils és genial!!! Un petonàs

      Elimina
    2. Doncs a veure si em poso. És un dels meus propòsits per aquest any. Uff! Se m'acumula la feina! Un petó

      Elimina
  3. Oh, ohhhhh, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! Quina passada de regals!!! Quin detall les tasses personalitzades. Sempre em sorprens gratament. M'a agradat tot. Ptnssssss i feliç any!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! com li dic a la Rosa la Cameo és tot un món, només cal tenir hores per experimentar però certament se li pot treure tan de suc! Petonets

      Elimina
  4. jajajaja i al contrari pot ser?? o sigui... si em poso el davantal puc ser una bona cuinera? jajajaja aix... jo ni me'l poso ni cuino o sigui què... però és una passada, tant el davantal com les tasses!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... si et poses un davantal i et tornes bona cuinera pots guardar-lo com un tresor perquè serà màgic, jajajaja. M'alegro que t'agradi :). Un petonàs i gràcies per visitar-me

      Elimina
  5. Ohh Montse quina passada de tasses, són totes espectaculars.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! La veritat és que vaig sorprendre a tothom i això és el millor regal de tots! Petonets

      Elimina
  6. Què boniques, i el devantal també!!! Saps que anar de crani per trobar un davantal com aquest per la meva filla? Ara ja sé que haig de fer. Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres!!! si ho sé te l'envio a tu el davantal per a la peque, jejejeje. Quan necessitis un ja saps, totalment personalitzat! :). Petonets

      Elimina
  7. Ostrassss m'encanta el que fas amb vinil, jo encara no he donat eixe pas, però tant les tasses com el devantal xulissims.
    Un abraç boniqueta!!!

    ResponElimina