Bocins de paper, màgia i colors: Repte 3flowers: flors+sentiment

dimarts, 26 de gener del 2016

Repte 3flowers: flors+sentiment


La felicitat és amor, no cap altra cosa. El que sap estimar és feliç.

(Hermann Hesse)
 
 
Diumenge després d'una setmana de molt de tràfec vaig dedicar el dia per a mi, dormir molt, música, sofà i scrap, molt d'scrap... tenia ganes de posar-m'hi. 
 
Tot i que tinc algunes (moltes) coses a la llista de pendents tenia la inspiració sota mínims. Les meves neurones funcionen així, quan estan un temps paralitzades no saben ni per on començar i quan s'animen aleshores ja no hi ha qui les aturi, jeje. Em passa això per Nadal, al principi no sé com fer les postals i quan m'hi poso ja no pararia de fer-ne fins l'abril :) (un any ho faré i cobriré les postals de tres anys seguits, jejejeje).
 
Així que per treure'ls-hi la pols (a les neurones, és clar!) vaig decidir fer allò que més m'agrada, unes quantes targetes per presentar-me a alguns reptes que en feien gràcia i que sempre em permeten sortir de la zona de confort i utilitzar tècniques o materials que no són els teus habituals. 

Aquesta setmana us aniré bombardejant amb dues targetes més (totes molt diferents!).

La primera és per la nova temporada del repte de 3flowers que podeu consultar aquí. L'objectiu és fer una targeta amb flors i algun sentiment.

És curiós... quan vaig començar a fer scrap tot eren flors i papallones, de fet tinc una capsa plena de flors de totes mides, colors i materials però que darrerament he deixat aparcades (suposo que com tot, són èpoques!). Em va costar molt inspirar-me i va sortir una targeta crec que em reflecteix molt poc a mi mateixa però... ja està bé...

Vaig estar treballant amb les distress per crear un fons (estava fent una altra targeta amb efecte aquarel·la) i vaig aprofitar retalls per troquelar les flors que l'acompanyen. Tot això amb un segells que em van portar els Reis Mags i que són molt macos.

Bé... al gra... :) aquí teniu la primera targeta de la setmana, no m'acaba de convèncer però... és el que ha sortit i així es queda.
 

 



 

14 comentaris:

  1. Doncs a mi m'agrada molt!. Els colors no són els teus habituals, però d'això tracten els reptes, no??jajajaja
    M'agrada molt la composició de les flors, la corda i el missatge del segell petit és fantàstic!!!
    O sigui: que m'agrada molt!jajajaja

    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
  2. Es simplemente preciosa,me encanta!!!Sueerte y besos de colores!!!

    ResponElimina
  3. Jope pues igual a ti no te convence pero a mi me gusta mucho como la has estructurado..ese panel blanco así como ladeado...y luego lo del cordón es una bomba...así que empieza a mirarla con otros ojos..un besin...

    ResponElimina
  4. Una targeta preciosa Montse! M'encanta el fons fet amb les distress i les flors en diferents tons i els cordillets.... Jo opino com la Charo que si que hi ha una mica de tu en els colors. Petonets

    ResponElimina
  5. Doncs a mi m'encanta!!! els colors són preciosos, potser no als que ens tens acostumats però com dius, s'ha de sortir de la zona de confort!!! espero les altres!

    ResponElimina
  6. Doncs és ben bonica!!! Mira que en va de bé aquests dies que són només per tu. Petons!

    ResponElimina
  7. Aquests colors estan molt ben trobats ! El cordill li dona un aire de creixement vegetal, anàrquic, que s'escau molt a les flors. I el ribet que simula un cosit queda molt bé i aporta un contrast de formes rectes amb les formes ondulades de les flors i el cordill. M'agrada !

    Ratpenat

    ResponElimina
  8. Ohh Montse és fantàstica. M'encanta tant per davant com per darrera.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
  9. Es una tarjeta muy bonita, gracias por participar en 3Flowers retos de tarjetas

    ResponElimina
  10. ¡Qué chulo y qué resultón el jardín que has creado Montse! ¡Enhorabuena! Una tarjeta muy sencilla, colorida y superalegre. ¡Me encanta!

    ResponElimina
  11. Me encantan las texturas de los papeles que has elegido. el conjunto está perfecto. Besos.

    ResponElimina
  12. Muy bonita! Un besote y muchas gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas!!!

    ResponElimina
  13. Wowwwwwwww, Montse, me gusta muchisisisisissísimo!!!!!!! Esas flores son preciosas, cómo me gustan!!!! Toda la estructura de la tarjeta es preciosa. Me gusta enterita. Es muy fresca y alegre. Y me encanta el detalle de haber decorado la cara posterior!!!!
    Besitos!!!!!!!

    ResponElimina
  14. Me molan mucho tus flores!!!
    Muchísimas gracias por participar en 3flowers retos de tarjetas!!!!
    muasmuas
    Andrea

    ResponElimina