Bocins de paper, màgia i colors: Monthly Challenge: Gerda Steiner

dimecres, 27 de gener del 2016

Monthly Challenge: Gerda Steiner



Estimar és trobar en la felicitat d'un altre la teva pròpia felicitat.

(Leibniz)

Aquí va la segona de la setmana, aquesta vegada per participar novament en el repte mensual de la Gerda Steiner i els seus dolços segells (no voldria perdre'm un mes i la possibilitat de rebre un nou segell). Podeu veure les participacions d'aquest mes aquí.

Us haig de confessar que aquest mes m'ha costat especialment perquè malauradament el gatet amb el cor no m'inspirava massa, però diumenge em va envair una alenada de cursileria (vaig obrir la finestra perquè marxés ràpidament, jejeje) i em vaig posar amb el rosa i els cors (com ens hem de veure!!! jejejejeje). I ja us aviso que no seran els darrers cors que veureu (demà més... i això si que és una amenaça en ferm! :)). I és que realment aquests cors de La pareja creativa són una monada!!!

El gat m'ha quedar una mica "negro tizón" però bé... és que no tenia ganes de pintar i vaig tirar de la distress sense mirament (com si fes un fons amb aigua sobre el segell estampat) i els gats negro tizón també tenen dret a existir no? :).

En fi... bromes apart (serà que avui estic molt agobiada i necessito una mica de sentit de l'humor...) aquí us deixo amb la targeta i aquesta sí que no és gens Montse (gens, gens ni mica!!! i qui digui el contrari se les haurà de veure amb mi, eh???????? :)).

Us diré que el cor gran el vaig cosir jo a mà fent foradets amb el punxó i que el cor del gatet el vaig retallar i el vaig afegir per donar-li una mica de volum (tot retallant una miqueta les mans), no sé si s'aprecia. I els enamels són homenatge a la Charo que m'ha "viciat" de veure'ls en els seus treballs!!! queden tan xulos allà on els posis!! (bé... si més no allà on els posi ella!!!). 

Ah! i he estrenat un nou troquel per fer falsos cosits que em té enamorada!

 I ara sí... les imatges...





La part de darrera...


7 comentaris:

  1. Aixxxxx doncs és una monada!! el segell (tot i que a mí crec que tampoc m'inspiraria gaire) i la tarjeta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! la veritat és que no és per a res el meu estil però aquí estem experimentant!!! A veure si el segell del mes vinent de la Gerda m'inspira més! Petonets

      Elimina
  2. Aiii, què m'ha pitat l'oïda esquerra!!jajajajajaja. Si, m'encanten els enamels i ja he vist que t'he creat la necessitat!!jajajaja
    La targeta m'agrada molt i que sàpigues que els meus gats preferits són els negres "tizón", eh??. Tenia jo un amic "gatuno" negre del carrer al qui donava de menjar fa molts anys i tenies que veure com saltava als meus braços (literal) quan em veia (perque després diguin que els gats no són un amor!!!). En fi, que semblo una àvia dient les seves "batalletes"!!jajaja
    Sobre els cors ...mai a l'scrap es pot dir: no farè aixó!!jajajaja

    Petonets i bon dijous!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja... m'encanta que m'expliquis batalletes, així et vaig coneixent una miqueta més, eh? :). Jo no comparteixo això dels gats... potser per això no connectava amb el segell? I sí... ja sóc una addicta als enamels, aish... una cosa més!!! :) Petonets i bon cap de setmana!!

      Elimina
  3. Doncs jo penso que sí té un toc Montse, amb el cordillet i la decoració del darrera. Jo també m'he tornat molt aficionada als cors últimament i és que poden donar molt de sí. I m'encanta aquest troquel de fals cosit! De quina marca és? Petonets i deixa enrere els agobis que ja arriba el cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Valeeeeee, no et tindré en compte això de dir-me que és el meu estil, jajajaja, accepto cordillet com a una mica Montse :). I és veritat que els cors donen molt de joc!!! El troquel, aish... a veure... com tinc la mania de treure'ls dels paquets originals mai controlo les marques :O. Són de Lawn Fawn i es diu Stitched. Petonetsssssssss

      Elimina
  4. Me han encantado las dos tarjetas!!! como has hecho el pespunte de los bordes queda divino!!!

    ResponElimina