Bocins de paper, màgia i colors: Més reptes: La pareja creativa i Lora Bailora

divendres, 29 de gener del 2016

Més reptes: La pareja creativa i Lora Bailora


 Tot, tot el que he comprès, ho entenc perquè ho estimo.

(Lev Tolstoi)

Avui us porto la darrera entrada del mes i una nova targeta que va ser la primera de la sèrie que us he mostrat aquests dies.

Amb aquesta targeta participo en el repte del mes de gener La pareja creativa que ens demanava utilitzar aquarel·la o bé un efecte aquarel·la que jo he fet amb tintes distress i aigua per crear el fons. 

També aprofito que em van regalar uns segells de la Lora Bailora per participar en el seu primer repte: "Muero de amor", el tema és obvi, no?

I aquest ha estat el meu resultat. De les tres targetes que vaig fer diumenge aquesta és la que més m'agrada. 

Aquests troquel de cors ja us ha quedat clar que m'encanten, no? i vaig aprofitar els segells per omplir el fons que hi ha darrera del cor troquelat sobre el fons fet amb les distress.

És senzilla però n'estic satisfeta. Vosaltres què en penseu?



I la part de darrera... (com no podia faltar!)


Si voleu veure els reptes no dubteu a passar per les seves pàgines!!


http://www.lorabailora.com/2016/01/reto-muero-de-amor-love-challenge.html

 

11 comentaris:

  1. M'encanta aquesta corda rodejant el cor central i els altres cors posats damunt!. Els segells de dintre són una xulada!!!
    Petonets i bon cap de setmana, Montse!!! :-)

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! estic en fase cordills, jajajaja, serà que tinc la ment feta una embolic? :). El segells els havia vist però no havia gosat comprar-los perquè vaig pensar que no feia mai targetes amb temes amorosos (la col·lecció es diu boig per tu) però està clar que com em vas dir: en scrap no es pot dir mai això no ho faré i aquí em tens en mode romàntic, jejeje. Petonets i bon cap de setmana!!!

      Elimina
  2. M'encanta tota ella! Però sobretot tota la gama de colors que has utilitzat. I aquests cors... Una targeta rodona (encara que sigui quadrada, jajaja) Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Cada vegada estic més enamorada de les meves distress, m'encanten els colors i m'encanten totes les seves possibilitats, qui necessita papers? jajajaja (evidentment jo que tot el que veig ho vull, jejejeje). La propera targeta la faré rodona i així tindré el pleno, jejejeje. Petonets

      Elimina
  3. Jo Montse que preciosidad de tarjeta!!!! Los colores que has elegido combinan a la perfección y ese corazon llenito de sentimientos enredado con la cuerda rustica!!! El detalle de la parte de atras es GENIAL! Mil gracias por participar en el reto de Lora Bailora! Muchisima suerte! besos

    ResponElimina
  4. He dit moltes vegades, perquè així ho penso, que els colors ho son pràcticament tot en un treball, en una tarjeta, i ara dic que... l'has clavat, noieta!!! No m'estranya que n'estiguis contenta... molt contenta pots estar! I recordo que algunes vegades has comentat que et costa allò del clean&simple, però aquesta hi podria entrar, i t'ha quedat genial!
    I estic d'acord amb la Charo: el detall de la corda juganera!
    Petonets, Montse!

    ResponElimina
  5. Una tarjeta super maca, alegre, m'encanta!

    ResponElimina
  6. M'encanta Montse!! És una tarja fantàstica, plena de cors però que no es fa empalagosa.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
  7. Xulissima i amb el teu segell, que es algo molt important.
    Quan veig estil mariner, corda, estrel.les pense en tu, i aquesta tarja porta corda.

    ResponElimina
  8. Xulissimaaaa!!! Una preciositat per tots els costats. Com sempre. Ptns.

    ResponElimina