Bocins de paper, màgia i colors: Tardor...

dimarts, 6 d’octubre del 2015

Tardor...

 
Entres, octubre,
per la porta gran de la nit 
al gran regne del viure.
T'espera el bosc de color canviant,
les pluges solemnes a ciutat,
els terres emmirallats
i un calendari ja entrenat. (...)


 
Ja ha entrat el mes d'octubre i avui us porto una nova targeta. Aquesta vegada per a la meva germana que celebrava el seu sant-aniversari endarrerit.

Com tinc el cap en mode Nadal (això que encara no he fet res de Nadal) i no estava massa inspirada vaig autocopiar-me l'estructura de la meva darrera targeta però posant-hi un toc de tardor.

Sabia que volia utilitzar aquest mussolet tan simpàtic i omplir-lo de fulles amb els colors típics de l'època. 
 
Vaig atrevir-me novament a fer un shaker amb aquest segell que tan m'agrada. Aquesta vegada però vaig voler posar de fons un paper vegetal degradat que tinc i l'invent no va funcionar. Em van sortir (al cap de força estona) unes bombolletes emprenyadores que com ja tenia l'acetat posat no vaig poder rectificar i suposo que per l'electricitat estàtica amb el paper vegetal els lluentons no es mouen amb facilitat (ara he vist per internet que la gent hi posa talc per evitar que s'enganxin!). En fi... no sempre tot pot sortir perfecte, no?

Les fulles les vaig retallar amb la Cameo (les petites són d'una troqueladora) i les vaig tintar combinant unes quantes Distress. 

Darrera unes quantes fulles més i un altre segell que trobo xulo (mai millor dit perquè diu: la vida és xula :)). I a l'interior uns segells més i l'espai per signar.

Bé... no és perfecta però... la neurona no donava per més...
 
 



19 comentaris:

  1. Bé, no podem dir que alguna cosa sigui perfecta. Sempre es pot millorar. Però aquesta s'acosta molt a la perfecció. M'encanta el toc de tardor que li has donat. Ja saps que a mi m'encanten aquests colors. I m'agrada molt com la has decorat per darrera. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! ja em quedo més satisfeta, jeje. A mi també m'encanten aquests colors i curiosament els utilitzo poc, La part de darrera és senzilla però jo també n'estic satisfeta! Petonets

      Elimina
  2. Doncs a mi m'encanta, a vegades som molt perfeccionistes i no veiem la part bona de la nostra feina. Els tons de tardor m'agraden molt. Ufff quan de temps sense passar-me pel teu blog!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja tens raó ja... sovint volem apropar-nos massa a la perfecció i quan fas coses a mà mai podem arribar-hi però el més important és el sentiment que hi posem. Ja t'enyorava, eh? i també els teus treballs!!! Un petonàs

      Elimina
  3. Montse! Veig que t'has enganxat a les shakers, jajaja. Això és un vici!!! M'encanten els colors i les fulles colorejades. Molt de tardor!!! La podries presentar algun repte, aquest mes hi ha varis temes de tardor. Petonets ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, sí, és cert! són molt xules!!!! De les fulles jo també n'estic satisfeta i m'agraden tintades així. Aish... no m'he mirat això dels reptes, estic una mica desconnectada!! Petonets

      Elimina
  4. Perfecte no sé, pero a mi m'encanta! i això que el taronja no em motiva massa... però sí la tardor! les fulles, els mussols...!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! a mi el taronja m'agrada molt però mai sé com utilitzar-lo i aquesta vegada tenia l'excusa perfecta!!! i el mussolet és tan maco... Petonets

      Elimina
  5. Qué vol dir que no és perfecta? A mi m'encanta Montse!! És una tarja preciosa i molt de tardor.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! ja m'has pujat l'ego, jajajaja. Un petonàs

      Elimina
  6. A mi m'agrada molt i si no dius el que t'ha passat...ni ens donem compte!jajaja. I si, jo vaig veure a no sé quin vídeo que la gent fa servir els pols de talc o aquest saquet per fer embossing que treu la electricitat estàtica.
    Les fulles amb Distress fantàstiques, per cert!!!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa, la propera vegada no diré res, jajajajaja. Hauré de provar això del talc perquè el saquet aquest encara no l'he vist mai en viu i en directe!! Un petonàs

      Elimina
  7. Me encanta Monste. Las hojas parecen de verdad. Y una gran amiga mía, cada vez que me equivoco haciendo algo dice: esa imperfección la hace perfecta. Me encanta, y siempre que tengo algún error me acuerdo de ella y me hace sonreír. Besotes enormes. Ya queda poco para el intercambio de navidad, no? Que tengo muchas ganas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias wapa!!! Las hojas quedan muy chulas con las distress y el papel texturizado, antes guardaba las de verdad ahora con la cameo las fabrico, jeje. Me ha encantado el comentario de tu amiga, creo que cuando no esté satisfecha de algún trabajo me acordaré de ella y de ti. Uis... el intercambio de navidad!! a ver si la próxima semana lo anuncio! :). Yo tengo mi cabeza ya dándole vueltas a las targetas navideñas :). Besazos

      Elimina
  8. Doncs Deu ni do amb aquesta neurona, si això és poca cosa....ja veurem quan es llueixi! Jejeje...
    És molt bonica!
    Petons

    ResponElimina
  9. Preciosísima tu tarjeta! Hermosos colores y esas ventanitas me encantan!!!!

    ResponElimina
  10. Una tarjeta maquísima, i els colors! plena d'energia, i de la bona!
    Un petonet!

    ResponElimina
  11. Las tarjetas shaker me encantan, asi que ahi ya me habias ganado. Pero es que tus hojas parecen de verdad! Te han quedado ideales ;-) Un besazo guapa!

    ResponElimina