Bocins de paper, màgia i colors: CAS(E) this Sketch #136

dimarts, 18 d’agost del 2015

CAS(E) this Sketch #136


L'Univers és com tu el vulguis pintar.

(R.J. Palacios)


Avui el dia s'ha llevat fosc, la pluja no ha parat de caure en tot el matí i ara tímidament apareix el sol... un fantàstic dia per estar a casa i gaudir dels petits plaers com fer una miqueta d'scrap.

He aprofitat aquestes hores del matí per acabar una targeta que us ensenyaré properament (primer l'haig de regalar) i m'he decidit a participar novament en el repte de CAS(E) this Sketch, síiiiiiiiii, no estic malalta, jajaja... ja sé que sembla impossible... però quan vaig veure la plantilla a seguir ràpidament vaig recordar una targeta que havia fet fa temps amb aquarel·les i botons i com tinc tres capses de calaixets plenes d'ells he pensat que en faria un bon ús tot rescatant la idea. 

Aquesta és la plantilla:


En podeu veure totes les interpretacions fent clic aquí.

I aquesta és la meva versió... Novament un fons blanc, una cartolina texturitzada d'un groc daurat per trencar una mica amb el fons, els meus estimats posca negre i blanc i una escala cromàtica feta amb botons,

Aquesta targeta també volarà cap a Alacant pel repte solidari proposat per 3flowers en aquesta iniciativa tan maca dels coixins en forma de cor per aquelles persones que han viscut recentment una mastectomia.

I no m'enrotllo més... aquí va la interpretació, espero que us agradi.


I, com no! la part de darrera!


11 comentaris:

  1. Holaa!! veig que a aquest dia plujós i gris li has posat color :-) ostres, m'agrada la tarja tot i que em costa relacionar-la amb tu jajajaj, i els botons m'agraden molt!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els matins grisos són realment productius, jeje. Està clar que m'he transformat i ara faig targetes diferents... s'haurà apoderat de mi un alien? Jajajja. Sigui com sigui m'agrada molt utilitzar botons tot i q els tinc molt abandonats. Un petonet!!

      Elimina
  2. Possi un sketch a la seva vida!!!jajajajaja. Ara seriosament, la targeta és molt xula i molt diferent del teu estil també, però per aixó estan els reptes, oi???
    I aquesta targeta no la puc fer jo, que després arriba la nebodeta, vol treure els botons i no els troba i ja la tenim liada!!jajajajaja
    Petonets i bon dimecres!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajjajaa, bon ús dels botons!!! Jo en tinc milions i no tinc nebodeta petita així que els havia d'utilitzar d'alguna manera!!! I tens raó els reptes serveixen per sortir de la zona segura!!! I m'ho estic passant molt bé trencant el meu estil :-). Mil petonets

      Elimina
  3. Que maca!! si es que quan fa mal temps i ens quedem per casa... la creativitat apareix segur!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Certament els dies de pluja són ideals per deixar que la nostra imaginació flueixi. Petonets

      Elimina
  4. Ah... a real eye catcher!
    Thanks for joining Case this sketch

    ResponElimina
  5. Oh, this is so fun! Great take on the sketch!

    ResponElimina
  6. Qué bonita, colorida, alegre y de todo! Me encanta! Besotes

    ResponElimina