Bocins de paper, màgia i colors: Reptes...

dilluns, 27 de juliol del 2015

Reptes...


No és allò que mires el que importa, és el que hi veus.

(Henry David Thoreau)


Avui m'he llevat amb ganes d'scrapejar, el cel ennuvolat, l'airet entrant fresc per la finestra, la musiqueta...

Ja fa dies que he vist uns quants reptes als quals em venia de gust participar, perquè fa molt que no ho faig i perquè els reptes suposen sortir de la nostra zona de confort i provar coses noves. 

Com la majoria s'acaben aquesta setmana us torturaré amb una dosis de targetes una mica diferents al que faig habitualment. 

Avui us ensenyo la primera. Amb ella participo al repte de juliol de Scrapaddictes que proposaven una paleta de colors de la qual m'hi vaig enamorar des del principi. També participo al repte de Locas por el scrap, on proposen un repte geomètric.

Al mateix temps he decidit que les targetes que fes anirien a una bona causa i és el repte de 3flowers que estarà obert tot l'estiu i que consisteix en fer targetes per acompanyar uns cors molt especials en forma de coixí que ja fa molt de temps fan unes noies per regalar a dones que han patit una mastectomia. El coixí va acompanyat d'una targeta l'únic requisit aquí és siguin 14x14 cm, així que... per què no aprofitar totes aquestes targetes per enviar-les i poder donar una mica d'il·lusió a qui les rebi?

Bé... no m'enrotllo més... Aquí us deixo la targeta d'avui (segurament demà més perquè en tinc de moment una altra guardadeta i també sé que us dec la segona part de l'àlbum de Menorca). 

La base blanca que és un color que em costa utilitzar, el veig molt net, massa net i no va amb mi, jajajaja. La geometria... uns hexàgons amb tintes distress aplicades sobre un plàstic amb aigua. He jugat amb els volums i les fustes. No sé si s'aprecia però la cartolina texturitzada blanca està en volum respecte la rosa. 

Crec que m'ha quedat senzilla i estic contenta, era un repte per a mi.

Espero que us agradi!


No he pogut evitar, com sempre, decorar una mica la part de darrera...


Ah! i se m'oblidava!! aquesta era la combinació de colors proposada per Scrapaddictes:


Si us animeu teniu temps fins el dia 31 de juliol (o sigui... no massa, jajaja).

19 comentaris:

  1. És preciosa!! No pot agradar-me més!! Moltes gràcies per participar i molta sort!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! De fet és la primera vegada que participo però amb aquests colors no m'hi podia resistir. Petons

      Elimina
  2. Quina preciositat Montse!! Una tarja genial tant per davant com per darrera.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, aquesta vegada el darrera no m'agrada tant però del davant n'estic molt satisfeta! Petonets

      Elimina
  3. T'ha quedat una targeta fantàstica, Montse!!!. El combo té uns colors xulíssims que tu has plasmat perfectament en aquesta targeta. I els detallets de fusta...què dir???...sempre li donen un toc de "caliu"!!!
    Petonetssssssssssss!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. ahhh..i que m'agrada molt aquesta nova "cara" que té el blog!!!!!jajajajaja
      petonets "again"!!jajajaja

      Charo

      Elimina
    2. Moltes gràcies!! la veritat és que m'he "viciat" a aquesta paleta de colors, dóna molt de joc!! i aish sí... la fusta... per què m'agradarà tant? potser sí que dóna un toc de caliu!!! Més petonets de tornada!!!

      Elimina
  4. Ohhhhhhh Montse és preciosa, que bé que t'hagis animat, a més ets molt ràpida. M'ha encantat el resultat, una targeta preciosa, com no podia ser d'una altra manera.
    Per cert, el teu raconet t'ha quedat peciós, m'encanta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! m'he animat tant que n'he fet una altra, jajajaa, a veure si després o demà la penjo!!! Un petonet

      Elimina
  5. una tarjeta preciosa! muchas gracias por participar en el reto de Locas por el Scrap! te deseamos mucha suerte! un besito!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias a vosotras por proponer el reto, es una fantástica manera de hacer cosas diferentes que tal vez de otro modo no haríamos. Un beso

      Elimina
  6. M’encanta Montse, quins colors més bonics! Realment aquesta vegada sí que t’has allunyat del teu estil….però de totes maneres l’has fet perfecte! Vaig a seguir veient la resta d’entrades. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uuueeeeeeeee, m'he allunyat del meu estil, jejeje, m'encanta que m'ho diguis... perquè està molt bé sortir de la zona segura i que el resultat agradi :). I certament aquests colors són una passada! he fet un redescobriment de les distress que tenia una mica aparcades! Petons

      Elimina
  7. Xiqueta...."estás que te sales" amb estes últimes targetes, benvinguda a l'estiu i les vacances que veig que et senten de meravella.

    ResponElimina
  8. muy colorida y positiva, me encanta!!

    ResponElimina
  9. M'encanta la paleta de colors i el joc de volums amb les fustes queda genial. Com ja t'he dit amb la tarjeta de les rodones (es que he començat pel final, jajajaja). Molt xula! !!!!
    Petonets ;)

    ResponElimina
  10. M'agrada molt Montse! T'ha quedat fantàstica! Un petó.

    ResponElimina
  11. Preciosa, l'he vist al blog de scrapadictes i és la que més m'ha agradat i quan he vist que era teva he flipat !!

    ResponElimina