Bocins de paper, màgia i colors: Menorca (1)...

dimarts, 21 de juliol del 2015

Menorca (1)...


Per construir un bell somni, el primer que cal és estar despert.

(Serrat)



Ara ja fa un any vaig passar tres màgics dies a Menorca, havia estat un regal d'aniversari d'un amic que sabia que necessitava desconnectar i que estic enamorada d'aquesta illa.

No cal dir que em vaig quedar amb la boca oberta davant del regal que venia presentat així:


Així que el dia 19 de juliol del 2014 volava cap a Maó per descobrir i redescobrir nous racons especials i tornava tal dia com avui per la nit. 

Des del primer moment tenia molt clar que amb les fotos d'aquesta escapada faria dos àlbums, un per regalar i un altre per a mi (mai em quedo res del que faig i ja era hora que ho fes!! :)), així que vaig anar guardant les targetetes dels restaurants, de l'hotel, la targeta d'embarcament, etc. i al llarg d'aquest any he anat acumulant papers de mil col·leccions i detalls amb un toc mariner. 

Per primera vegada a la meva vida volia fer un àlbum desestructurat (síiiiiiiii, no tinc febre, no, jajajaja), suposo que sempre sóc tan quadriculada que em venia de gust sortir-me del meu camp segur. El resultat el veureu a continuació, bé... en dues o tres entregues que és llarg (i això que no us ensenyaré totes les targetes amagades plenes de fotos i escrits...). 

Espero que us agradi, jo he gaudit molt fent-lo aquestes dues setmanes!!!

La caseta de la portada està feta per capes amb l'ajut de la meva amiga inseparable cameo, el fons tant els núvols com el craft amb tintes distress. A l'interior sobres, desplegables, targetes, tot de diferent mida, molts detallets de fusta, stickers, segells, cintes, botons, abecedaris, brads, eyelets, roba de sac, formes troquelades (cameo, bigshot, troquels variats...)... Estic contenta perquè he utilitzat de tot i he tret la pols als segells que sovint se m'oblida que els tinc i en trec poc profit tot i que m'encanten. 

Apa! no m'enrotllo més, prepareu-vos que vénen una pila de fotos!!!





Per l'interior he combinat papers de la col·lecció Mar&Vent, de Toga, de Simple Stories (Summer Paradise), de Jessica Hogarth per Trimcraft, de  Mar Carrasco (Sra. Granger) i altres papers que tenia acumulats des de fa dècades :).


Per aquesta pàgina vaig aprofitar la targeta d'embarcament i una revista de vueling que vaig agafar a l'avió, vaig retallar la part groga amb l'avió i les torres de control i vaig posar un fons amb un paper de núvols :-), està clar que tot s'aprofita!!! la propaganda tapada amb un cartellet i fet!


 

El mapa de l'illa que ens van donar fotocopiat i amb els llocs marcats...

 







 
I aquí s'acaba la primera entrega... però... continuarà... jejeje.

22 comentaris:

  1. M'encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! (ja no puc cridar més per dir-t'ho!!!jajajajajajajajaja)
    Quina preciositat de mini desestructurat!!!!. La portada ja m'ha semblat una xulada i l'interior no desmereix per a res!. Ja t'ho vaig dir que tens la "mà trencada" amb el toc mariner!!!!!. Ja vull veure la continuació!!!jajaja
    Petonets i jo també vull anar a Menorca i a la cala tortuga aquesta (és el que té tenir a la Carmelita...que tot el que tingui relació amb les tortugues m'encanta!!jajajajajajaja)

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uiiiii, què ràpida!!! gràciesssssssssssssssssssss!! :). Mini, mini no és... jo no sóc de minis està clar, jajajaja, la tapa fa uns 20x24 cm!! L'interior és ple de pàgines amagades dins dels sobres i targetes amb fotos però no volia avorrir i no les he posat (de fet encara no he fet ni les fotos, jajaja). I síiiiiiiiii m'encanten les coses marineres està clar! són la meva debilitat, és el que té viure aprop del Mediterrani? :).

      Elimina
  2. No sé que ha passat en el meu missatge que s'ha esborrat, però deia que m'encanta primer que tot el canvi de look, molt de colorí.
    I l'album preciós, m'ha entrat molta gana de fer-ne un desestructurat.
    M'agrada com hass colocat el títol a la portada, i tants detalls que l'adornen, amb molta gana de vore més i més.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... misteris de la informàtica... però aquí està el missatge :). Feia molt de temps que volia fer un canvi de look personalitzat i ahir que no em trobava massa bé i no em vaig moure de casa m'hi vaig posar a fer el fons i crear els botons. Volia que fos més clean and simple però a mi em surten les coses colorinxis :). I l'àlbum? doncs em va costar molt posar-m'hi perquè això de la desestructura no entra dins del meu cap, jajajaja, però una vegada vaig començar no podia parar!!! M'ha encantat fer-ho desestructurat i anar improvitzant pàgina a pàgina, ho has de provar!!! Petonets

      Elimina
  3. Montse quina meravella d'àlbum!! M'encanten tots el detalls i ja tinc ganes de veure més!!!
    I el canvi de look del Blog ambt tant color també m'ha agradat molt.
    Petons guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! he gaudit molt fent-lo, per l'estructura diferent i perquè tenia moltes ganes d'utilitzar tot el material acumulat al llarg d'aquest any: papers, fustetes, detallets... I el blog... doncs tenia moltes ganes de rentar-li la cara però mai trobava el moment, seure davant de l'ordinador vol dir dedicar-hi molt de temps!! M'alegro que t'agradi, jo estic contenta. Un petonàs

      Elimina
  4. Hola Montse!!! ostres quin canvi al blog!! m'encanta!! i l'àlbum és una preciositat, els papers i tots els detallets que hi has posat són moooolt macos!!
    Esperant amb moltes ganes la segona entrega :-)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé que t'encanti!! ahir em va donar pel disseny gràfic i em vaig posar a triar tipografies, a fer el fons, a crear els botons... vaig gaudir molt!! L'àlbum... a mi també m'encanta tot i que estigui malament dir-ho, encara em falten fer algunes fotos (sort que tinc una còpia de l'àlbum, jajaajaja) i espero divendres o dissabte penjar la segona entrega. Un petonàs

      Elimina
  5. Aisss m'ha passat igual que la Silvia, t'havia fet un comentari i no apareix així que torne a escriure't que aquesta nova imatge del blog m'encanta, divertida, alegre, colorida però així i tot sencilla. I que dir de l' àlbum? Doncs que cada vegada hem sorprens més, tens un cabet ple de idees molt bones, boniques i sempre diferents. Ets una màquina i això s'ha vist reflectit en aquest àlbum sense una estructura clara, tant de bo m'agradaria a mi fer un d'aquests però el temps no juga massa de la meva part, jejejeje. Un petonet Montse a gaudir de l'estiu i de les merescudes vacances

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què estrany!! potser com estava manipulant el blog per canviar-lo no va quedar registrat :O. El millor és que has tornat a passar i m'has deixat aquest comentari que sempre em puja l'ego :). Moltes gràcies, la veritat és que les idees no s'acaben però com dius tu el temps sempre juga en contra nostra... intentaré continuar gaudint de l'estiu i l'scrap que és l'època de l'any que més em deixa fer allò que vull. Petonets i bon estiu també per a tu!!!

      Elimina
  6. Montse!! Com et Passes amb les cosetes que crees!! És preciós ! M'has inspirat!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! quin il·lusió veure't per aquí!!! m'alegro que t'hagi inspirat!! la veritat és que m'ho he passat molt bé fent l'àlbum i l'hauria ampliat i tot, jajajaja, quan comences no pots parar!!! Petonets

      Elimina
  7. Òndia !!! em pensava que m'havia equivocat de blog... quin canvi d'aparença en tots els aspectes !!!

    L'àlbum t'ha quedat molt bé !!! És fantàstic !!!

    Ets una artista total.

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia wapi!! t'agrada?? és el que té no trobar-se bé que et dóna per dedicar-te una tarda sencera al disseny gràfic, jajajaja. No serà el canvi definitiu però mentre trobo l'aparença que realment vull em serveix. Ara m'has fet posar vermella... artista? buenooooooooooo, s'intenta fer alguna cosa :). M'alegro que t'hagi agradat ;) (no et vaig demanar permís per publicar les fotos... espero que no hi hagi problema... Petonets

      Elimina
  8. Te ha quedado muy bonito y colorido. Es original. Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, supongo que si que pretendía que fuese un poco original en el formato y en la portada. Un beso y encantada de tenerte por aquí.

      Elimina
  9. Mareta meva !!!!!! Quin supermegaàlbum desestructurat més fantàstic !!!!!!! De veritat Montse, és una preciositat !!! Tan ple de detallets preciosos de fusta i segells, retalls. És espectacular !! I aquest canvi de look al blog t'ha sentat molt be, molt bonic. Bon estiu guapa, t'haig d'escriure un altra cop per veure si m'acabo de decidir per comprar-me la Cameo, jjijijijiji.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! no puc viure sense la fusta, jajajaja, algun dia intentaré fer alguna cosa sense fer-ne servir a veure si puc resistir la temptació. M'alegro que t'agradi també el canvi de look. Que tinguis tu també bon estiu! encara tenim pendent una trobada, eh???? Mil petonets

      Elimina
  10. És preciós Montse! Desestructurat però amb el teu toc personal….
    Només em molesta una cosa: que ens deixis a mitjes!!!! M’hauré d’esperar per veure la resta!
    Ja veig que has fet un canvi añ bloc molt bonic…
    Bones vacances.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Ara estic en mode experimental, he començat amb la desestructura i acabaré amb el clean and simple? jajajaja, això no m'ho crec ni jo :). Tranquil·la... la resta arribarà :). Ja queda menys!! Petonets i bones vacances a tu també (al final no ens hem vist, eh??? aishhhhhhhhh)

      Elimina
  11. Jolin que me despisto y me lo pierdo todo!!!!
    Tu un desestructurado!!!!!!! Increíble. Yupieeeeeeee Jajajaja es una preciosidad!
    Una vez les cojes el gusto te costará hacerlos cuadrados Jajajaja ( o hablo por mi)
    Es un mini alucinante lleno de detallitos!!!!!! Te he dicho ya que me encantaaaaaaa jijiji
    Por cierto veo que has cambiado la cabecera al fin también!!! Yupieeeeeee
    Un besazo guapi y a ver si no me despisto tanto jejeje

    ResponElimina
  12. Mare meva Montse....... no pot ser que passi tant de temps sense connectar-me.... quin treball!!! Quin àlbum (les dues entrades)!! Em sembla ... increïble!!! Genial!!!.... ufffff.... m'he quedat flipant!!!! Gràcies per tanta inspiració!!! Que tinguis molt bon estiu! Un petó! :D

    ResponElimina