Bocins de paper, màgia i colors: Els mesos de l'any: juny

diumenge, 28 de juny del 2015

Els mesos de l'any: juny


Cada cop que surt el sol, comença una nova esperança.

(Wonder, Raquel J. Palacio)


Diumenge... i ja amb ganes que s'acabi aquesta setmana i pugui dir: "estic de vacances!!!!!!". Em ve molt de gust guardar el rellotge fins al setembre, anar a la platjeta quan no està a tope, passejar, llegir, fer scrap, molt d'scrap (que tinc molts projectes a mitges!!), mirar pel·lis, dormir, no fer res... :).

Però no m'avançaré i de moment començaré per treure la pols al blog amb aquesta publicació :).

Aquest mes ens faltava l'intercanvi de petites pàgines sobre els mesos de l'any que fem amb la Pilar. I és que sempre hi ha un parell de mesos a l'any que les dues estem col·lapsades al cole i ens endarrerim en l'entrega (sort que coincidim!!!! així quedem malament les dues, jejeje), però finalment avui ha estat possible!!!

Jo estava obsessionada en dissenyar alguna coseta per la Cameo i em va sortir aquest "hola estiu" que podeu veure en el meu tag, després em va costar incorporar-lo a la meva idea estiuenca del gelat i les xancletes però al final per tossuderia aquí està :).

Espero que us agradi, a mi em fa venir ganes d'estiu! :).



I aquí va la pàgina de la Pilar, amb aquest verd-blau que em té enamorada!!!



I per si a algú li pot anar bé aquest arxiu de la Cameo, us el deixo aquí per compartir, només heu de fer clic sobre la imatge!

http://dfiles.eu/files/lxt76dsgt

8 comentaris:

  1. Ole oleeeeeeeeeee, quines ganes de tornar a veure el teu blog! fas coses encara més maques que fa un any! cameo ehhhhhhhhhhh que bé!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiiiiiiiiiiiiii, quina il·lusió trobar-te de nou per aquí!!!! estic encantada!!! la veritat és que aquest ha estat un any poc productiu però tot són èpoques, oi? Moltes gràcies pel teu comentari! Petonets

      Elimina
  2. Quines xulades!!!!. La teva pàgina queda molt estiuenca (ja t'he fet cas i porto les xancletes posades!!jajajajajaja). I la pàgina de la Pilar amb aquests petits "mini crancs" m'ha fet molta gràcia!!!jajajaja
    Petonets i molt bona setmana!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! ja t'estic visualitzant amb les xancletes, jajajaja. La veritat és que jo tinc unes ganes d'estiuet i platja!!! El cranc de la Pilar va ser una troballa de troquels minis súper ben definits que vam trobar en una botigueta encantadora de Girona. Oi que són divertits? Petonets

      Elimina
  3. Una tarja preciosa Montse!! I el retall de la Cameo segur que l'utilitzo.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! A veure si el veig un dia en algun treball teu!!! :). un petonàs

      Elimina
  4. Molt refrescant les tarjas. La de la Pilar es realment refrescant! Y les xancletes de la teva son maquissimes!! Felicitats y ara a gaudir del estiu. Ptns!!!

    ResponElimina
  5. Molt estiuenca la teua tarja, aissss els colors ja saps que m'enamoren, i el troquel??? et's una professional. Jo encara no m'he atrevit a fer disenys propis. Però el teu no podia ser millor. Me requeteencanta!!!
    Un abraç guapa

    ResponElimina