Bocins de paper, màgia i colors: Calendari d'advent...

dilluns, 1 de desembre del 2014

Calendari d'advent...

 
"El dia d'avui no es tornarà a repetir. Viu intensament cada instant. No significa amb bogeria, sinó mimant cada situació, escoltant cada company, intentant realitzar cada somni positiu, buscant l'èxit de l'altre, examinant-te de l'assignatura fonamental: l'amor. Perquè un dia no lamentis haver malgastat egoistament la teva capacitat d'estimar i donar vida". 

(El club dels poetes morts)

Acabo d'obrir el blog i m'ha sorprès trobar moltes entrades de blogs que segueixo amb els seus calendaris d'avent... Jo no seré l'excepció! :).

Maig havia fet un calendari d'advent i mai n'havia tingut cap, fins l'altre dia :). Ja fa unes setmanes però un amic em va comentar la il·lusió que li feia de petit obrir les finestretes i trobar la sorpresa de l'interior i com tenia interioritzat aquell record. Ràpidament em vaig posar a buscar a pinterest idees (mare meva!!! era un món desconegut per a mi aquest dels calendaris!). Després de veure'n algunes (moltes) em vaig decantar per la idea d'un marc sense la part posterior i uns cordillets on penjar un sobre per cada dia (tenia aquest marc des de fa... no sé... però com a mínim 9 anys!!! mort de riure en un armari)

Només em faltava trobar la col·lecció de papers adients i la vaig trobar: diy Crhistmas de Simple Stories. La primera pàgina era una pàgina amb els numerets així que després de retallar i retallar-los amb diferents formes quedava poca feina (o no...), retallar uns quadradets per cobrir el sobre de craft (com no!) i decorar.

M'ho vaig passar pipa!! això sí... abandonant les postals... (aquest cap de setmana faré un intensiu!). 

A l'interior xocolata, xuxes i també una targeteta amb una cita per a cada dia.

Espero que us agradi i que al meu amic li faci una especial il·lusió obrir cada sobret dia rera dia... (de fet sé que li va agradar i sorprendre).

Ah! us aviso... les fotos són de pena... l'havia de donar un dia i l'anterior va ser un d'aquells de pluja i grisor, vaig fer mil proves i vaig fer fotos a totes les habitacions de la casa ("a cual peor") i al final vaig haver de sortir a la terrassa i a corre-cuita abans que marxés el sol fer-ne algunes més (un desastre!!).



Aquí teniu una mostra d'alguns sobrets...





 

 

22 comentaris:

  1. Quina xulada, Montse!!!. Imagino la cara del teu amic emocionat i recordant temps passats!!!!.
    M'esteu creant necesitat de calendari d'avent...així que segurament l'any que ve li faré un a la meva nebodeta!.
    I em va agradar moltttttttttttttttttt trobar-vos a la Pilar i a tu a Creativa una altra vegada!!!jajajajajaja
    Petonetssssssssssssssssssssss!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que està emocionat cada dia, sobretot quan es menja el contingut del sobre, jejejeje (jo també ho estaria). L'any vinent no pots fallar, segur que a la Valèria li encantarà i la veritat és que és molt divertit fer-lo! Aish... sí... sembla mentida que amb la gentada que hi ha a Creativa dissabte cada anys ens trobem! :) i que per molts anys sigui així!!! :). Petonets

      Elimina
  2. És preciós Montse!!! Si aquest és el primer, no et dic res quan agafis pràctica. Jajaja. Petonets i bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! El problema és que ara ja he creat una tradició i no sé si cada any me'l reclamaran! jajajajaja, a veure com surten els propers!!! Petonets

      Elimina
  3. Molt bonic i delicat!!!!, comtot el que fas.

    Una abraçada,

    Eva

    ResponElimina
  4. Cordills, Montse! Quan dius que véns a casa meva a fer el meu calendari d'advent?! Les meves filles t'adoraran eternament! XD
    Un projecte preciós i un resultat esplèndid, com sempre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja... l'any vinent me l'encarregues amb temps i a casa el tens :), no em voldria pas perdre l'adoració de les teves filles, jajajaja. Un petonàs i moltes gràcies (sempre em fas posar vermella!)

      Elimina
  5. Hola Montse!! et va quedar maquíssim!! jo no n'he tingut mai i no tinc el record de petita, però sé que dins meu, hi ha una nena a la qual li encantaria sentir l'emoció de llevar-se cada dia i obrir un sobre...aissshhh projecte de l'any vinent un calendari d'advent al novembre jajajaj.
    I per les fotos no et preocupis, es veuen molt bé els detalls :-)

    Molts petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! Ostres sí... seria un projecte molt xulo!!! jo et fai el teu i tu el meu!!! :) i és que les dues tenim aquesta part de nena petita dins... i que duri, oi?? Moltes gràcies pel comentari! Un petonàs

      Elimina
  6. Ay Montse, que preciosidad. Cómo te has esmerado en cada paquetito. Desde luego que tu amigo tiene que estar bien contento. Yo todavía no he terminado el mío. Espero hacerlo en un par de días. Tengo a una ayudante un poco lentilla, jajaja. Ah!, la tarjeta te la enviaré la semana que viene. Besotes enormes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, creo que sí lo está! A ver si terminas el tuyo y nos lo enseñas, eh?? Seguro que aunque la ayudante sea lentita os lo estais pasando en grande!!! Un besito (la mia espero que salga también la próxima semana!)

      Elimina
  7. M'encanta com t'ha quedat Montse!! Un calendari fantàstic.
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! estic satisfeta de la primera experiència en calendaris! :) Espero fer-ne molts més!!! Un petonàs

      Elimina
  8. Respostes
    1. Moltes gràcies!! ja m'he posat vermella una altra vegada! jajajaja. Petonets

      Elimina
  9. Xulíssim!!! T'ha quedat genial.

    Pètal.

    ResponElimina
  10. Quina passada Montse…m’encantaaa!
    Jo m’he quedat a mitjes, en vaig començar un però em falten uns quants dies…grrrrr! Sempre em costa acabar el calendari, són tants dies…! Jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Maravilloso, Montse! Has hecho un trabajo genial, y tu amigo seguro que está entusiasmado.

    Una abraçada,
    Mar

    ResponElimina
  12. Molt maco. Com vas enganxar la corda???
    Jo en volia fer un però al final no m'he animat.
    El teu s'ha quedat xulissim, si haguera de fer un seria paregut al teu.
    Un abraç

    ResponElimina