Bocins de paper, màgia i colors: Apropant-nos a un nou any... (1)

dilluns, 29 de desembre del 2014

Apropant-nos a un nou any... (1)

 
Quan Nadal és poesia
i la nit s'omple d'estels,
quan se sent al bosc la simfonia
dels arbres adormits sota el vent. (...)

(Isabel Barriel)
 
Aquests dies he estat una mica desapareguda, amunt i avall entre dinars familiars i una mica de temps per voltar i desconnectar una mica de la quotidianitat. Agrair-vos els vostres comentaris que no he pogut respondre.
 
Avui us deixo amb dues targetes més, una d'elles va viatjar a algunes cases per l'intercanvi l'altra la vaig fer per uns amics. 
 
En les dues hi ha quelcom en comú: el blau i el cel estrellat... Volia continuar experimentant amb la pasta de modelar, amb una plantilla d'estrelles la vaig aplicar i després vaig donar-li color amb tinta en spray, distress i també tinta de color platejat.
 
La primera la vaig fer pel taller de postals que vaig realitzar a l'Enxaneta, combinant diferents materials: roba de sac blava, paper de purpurina platejat, les estrelles de "madera de balsa" retallades amb la big shot, un botó i per primera vegada utilitzant paper vegetal per deixar entreveure el fons... A mi m'agrada molt el resultat, tot i ser una targeta senzilla...
 
 


















A la segona continuo amb la inspiració del paper de llibre vell i les figures de la Isabelle Guiot-Hullot ...


 

12 comentaris:

  1. Preciosas!!!! Que pases un feliz año nuevo!!!

    ResponElimina
  2. Totes dues precioses, Montse!. El paper vegetal m'agrada molt l'efecte que dóna i la combinació kraft-blau és de les meves preferides!. La figura de la nina amb l'estel, és senzillament perfecta!
    Petonets i un 2015 ple de moments d'alegria i felicitat!.


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Doncs sí... la combinació craft amb blau és genial, tot i que el craft lliga absolutament amb tot!!! Un petonàs i feliç 2015

      Elimina
  3. Què puc dir a part de "taller teu a comarques gironines JA!". En faré una pancarta i la penjaré al balcó, home ja!
    Seriosament, dues postals fantàstiques. Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! No em puc perdre la pancarta! jajajaja. Feliç any nou!!! Petonets

      Elimina
  4. eiiiii!!!!! la primera la tinc jo!!!! preciosa ...em va encantar!!! T'has adonat q te força coses en comú amb la q et vaig enviar jo (el paper craft, el vegetal que a mi m'agrada molt i l'utilitzo sovint i el mateix segell, jeje)
    moltes gracies i feliç any nou!!!

    montse

    ResponElimina
  5. Són precioses!!!
    Crec que ja et vaig comentar que m’ha encantat el que fa la Isabelle Guiot-Hullot i tú li fas un molt bonic homenatge amb les teves targetes…!
    Feliç any 2015!!!

    ResponElimina
  6. Hola Montse!! són molt maques les dues, però la primera em té enamorada!! les estrelles amb la pasta i el paper vegetal li donen un toc molt maco!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  7. Precioses les dues, aquest color blau és fantàstic!! feliç any nou!!

    ResponElimina
  8. La primera es la mía y es más bonita al natural, si cabe! Me encanta! Gracias!!

    ResponElimina
  9. Mira que queda de meravella el color craft amb el blau i eixe fons de cel estrellat, és una combinació perfecta. Sempre hi trobes els materials més idonis per a cada ocasió. Enhorabona artista. Un abraç

    ResponElimina