Bocins de paper, màgia i colors: 3 dies per Nadal (Repte 3 flowers: estrelles - paper diari)

dilluns, 22 de desembre del 2014

3 dies per Nadal (Repte 3 flowers: estrelles - paper diari)

 
Ja se sent el cant llunyà,
ja ressonen les campanes,
ja el camp llueix blanc
a un matí tot aromes de Nadal
i núvols amb ritme de sonata. (...)

(Isabel Barriel)
 
He passat dels 7 dies als 3 sense ni adonar-me'n!!! I volia penjar més postalets (en tinc una pila per ensenyar encara!! :)) però no he tingut temps ni per respirar...
 
D'avui però no passa i abans d'anar a dormir us deixo amb una nova creació. L'arbre és un model d'unes "escultures" que fa una noia francesa (Isabelle Guiot-Hullot) amb una mena de paper craft amb filferro (papier kraft armé) i que vaig descobrir en un llibre a Creativa. Com jo no sé on trobar aquest material vaig fer l'escultura sobre la cartolina resseguint la silueta amb cordill :).

El fons és paper de llibre amb gesso i tintes en spray i la resta bé... ja ho podeu veure, roba de sac, punta, cordill, troquels d'estrella, fustetes...
 
 
I la part de darrera... no podia faltar!


Amb aquesta targeta aprofito per participar en els reptes nadalencs de 3flowers, aquesta vegada proposaven la combinació estels-paper de diari. No us perdeu les interpretacions de l'equip de disseny i de les participants!!!

22 comentaris:

  1. Quina xulada! Molt original!
    Que tinguis molt bones festes! Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Molt bones festes a tu també!!! Petonets

      Elimina
  2. Oh MOntse quina preciositast de tarja, m'encanta!! I els tons escollits (blaus i marrons) són fantàstics.
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Aquestes festes he utilitzat molt el blau i he intentat trencar en alguns moments amb els colors habituals! petonets i molt bones festes!

      Elimina
  3. Quina xulada de targeta , Montse!!!. No coneixia la noia francesa aquesta i m'ha agradat molt el que fa!. Tampoc coneixia el paper kraft armé...però trobo que ho has resolt molt bé!. La targeta com dic, és preciosa!
    Bona setmana de festes!!!
    Petonets!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo vaig descobrir un llibre d'aquesta noia a Creativa primavera, com hi havia tan poca gent ens vam dedicar a aturar-nos a aquelles parades on no ens aturem mai :). Oi que és original i dolça? Un petonàs i molt bones festes malgrat no t'agradin :)

      Elimina
  4. Preciosa!!! Però sento dir que... com la que m'has fet arribar cap!!!!! Síiii, acabo d'obrir la bústia!!! Ufff, ja patia. Gràcies Montse, m'ha encantat!!!! Bon Nadal

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejejeje... m'alegro que t'hagi agradat... jo també patia perquè ja fa gairebé quinze dies que van sortir de Vilanova... segurament venien en camell :). Un petonàs i molt bones festes!!!

      Elimina
  5. Doncs jo estic encantada amb aquesta. M'encanta el blau en les targetes de Nadal, i les puntes, i la roba de sac i les estrelletes i.... tot. Moltes gràcies per aquesta targeta tan maca i per la música de Sílvio Rodriguez que m'ha portat a époques passades. Bon Nadal i petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé que t'hagi agradat! era una aposta complicada perquè és una postal una mica diferent amb colors diferents... Un petonàs i molt bones festes!!!

      Elimina
  6. Aishhh…què bonica!!! M’encanta! Aquesta també m’agradaria que fos la meva….jo encara no l’he rebuda!
    Doncs au! a esperar….
    Bon Nadal MOntse!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Noooooooooo, aquesta tampoc és la teva... com li deia a la Montse potser van en camell les meves postals, jajajaja. Bones festes!!!! Petonets

      Elimina
    2. Per cert he visitat la pagina de la Isabelle Guiot i m’ha encantat!!!

      Elimina
  7. 3 dies!!! ostres, com passa el temps, bé ara ja falten 2...mare meva!! i jo encallada jajajaj
    Aquesta postal és diferent però també m'agrada molt!!

    Petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja... sí... els dies passen volant... i demà ja nadal, mare meva!!! Moltes gràcies pel comentari!! ens veiem aviat :). Petonets

      Elimina
  8. No solo espreciosa sino que ademas es diferente, como siempre. Haces tarjetas tan bonitas y especiales...me ha encantado de verdad. muchisimas gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas! besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, supongo que es una tarjeta bastante diferente a lo habitual, pero me ha encantado probar cosas distintas! Un besazo y felices fiestas!

      Elimina
  9. Preciosa Montse. El color celeste queda estupendo, muy original. Y como siempre me encanta el toque rústico de la tela de saco. Besotes. Ah! Ya mandé la tarjeta por correos, así que el viernes o a lo más tardar el lunes está allí :).

    ResponElimina
  10. Aisss que bé quedat el color blau amb el craft. La interpretació del repte és una passada, per a mi la guanyadora perquè és molt molt completa. Sempre hem quede meravellada amb la teva creatividad i les teves idees. Enhorabona perla que ja m'havia oblidat una mica dels blogs i m' havia perdut moltes coses teues. Petons

    ResponElimina
  11. Montse, pero qué tarjeta tan tan tan tan bonita! Me encanta cómo has usado el papel para formar el árbol. QUé creativa eres! Muchas gracias por acompañarnos en estos no retos navideños!!

    ResponElimina
  12. Acabo de fer-me seguidora i com veus amb el teu permís, també tafanejo els teus bonics treballs...Una targeta molt treballada i sobretot una cosa que me encanta són els detallets que els poses al darrere !!! Felicitats pels treballs i Bones Festes !!!

    ResponElimina
  13. Que bé, que bé, que bé que t'hagis animat a participar en els no-reptes de Nadal! Saps que em vaig quedar enganxada i admirada amb el teu blog fa just un any, amb les targetes nadalenques que cada dia ens anaves ensenyant? Jo flipava (i encara flipo!) amb la teva capacitat creativa i de treball. I amb aquesta targeta que ens mostres, de nou em meravello amb tu!
    Molts petonets, i que acabis de disfrutar del que queda d'aquestes festes, Montse!

    ResponElimina