Bocins de paper, màgia i colors: Repte 34 de 3flowers: bicicletes...

dilluns, 5 de maig del 2014

Repte 34 de 3flowers: bicicletes...


No és necessari empènyer la vida. Només fluir amb ella i lliurar-se completament a les tasques del moment present.

(Nisargadatta)

Buf! ara me n'adono que he estat gairebé un mes desapareguda, però aquestes setmanes he anat encadenant coses sense poder aturar-me per gaudir d'una de les coses que més m'agraden i em permeten alliberar la ment: l'scrap. Final de trimestre, viatge a Madrid amb els nanos del cole, setmana santa de no parar, acabant amb una intervenció quirúrgica de la meva mare (que afortunadament ha anat bé)... un mes de bogeria, de nervis, de tensió... de molts moments i de poc temps (aish! ditxós temps!!).

Finalment la setmana passada vaig trobar un foradet (bé vaig deixar de fer altres coses) per fer una targeta per un amic meu que celebrava l'aniversari (bé... ell no el celebrava perquè no li agrada, però a mi sí m'encanten i no podia faltar la postal!)

Vaig aprofitar el repte de 3flowers, que demanàvem incorporar una bicicleta, per fer-la i pim-pam! (bé... de pim-pam res de res, jajajaja). 


Sempre m'han agradat les bicicletes (bé... no per muntar-hi, en això sóc un desastre!!! però sí estèticament) i en tenia algunes de fusta que vaig comprar a Sitges, així que vaig pensar que seria un motiu que seria més fàcil "masculinitzar". Com n'és de difícil fer coses per homes!!

Vaig aprofitar un paper que havia comprat a Reus en negres i grocs (una combinació que crec que no havia utilitzat fins ara! i queda xula!) i d'altres negres i blancs que havia comprat a la darrera edició de Creativa. La resta? la roba de sac que tan m'agrada, el toc de la fusta, botons, cordill...

La veritat és que més que la cara principal estic molt satisfeta del darrera. A partir d'ara em dedicaré a fer targetes pensant que decoro la part de darrera i així acabaré ràpid i faré el clean and simple que no hi ha manera de fer! :).


A l'interior un missatge de felicitats, un escrit i un val per...


Espero que us agradi... i espero que només sigui l'inici de la meva tornada a l'scrap :) (ostres com n'estava de rovellada!!! em va costar horrors retrobar-me amb la imaginació!!!).


30 comentaris:

  1. Montse, me n'alegro que la teva mare estigui bé!. I de veritat que estava una mica preocupada i ja pensava enviar-te un mail però bé, ja estàs aquí novament!jajaja
    La targeta és maquísima!!!. La portada la trobo preciosa!. Les banderoles de fusta són també de Reus???...es que fa poc vaig anar i vaig comprar-les iguals!!jajajajaja.
    Com sempre una targeta complerta per a tots cantons!!!
    Una abraçada i un petó molt fort!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa!!! sí... les banderoles són de Reus, per setmana santa vam anar a visitar el Parc Samà amb la Pilar i per la tarda ens vam donar un volt per Reus, pensava que un dissabte per la tarda la botiga no estaria oberta i ostres sí!! no ens vam poder resistir!!! :). Un petonàs i gràcies per ser-hi sempre i preocupar-te!

      Elimina
  2. Com me n'alegro de retrobar-te! Això vol dir que tot va tornant a la normalitat. La targeta és xulíssima. Jo crec que el teu amic tornarà a celebrar el seu aniversari per tal de que li facis una altra l'any que ve. Jajaja.
    M'encanta el segell de la maleta. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! Sí... mica en mica tot torna a la normalitat... jo també estic enamorada d'aquest segell! és d'un pac de viatges i vacances xulíssim que vaig comprar a l'Enxaneta i que m'encanta i espero utilitzar més. Un petonàs

      Elimina
  3. Anem a pams...
    primer, t'he de dir que t'he trobat a faltar... :( Patia per la teva mare, coneixent la delicada salut...! Però, com dius, tot ha anat bé! Me'n alegro i li envio una abraçada.

    El retornnnn.... es fabulós! M'encanta aquesta postaleta... a mi no em diguis que et costen les coses masculines, perque ja te n'he vist algunes i ... són maquíssimes! Jeejejeje...
    La combinació de colors és molt del meu gust...

    La cita de Nisargadatta... m'encanta.
    Au...ja callo! Jajaja... Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa... jo també us trobava a faltar, sobretot el "carinyo" que em dediqueu en els comentaris... Estic contenta que t'agradi la postaleta... al final m'estic acostumant una mica a fer coses masculines (perquè tindré tants amics homes?) tot i que em costa sortir de l'estil...

      Un petonàs i no callissssssss :)

      Elimina
  4. Ja hi trobava en falta els teus projectes i com sempre, aquesta interpretació del repte és una meravella. La combinació del craft amb el color negre i el groc t'ha quedat espectacular i com no, la part darrera de la targeta i a més a més, l'interior de la mateixa, diuen molt de tu. Petonets guapa i a veure si et podem trobar per ací més a sovint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! jo també enyorava estar per aquí i rebre els vostres comentaris sempre tan positius. No sé què em passa però darrerament ja sóc incapaç de fer una targeta i no decorar-la per tots costats! :). Espero que sí que ens trobem més sovint :). Petonets

      Elimina
  5. Montse, m'has fet somriure en llegir això de decorar la part del darrera, que és molt bonica però la de davant també!!! I el tag amb la maleta i la càmera??? és genial!!!! Aprofito per felicitar-te que mira per on, s'em va passar. Un petó!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejje... què bé que t'hagi fet somriure! :), però és veritat... la part del darrera de les meves targetes són el clean and simple que voldria fer habitualment en la cara principal però no hi ha manera, m'enredo a afegir capes i capes!!! :). Per cert... felicitats a tu també :). Petonets

      Elimina
  6. Una guapada de targeta. Tu vas a Sitges i no em passes a veure? D'això en parlarem... ;-o) jajaja era a l'estand del Sants Paperets...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... és que t'he de confessar que sóc una mica "associal" i em fa molta vergonya presentar-me, jajajaja. Però el cert és que no sabia que eres per allà, a la propera a veure si coincidim! Petonets

      Elimina
  7. Quina meravella de tarja Montse!! M'encanten tots els detallets que has posat. Segur que estava encantat.
    I molts ànims amb aquest últim trimestre.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! i també pels ànims! els finals de curs sempre són complicats!!! Un petonàs

      Elimina
  8. Pero Montse, ¡qué pasada de tarjeta! Tanto por dentro como por fuera. Me encanta la combinación de colores que has elegido y la maderita de la bicicleta. Es preciosísima ahí metida dentro de la polaroid. ¡La has clavado! Gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Yolanda! me encanta decorar las tarjetas por todos los lados... y el negro y amarillo... fue casual... me gustó el papel y me dejé llevar... creo que es la primera vez que la utilizo pero repetiré :). Besitos y gracias a ti por pasearte por aquí :)

      Elimina
  9. Hola Montse!! m'ha encantat retrobar-te al blog; tot i que ens veiem i parlem sovint, m'agrada llegir-te per què ja saps que m'agrada com escrius i com t'expresses. També he trobat a faltar les teves creacions :-)
    M'encanta la postal que has fet, tots els detallets posats i els colors dels papers...m'ha fet gràcia veure que els llocs que has dit (Sitges, Reus i Creativa) estàvem juntes :-)
    Bé, ara no paris de fer scrap!! que tenim deures acumulats del calendari :-)
    Una abraçada gran!!

    ResponElimina
  10. Hola Montse!! Per fi tornem a veure una altra entrada teva. Una altra preciosa targeta amb el teu estil. M'encanta aquesta combinació de colors, queda perfecta per a noi i també m'agrada molt la bici.
    M'alegro que l'operació de la teva mare hagi anat bé i espero que puguis reprendre la teva tasca de scrap i les teves entrades al blog. Se't trobava a faltar!! Una abraçada!!

    ResponElimina
  11. És molt maca!!! Té tots els detalls pensats i col.locats en el lloc perfecte!!! Molt bona re-entrada!!! Un petonarro.

    ResponElimina
  12. Per fi!!! Mira que m'hi anava passant pel teu blog i res... m'he arribat a preocupar "alguna cosa li passa a la Montse!". Espero que tot estigui de nou en ordre!
    I què dir de la targeta? M'encanta!!! Els colors escollits (el groc combina genial amb el negre!), el dibuix de chevron (és la meva debilitat) dels papers escollits, i els tags de dins.. una cucada! Felicitats!

    Petonets!

    ResponElimina
  13. Wooow Montse! Quina xulada de targeta! sort que estaves rovellada! hahahaha....m'encanta aquesta convinació de colors...aquest toc "masculí"...i quina targeta més completa caram! Súúúper bé!!! Ptnts!!!

    ResponElimina
  14. Es una passada, m'encanta tot es increïble!!
    Un petonet

    ResponElimina
  15. Es nota que tenies ganes de tornar-hi perquè t'ha quedat una targeta xulíssima !!! Els colors, els tags, les textures...i el clean & simple! M'alegro que amb la teva mare tot anés be, una forta abraçada.

    ResponElimina
  16. Hola Guapa:
    Precioso trabajo el que nos compartes, me encanta con todos los detalles que lo realzan.
    Sonrisas de colores y bendiciones a granel

    ResponElimina
  17. Montse, una tarjeta genialllll
    es que a mi me pierde la combinación amarillo+negro y además es increíble lo trabajada que está tu tarjeta, ¡¡¡por todas partes!!! muy, pero que muy bonita!!
    Muchísimas gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas!
    Un beso enorme,
    Cris
    lalchimisteartisane.blogspot.com

    ResponElimina
  18. Una tarjeta rechula!!Como todas las que haces!! Mucha suerte con ese reto!
    Bsts

    ResponElimina
  19. Aish... quants comentaris i què macos tots!!! moltes gràcies a totes!!! no he tingut massa temps per respondre però he llegit cada un d'ells amb molta il·lusió i afecte. Cada vegada que el mòbil m'anuncia un comentari no puc evitar somriure! Un petonàs i gràcies

    ResponElimina
  20. Oooh m'agrada moltíssim Montse !!! Ainss aquesta roba de sac !! I aqueta combinació és estupenda !!!

    ResponElimina