Bocins de paper, màgia i colors: E d'Enxaneta...

dimecres, 26 de març del 2014

E d'Enxaneta...


Cal que inventem i imaginem creativament la vida per a convertir-la en una realitat digna de nosaltres i de les generacions futures.

 (Jaume Soler)
  
Ja s'apropa el cap de setmana tan esperat per les boges de l'scrap :) i aquesta vegada ben apropet de casa!!, quina il·lusió!!! La fira d'scrap de Sitges obrirà les portes de l'scrap el divendres i fins diumenge.

Aquests dies he estat fent una lletra per decorar la paradeta de l'Enxaneta, la nostra botigueta scrapera de Vilanova i on un grup de noies i jo mateixa impartim tallers. 

Com estic en el moment craft, negre i blanc he aprofitat els papers de la taula per fer-la. Volia que quedés amb un toc més masculí (a veure si captem públic entre els homes, jajajaja). Haig de reconèixer que no m'agrada gens decorar lletres i quan m'hi poso em costa horrors omplir els forats...

Tot i així vaig aconseguir acabar-la després de donar-li moltes voltes i ahir li vaig portar a la Mercè.

Si us passeu pel seu stand allà podreu trobar alguns treballs de totes les talleristes, incloses les lletres i de ben segur que us tractaran molt bé! :).

No m'enrotllo més, aquí teniu el resultat!




















Aprofito també per anunciar-vos el proper taller que impartiré a l'Enxaneta el proper dia 5 d'abril a les 10 del matí, on aprendrem a enquadernar un àlbum en forma d'estrella. Animeu-vos!!!!

12 comentaris:

  1. Preciosa la lletra que has decorat! M'encanten tots els detallets que li has afegit i l'estil final que ha agafat. Espero que ens puguem veure a Sitges amb la Glòria i algunes noies més. El mini àlbum d'estel que ens vas ensenyar és una meravella. Dels millors minis que he fet, i amb una consistència fora del normal. Et desitjo tot l'èxit, perquè tu i el teu mini us ho mereixeu. Una abraçada i fins dissabte.
    PD La música molt bona!!!

    ResponElimina
  2. Ei!!!! Doncs t'ha quedat genial!! Tu també has superat la por escènica per les lletres!! M'agrada molt els colors q has fet servir. Quin taller més xulo!!! Jo he aprés a fer aquest àlbum gràcies a tu i el recomano a tothom!!! El resultat és espectacular!!! Jo aniré a la fira dissabte, em passaré per la paradeta!!!

    ResponElimina
  3. Però si t'ha quedat preciosa la lletra, Montse!!!. Jo tinc dos per "tunejar" i encara no he començat!!jajaja
    Saps??...vaig a Sitges aquest divendres i m'aproparé a la parada per veure la teva lletra "en vivo y en directo"!!jajaja
    Li donaré records a la Mercè per a tu!!!!
    Petonets!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Records donats a la Montse de part teva, Charo!!!! :-)

      Elimina
  4. Que blnita Montse!!!! Madre mia no has dejado hueco traquilo ;p está super trabajada, me gusta mucho. Se ve muy retro, no se si por los colores o x l chewron y me gusta :) Yo pasaré el viernes por la mañana y aprovecharé para ver todas las letras con l calma... jijiji
    Y el taller me encanta!!! Me gustaría ir! Pero no se si me podre escapar el sabado.... A ver si me animo y consigo colocar al fiera... Jeje un besazo

    ResponElimina
  5. Quina enveja et tinc per poder anar-hi a la fira de Sitges, no encara he d'esperar un poc per anar a la fira de València!! La lletra és una passada, no li falta cap detall i amb els papers i colors que has utilitzant, i tant que li has donat eixe toc masculí!! Enhorabona perquè ja veig que estàs amb les piles posades amb els cursets, ojalá algún dia tinga l'oportunitat d'anar a un taller amb tu. Petonets

    ResponElimina
  6. Xulíssima!!! a vore si agafe idees pq tinc les del meu nano comprades des-de fa un any i encara no m'animat, i això que m'encanten!!
    La teua ha quedat molt masculina!!
    Espere que gaudixques molt al teu taller. un abraç

    ResponElimina
  7. Precioso trabajo
    Sonrisas de colores y bendiciones a granel

    ResponElimina
  8. Ohhhhh Montse és fantàstica!!
    Quines ganes d'anar a Sitges i veure la teva creació, si a més a més coincidim serà fantàstic. Nosaltres anirem la family al completo el dissabte al matí.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  9. Montse, que t'he de dir de la teva lletra "masculina", una de les mes comentades de tota la paradeta :-)
    Petons!!!!

    ResponElimina
  10. uaalaaaa Montseeee pedazo lletraa, a ver qua em fas una a jajajajajj mola moooolt jeje

    ResponElimina