Bocins de paper, màgia i colors: Projecte Calendari 2: Febrer

diumenge, 2 de febrer del 2014

Projecte Calendari 2: Febrer


(...) Per art de màgia baixem com l’aigua, i a cada obstacle refem com si res el camí, construint a mida el destí. A contracorrent, de cara al vent, amb mar de fons i onades, governa tu el vaixell que no tens res a perdre. Boig, el món és boig, però és nostre i és el millor d’entre els possibles. (...)
 
(Que boig el món, Lax'n'busto)

I ja hem canviat de mes i aquesta vegada la Pilar i jo hem fet els deures el primer dia :). Ahir ens vam trobar per passejar, xerrar i sopar i vam aprofitar per intercanviar la nova pàgina del nostre calendari particular.



Aquesta vegada la pàgina reflecteix un dia que vam compartir a Vilanova fa un parell de setmanes. La pluja va acompanyar la Pilar mentre venia cap a casa meva però en arribar el sol va fer acte de presència, així que vam anar a passejar i a fer de "guiris" per la meva ciutat. Càmera en mà vam passejar pels voltants del far, per l'espigó, pel port... gaudint d'un mar i un cel amb un blau especial i intens i d'un arc de Sant Martí que va sortir a saludar-nos. Ens relaxa tant a les dues el mar!!! 


I després cap a casa a gaudir del nostre raconet particular que és el meu menjador. Aquí sovint hi compartim música, pel·lícules, paraules, silenci, scrap, llum, colors, fins i tot migdiades, jajaja, ah! i les mantetes!!! :). Vam riure molt fent-nos la foto, no sé si en vam fer tres o quatre i totes mogudes, sino reia una, ho feia l'altra... aquesta és la que millor va quedar!!!

En la meva pàgina volia reflectir els dos ambients, el meu pis amb una gran finestra per on sempre entra la llum i la passejada aprop del far quan obries les portes (simbòliques) de casa.

I aquí la pàgina de la Pilar que em va encantar!!!. Quan ens les intercanviem no deixa de sorprendre'ns les petites coincidències de les pàgines sense haver-ne parlat, us proposar el joc no de les diferències sino de les coses en comú. Què hi trobeu? :)



 

18 comentaris:

  1. Hola!! em fa il.lusió fer el primer comentari per què et vull dir, que encara estic al.lucinada amb la teva pàgina.
    Ja he descobert que encara que l'espai sigui petit es poden fer moltes coses :-) prenc nota pel proper intercanvi!!
    Una abraçada!! i bona setmana!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I jo estic contenta que el primer comentari sigui el teu :). Jo crec que anirem descobrint mica en mica com aprofitar el poc espai que tenim, jajaja. A mi també em va meravellar la teva pàgina! estic molt contenta del projecte! Un petonet i bona setmana a tu també!

      Elimina
  2. Heu utilitzat la mateixa foto de casa teva i el mateix far de ¿suro?? (és que no sé si és d'aquest material!!jajaja).
    M'encanten les dues pàgines!. La teva amb aquest desplegable és una xulada!!! I la de la Pilar amb aquest marc de fusta i la gavina a la tanca...maquísima!!!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Charo! però encara hi ha més coses en comú, jejeje, hauràs d'agafar la lupa, jajaja. El far és de fusta, cada vegada estic més enamorada de les coses de fusta. Ah! i que sàpigues que ets la profa de la Pilar (i ara també la meva) en el reciclatge de lletres (la A és una V que s'ha disfressat, jeje). El marc de fusta de la Pilar m'ha encantat, jo també els tinc i no se m'hauria acudit utilitzar-lo així. És genial compartir idees! Petonets

      Elimina
  3. Està xulíssima aquesta idea del calendari, i vos obliga a quedar més vegades,i gaudir l'una de l'altra.
    Preciós el projecte

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí... és una idea genial! i sí... ens "obliga" a quedar més sovint, jejeje. Moltes gràcies wapa! Petonets

      Elimina
  4. Que pasada!!!!!!!!!!!!!! Son geniales, se nota que os lo pasáis pipa juntas. Y página tu me ha encantado, es súper original y divertida. Menuda imaginación gastas, es una ventana con vistas preciosas :) Un besazo guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, lástima que desde mi ventana las vistas no sean precisamente estas, jajaja, aunque el solecito si lo veo, jeje. No sé porque al ver la foto pensé en la ventana... será que mi casa está llena de ventanas? Besitos

      Elimina
  5. El primer que m'ha sortit en veure-ho és Quina passada! Aleshores he vist que és el mateix que ha dit la Elena, jajaja... però es que només puc dir... quina passada!!!
    Són les dues precioses, tant la teva com la de la Pilar, una passada!
    Quin projecte tan fantàstic!!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! nosaltres també estem contentes amb el projecte, realment és com fer un smash book o un petit diari de trobades que quedarà un preciós àlbum! Un petonet

      Elimina
  6. Com m'agrada la teva tarja amb la finestra i el fet que s'obri, es genial Montse!!
    I la de la Pilar també m'agrada molt, amb el petit far de fusta i el cordó natural que tant llueix.
    Cada mes em sorpreneu més!!
    Petons a les dues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anava pensant: com puc encabir unes quantes fotos sense que siguin tags? i de cop vaig pensar en posar-hi unes portes que s'obrissin i aquest ha estat el resultat! N'estic contenta! Un petonàs

      Elimina
  7. Genial! M'agrada la foto de totes dues sota la manta!!! I la del far...Un record molt bonic. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres també ens va encantar aquesta foto i això que fer-la va ser un "drama" no hi havia manera de que no sortís moguda, de fet aquesta també ho està però com és petita no s'aprecia gaire :), això sí, vam riure molt!!! Petonets

      Elimina
  8. Quina alegria tornar a trobar una entrada teva! Tants dies sense publicar ja em tenies preocupada. No queda molt a dir després de tots els comentaris anteriors. És el que té arribar tard... Però no em quedo amb les ganes de dir-te que m'encanta la idea de la finestra i aquest far de fusta que heu utlilitzat les dues. A mi també m'encanten les peces de fusta però les compro i després no sé on col.locar-les. Molts petons

    ResponElimina
  9. que bonito!!!, me ha encantado, con un montón de detalles, precioso!!!!

    ResponElimina
  10. Què bonic! M'encanta aquesta foto vostra amb la manteta. I la pàgina preciosa!! Tu tampoc et quedes enrere amb les lletres, maca!! I la pàgina de Pilar també molt xula!! Molt bona idea la d'agafar la càmera i passejar pel poble!! Me la agafo per a mi. Ptns.

    ResponElimina
  11. A veure si et planteges una botigueta de calendaris !!

    ResponElimina