Bocins de paper, màgia i colors: Et desitjo...

dimarts, 14 de gener del 2014

Et desitjo...



Et desitjo que cap dels teus somnis es mori, però que si en mor algun, puguis plorar sense lamentar-te de no haver fet el màxim possible. I de seguida, alçar la vista i tornar a començar. 

Si totes aquestes coses t’arriben a passar, no tinc res més a desitjar-te…

(Víctor Hugo)


Avui tanco aquest capítol nadalenc amb uns detallets que vaig fer pel dia de Reis. Sempre és un dia que m'ha fet especial il·lusió, regalar, obrir els paquets, i tot el procés previ de triar els objectes, embolicar-los... 

Aquest any no tenia massa temps per a res, però vaig topar-me amb una mena de cistelletes o potets (de fet no és ni una cosa ni l'altra :)) al Muy Mucho i em van encantar, vaig pensar que els "scrapejaria" i dins hi posaria unes xuxes i alguna xorradeta (vaig fer arracades i anells però no vaig fer fotos, sóc un desastrillo). 

Una mica de roba de sac, una punteta, un cordill, un cor que pertanyia a un poupurri d'aquells que també venen a la botiga queja he esmentat, un botonet.. i un tag amb aquest segell tan fantàstic i tan adient...

També vaig estrenar un troquel que m'havia portat la meva neboda d'Irlanda per fer unes "piruletes" amb els noms, i aquest en va ser el resultat. Jo n'estic molt contenta! 

He de tornar a dir que la qualitat de les fotos és lamentable. Vaig acabar els detallets a casa de la meva mare i m'havia oblidat la càmera, així que depressa i corrents vaig fer les fotos amb el meu mòbil que no és precisament la darrera tecnologia (sóc molt poc tecnològica, ningú diria que dono classes d'això, jajajaja).



Avui també tanco aquest text de Víctor Hugo que m'ha acompanyat aquests dies i que és ple de reflexions fantàstiques... però si jo tinc més coses a desitjar-vos, però no ho faré ara perquè si em poso a escriure sóc un perill, no m'aturoooooooooooo (és una de les meves vocacions frustrades, jajaja).

Espero que us agradi... ara ja tinc ganes de començar nous projectes o acabar-ne alguns de pendents i trobar cada setmana una estoneta per a mi mateixa, per barallar-me amb els papers, les tintes, els botons, etc.

10 comentaris:

  1. Quina cucada de paquetets tan ben fets!!!!. M'agraden molt!!!
    I no et preocupis, el meu mòbil no pot fer ni fotos!!!jajajajaja...jo li dic "Juràsic park"...però m'encanta!!jajajaja
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja... jo fins fa un any tenia un fantàstic "zapatófono", però quan va morir ja em van dir que gaire é tot ja era tàctil, així que vaig caure en la nova tecnologia però no me'l torno a renovar fins que torni a morir (i de moment sembla que té set vides o més perquè m'ha caigut a terra com deu vegades, jaja). Imagina't si m'he modernitzat que un amic m'ha regalat uns guants per poder utilitzar-lo sense passar fred :) (jo ni sabia que existien... però els meus alumnes sí, aish... em faig vella...). Petonets wapa

      Elimina
  2. Hola!! et torno a dir que et van quedar maquíssims!! i el troquel de la piruleta m'encanta :-)
    Ha estat molt xulo veure tot el teu procés del Nadal, acompanyada d'aquestes reflexions...ara a per nous projectes!!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  3. Quins detallets tan macos! M'encanta l'envoltori que li has fet i el troquel de les piruletes és genial. Ara ja pots deixar enrere el tema Nadal amb el cap ben alt. Petonets

    ResponElimina
  4. Ostres Montse, aquests detallets fan una impressió immillorable!! Debien quedar tots "petrificats" ;-o)

    ResponElimina
  5. Quins detallets tan bonics!! Amb un regal presentat així no té importància l'interior, l'envoltori ja és tot un regal. Petons.

    ResponElimina
  6. Com m'agrada aquest detall que has fet Montse!! A més a més de ser bonic, está fet amb el cor, qué més es pot demanar?
    Petons guapa.

    ResponElimina
  7. Uns detalls ben bonics, i dius que no has tingut massa temps? Si t'ha quedat tot fantàstic!!! Esperarem els teus treballs amb ganes. Un petó!

    ResponElimina
  8. Molt i molt bonic...quins regalets més fantàstics. M'agrada molt com combines sempre el vermell amb tonalitats marrons.

    ResponElimina
  9. Uns detalls molt bonics, originals i fets amb molta estima, això és el que realmente importa. Amb poca cosa, t'han quedat uns detalls fantàstics i eixe troquel de piruleta m'¡agrada moltíssim. Petonets

    ResponElimina