Bocins de paper, màgia i colors: Et desitjo... (ja hem tornat a la normalitat)

dissabte, 11 de gener del 2014

Et desitjo... (ja hem tornat a la normalitat)


Et desitjo que descobreixis, i amb màxima urgència, que més enllà del teu dia a dia existeixen i et rodegen sers oprimits, tractats amb injustícia, i persones infelices.


Et desitjo que acariciïs un gat, tiris una pedra a un riu i escoltis el silenci de l’albada, perquè seràs feliç amb no res. Desitjo també que plantis una llavor, per petita que sigui, i que l’acompanyis en el seu creixement, per tal que descobreixis de quantes vides està fet un arbre.


Et desitjo també que tinguis diners, perquè és necessari ser pràctic. I que almenys una vegada a l’any en posis una part davant teu i diguis: “Això és meu”, només perquè quedi clar qui és l’amo de qui.

(Víctor Hugo)


Continuo anant una mica a l'inrevés del món i, quan ja tothom ha guardat les decoracions nadalenques, les postals rebudes i ha acabat el seu diari de nadal, jo encara dedico un parell d'entrades més al Nadal. 

Aquests dies he anat amunt i avall, sense massa temps per res però em feia molta il·lusió fer aquesta entrada. Per què? Perquè com ja sabeu ja fa temps vaig proposar al blog un intercanvi de postals nadalenques. Sempre m'ha agradat fer-les (ja de petita comprava una cartolina i les feia tot dibuixant motius nadalencs) i m'encanta obrir la bústia i trobar quelcom diferent a les factures habituals :). Em va sorprendre la vostra acollida i al mateix temps em vaig trobar una mica superada per les circumstàncies personals però finalment les vaig poder enviar i les vostres encara llueixen al menjador de casa.

Avui us vull mostrar les petites (grans) obres d'art que he rebut de totes vosaltres amb molt d'afecte i totes amb missatges que m'han arribat al cor. Sempre el moltes gràcies m'ha sonat a poc, però això és el què us puc dir: MOLTES GRÀCIES!!!!

Aquí us les deixo (sense cap ordre en particular...), en molts casos trobareu molts més detallets (i unes fotos millors que les meves que sempre les faig amb pressa).

La primera en arribar, la de la Montse, amb una estructura original i com sempre tan dolça...


La de la Sílvia... m'encanta el format rodó!!! i a la foto no s'aprecia però ostres!! hi ha una dedicació a retallar les plantetes típiques de nadal!!! i sí Sílvia... crec que aquest ja serà un bon costum entre nosaltres, la d'intercanviar postaletes per nadal :).



La de l'Esther, lluny dels colors habituals però que em va robar el cor... m'encanta la gassa tintada!


La de la Susagna, que tenia por perquè ella diu que és inexperta però el seu treball és de 10!!! Estic encantada d'haver-te descobert una miqueta més, a tu i als teus treballs.







La de la Raquel, sempre amb el seu toc tan dolç i romàntic, els llacets, les perletes... que tan caracteritzen els seus treballs...


La Glòria... aish... m'has robat el cor amb la lluna... ;), preciosa com sempre!!! amb aquestes lletres tan fantàstiques que intento copiar (algun dia ho aconseguiré, jeje).


La Isabel, que és la reina de la cal·ligrafia, els retoladors, les pintures... un treball fantàstic!


La Raquel amb el seu estil tan particular, la roba de sac (m'hi he aficionat jo també arrel dels teus treballs :). Una postaleta preciosa...



La Rosa, que em va sorprendre amb un estil totalment diferent, aquesta casa tan simpàtica i a l'interior el pot dels desitjos... preciós :).




La de la Charo, tot un honor rebre-la perquè ella sempre diu que no li agrada el Nadal i que mai fa postaletes, així que té un valor doble, per aquest motiu i perquè és preciosa :).




L'Elena... què dir... encara estic bocabadada... no és una postal, nooooooooo, és una bola de nadal preciosaaaaaaaaaaaaa. Mare meva quina feinada!!! me la miri per on me la miri és al·lucinant!!!




L'Olga, que patia perquè arribava tard però em va encantar!!! i també les xuxes :). M'agrada molt la idea de les estrelles amb el cartró, queden genials!!!



L'Olaya que tot i que diu que no acostuma a fer postals li ha quedat preciosa!! Li he manllevat les seves fotos perquè la postaleta va patir un accident pel camí. Ja m'he apuntat la idea la l'arbre per l'any vinent :).


 

I ja he deixat pel final les de les meves amigues Pilar. 

La primera no té blog, tot i que ja li dic a ella i al seu home (el Pere) que ho han de fer perquè no paren de crear. Com sempre preciosa! m'agrada molt la idea!!! 




I per acabar la de la Pilar, ja fa tants anys que ens intercanviem postaletes, i paraules i sentiments i mil moments que espero continuar compartint durant molt de temps.




Ostres! quina entrada més llarga!!! però si heu tingut paciència per arribar al final segur que us haurà agradat. Sembla increïble que al voltant d'un tema es puguin fer treballs tan diferents i tots ells tan meravellosos...

Ara sí... moltes gràcies i espero que l'any vinent us torneu a animar!!!

23 comentaris:

  1. Gràcies a tu, Montse!!!!!. Ja saps ara "el monstre" que s'ha despertat en mi!!!jajajajajaja. Espero poder fer un altre intercanvi amb tu perque m'ha agradat molt la experiència!!!. I el honor és meu de tenir a casa una petita obra d'art: la teva!!!!!!.
    Un petonàs!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. No saps quina il·lusió em fa haver despertat aquest monstre, jajajaj. M'alegro molt que t'hagi agradat l'experiència, l'any vinent tornem-hi, eh?? petonets

      Elimina
  2. Buffff.... Quina entrada tant genial.... He disfrutat molt amb aquesta entrada porque com molt b dius sembla increible la varietat q em creat entre totes el voltant d'un mateix tema!!!! M'ha encantat poder participar i sobretot després veure tots aquests treballs!!!! Aquest 2014 mi tornaré apuntar!!! Ptns!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Síiiiii, és genial la quantitat d'idees, oi? Estic molt contenta de que t'hagis animat i que continuis tenint ganes de fer-ho l'any vinent :). petonets

      Elimina
  3. Aiiiiiisss ara hem d'esperar tot un any per tornar a fer un intercanvi?????
    Hauràs d'inventar alguna coseta eh....
    M'encanta aquesta entrada amb tots els desitjos i tant d'amor junt, qué xules són totes les targetes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Valeeeeeeeeeeeeeee, quan torni a tenir més temps ja inventaré alguna coseta més, jejeje, la veritat és genial intercanviar cosetes i tenir totes aquestes obres d'art. Ara en vull fer un àlbum!! Però el millor ha estat el què tu dius, tot l'afecte que desprenen els treballs i les paraules. Petonets i gràcies per participar-hi!

      Elimina
  4. Uoooooooooooo que entrada mas chuli!!!!! <3 <3 <3 Una pasada todas las postalitas, son preciosas y todas ellas derrochan muchísimo cariño. Jijiji Un placer haber hecho este intercambio contigo, Para el próximo me apunto segurisimo jjijiji Un besazo guapetona, disfrútalas y muchísimas gracias por tu postal me encantaaaaaaa :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí... todas geniales, mil estilos diferentes, mil ideas!! Ya tengo ganas de volver a compartir otro trabajo :). Un besito

      Elimina
  5. Per res del món ha sigut dificil i pesada aquesta entrada, més bé tot el contari, una manera molt bonica de veure el resultat de la teva iniciativa de la qual he de.donar les.gràcies perque m, agradat tindre un treballet teu i ja estoc desitjant que arribi un altra vegada els nadals per a.repetir aquesta meravellosa experiència. Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser hauré de començar a fer les postaletes de l'any vinent perquè ja veig que totes continueu animades, jejeje. Moltes gràcies per participar i ser sempre per aquí! Un petonàs

      Elimina
  6. Siii, pots comptar-hi el proper Nadal!!! (o abans com proposa la Sílvia, je je je...) Són totes una cucada, totes m´'agraden, totes tenen quelcom d'especial i únic. Un petó ben fort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé!!! ja puc anar fent la llista de l'any vinent!! o sí... potser hauré de pensar un altre intercanvi perquè aquest ha estat un èxit i estic molt contenta... sí... hi ha quelcom d'especial en cada una :). Un petonàs

      Elimina
  7. Quina meravellosa col · lecció de targetes!! Totes tenen alguna cosa especial, però segueixo dient que la teva em va deixar meravellada!! Gràcies Montse per aquest fantàstic intercanvi. Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi què sí que són una meravella?? i tu hi has contribuït!! estic molt contenta de tenir totes aquestes obres d'art!! Un petonàs

      Elimina
  8. Bon dia Montse!! quina entrada tan xula!! quants detallets per observar, quantes idees a tenir en compte...però sobretot, sobretot, quanta estima t'ha arribat a la bústia :-) aquesta bústia que per uns dies s'ha tornat una mica "boja" (quina pena que sigui tan sols per uns dies) ara, com bé dius a l'entrada ja hem tornat a la normalitat i bé, jo desitjo que també arribi una mica de normalitat i tranquil.litat al teu dia a dia :-)
    Una abraçada gran!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja tens raó ja... la cartera al·lucinava segur perquè en una setmana no va parar de portar cartes plenes de washitapes, jajaja i jo estic molt contenta, ja saps la il·lusió que em fa tot això! I sí... ja tinc ganes de tornar una mica a la normalitat i tenir més temps per crear que tenim un projecte pendent, eh? ;). Petonets

      Elimina
  9. Uauuuuuuuuuuuuu que xules totes!!!!! una bona entrada per guardar per l'any vinent!! hi ha tants estils i tants detalls que són per tenir en compte!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que són xules sí!! i la teva ho és moltíssim :) moltes gràcies per animar-te a participar i també per la teva entrada al bloc (segueixo sense poder deixar-hi comentaris :(). Un petonàs

      Elimina
  10. Ohhhhhhhh que boniques totes!!!! L'any vinent m'agradaria fer alguna cosa semblant, si tinc temps. Petons guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si t'animes... i això del temps... aish... jo aquest any ho he tingut complicadíssim i al final l'he pogut gratar d'aquí i allà per enviar les postaletes i la veritat és que la compensació és molt gran. Un petonàs

      Elimina
  11. Quina enveja Montse!!! Jo vull tenir la teva bustia, plena de coses precioses totes.
    Petons guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I una d'aquestes coses precioses és teva :), síiiiiiii, quin goig!!! estic molt contenta!!! :). Petonets i gràcies

      Elimina