Bocins de paper, màgia i colors: Somnis d'scrap...

dissabte, 2 de novembre del 2013

Somnis d'scrap...



 La gran sort que un pot tenir és fer el que li agrada.
Trobar això és l'essència de tot.

(Pep Guardiola)


Fa uns dies vaig sorprendre'm en rebre la notícia que havia guanyat el sorteig que feia la Raquel, de somnis d'scrap en motiu del seu primer aniversari. 

No m'ho podia creure (mai he estat massa afortunada amb aquestes coses però darrerament estic de sort!).

Dijous vaig poder passar a recollir el regalet.

A primera hora del matí vaig anar tota contenta cap a correus amb molta il·lusió: què m'esperaria?? I quan vaig arribar a casa em vaig quedar meravellada. 

No només hi havia el regalet que havia anunciat (una pila de fantàstics papers de nadal, una estructura per un àlbum, unes pincetes, blondes, cintetes...) sinó que l'acompanyava un regal molt especial. 


Una capsa decorada per nadal i una llibreteta preciosa personalitzada amb el meu nom. Bufffffffff!! quina passada!!!! Les fotos no li fan justícia però realment és un treball perfecte.






Certament des de que vaig obrir el bloc només he gaudit de moments inoblidables, he tingut la sort de creuar-me amb persones meravelloses, moltes les he conegut ja en viu i en directe, d'altres estan sempre al meu costat animant-me amb els seus comentaris malgrat no haver tingut la sort de conèixer. 

La Raquel és una d'aquestes persones oberta, simpàtica, que sempre té un moment per respondre qualsevol pregunta que li facis sobre els seus treballs que són tan dolços com ella, no deixeu de passar pel seu bloc i descobrir-la. 

Realment aquests regals són molt especials per la dedicació que ha tingut la persona de manera totalment desinteressada, perquè en el regal també hi ha el regal d'un bocinet d'aquesta persona, de la seva il·lusió, de la seva creativitat, de la seva generositat... com dic jo: un petit tresor que no té preu... Com li deia a ella dir MOLTÍSSIMES GRÀCIES sona a poquet però ho sento així...


Ara espero que algun dia es creuin els nostres camins reals però mentre continuarem compartint la virtualitat amb igual afecte.


Gràcies Raquel!

16 comentaris:

  1. Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuu que suertuda :) Son una pasada, la caja es increíble, aún estarás dando botes de alegría supongo y no es para menos ;) Y encima un montón de material nuevo!!!!!! Que envidia jiji Besos guapa

    ResponElimina
  2. Ostres Montse, quina entrada tan bonica!!!
    I quines coses tan boniques! Quina sort!!!
    Enhorabona! Petons

    ResponElimina
  3. Ah per cert, canvi d'imatge en el bloc! Molt Nadalenc!

    ResponElimina
  4. Uiiii, GRÀCIES a tu per aquesta entrada tan bonica, per cada paraula d'agraïment i per ser com eres!! De segur que ben aviat ens trobem però mentre, com tu dius, continuarem compartint projectes, idees, materials mitjançant els nostres blogs. Un petonàs

    ResponElimina
  5. Uhooo quin regalet... Aquests són aquells regals que arriben molt endins de nosaltres i que es recorden sempre. Fa molt poc que estic dins d'aquest món, no tinc molt temps de fer cursos però gràcies a seguir molts dels vostres blogs vaig fent i provant tècniques... Tot i que em falta molt per aprendre. Moltes gràcies per compartir els vostres treballs.

    ResponElimina
  6. Quina meravella, Montse!. Primer de tot, felicitats per ser la guanyadora del sorteig i evidentment per aquesta meravella que ha creat per a tu la Raquel. Un conjunt molt i molt bonic!!

    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponElimina
  7. Qué bonitooo!!Vaya suerte, Montse!A mí nunca me toca nadaaaaaaaaaa ;)
    Bsts

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats Montse!!! Una entrada molt bonica, són d'aquelles coses de la vida que arriben ben endins... Petonets

    ResponElimina
  9. Felicitats Montse! Encara recordo quan vaig rebre el teu meravellós regalàs Una enorme caixa amb tot tipus de regals i llaminadures i aquella meravellosa llibreta que em vas fer. M'alegro moltíssim que tu també hagis experimentat aquesta alegria de part de la Raquel. La llibreta i la caixeta són precioses.
    Una abraçada i felicitats a totes dues.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies a totes!!! Certament és un record que no s'esborra i que guardes com un tresor, perquè de fet ho és, quelcom fet amb el cor i des del cor. A veure si continua la sort!!! :). Mil petonets i gràcies per ser-hi!

    ResponElimina
  11. Ostressssssssss!!! quina passada!!!!!!!!!!!!!!! una de les coses que més m'agrada de l'scrap és la generositat de tothom!! la caixeta, la llibreta... preciós preciós!!!!

    ResponElimina
  12. Ohhhh!!!! Genial tot ... asixò es tenir un gran cor i ser molt generosa. Un petonet :)))

    ResponElimina
  13. Ohhh... felicitats pel premi.... i tens tota la raó amb el que dius.... i el regal sorpresa es genial!! sempre fa molta il·lusió rebre alguna cosa que no t'esperes....
    petons...

    ResponElimina
  14. Quina meravella de regal Montse!!! Ara toca treballar i ensenyar-nos tot el que faràs amb el material.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  15. Quin regal més bonic, és una meravella quan reps un regal personalitzat i més a més si és amb gust, com el de Raquel, jo que la conec en persona puc dir-te que és una persona meravellosa i estic segura que t'ho ha fet de tot cor.

    ResponElimina
  16. Quin regalàs!! Aixó si que és xiripaaaaa!! ;-o)

    ResponElimina