Bocins de paper, màgia i colors: Projecte calendari: octubre

diumenge, 6 d’octubre del 2013

Projecte calendari: octubre



Estrenem el mes d'octubre
per a arxivar cada matís del verd
i renovar els colors inversemblants
que la tardor durà a boscos i camps. (...)

(Isabel Barriel)


Ja fa una setmana vam trobar-nos amb la Pilar i vam aprofitar per intercanviar-nos el tag d'octubre (apart de passejar i xerrar molt i molt!!). 

Ja fa dies que tinc la pàgina al meu calendari però no havia tingut temps de fer les fotos i tampoc de penjar-les. 

Avui, abans d'anar a sopar i per acomiadar un cap de setmana que no he parat quieta aprofito per compartir-les amb vosaltres.

Aquesta vegada la temàtica que hem triat les dues ha estat diferent. 

Jo he triat halloween, que tot i que no és una festa que m'agradi, tenia unes bruixetes, uns ratpenats i unes carbasses que m'havia regalat una amiga i vaig pensar que quedarien fantàstiques en un tag. 

 
I aquest ha estat el resultat!!!

La Pilar ha optat per la tardor (ara jo la copiaré el mes de novembre, jeje) i m'ha regalat un tag ple de fulles caigudes, que han inspirat la meva pàgina del calendari.


 








I aquesta és la pàgina i ostres! cada vegada en queden menys... ja s'apropa el desembre :(. Haurem d'anar pensant en un nou projecte pel nou any!!

Per cert... perdoneu la qualitat de la fotografia... la vaig fer divendres amb el cel negre amenaçador i no he tingut més temps de refer-la... 




També volia aprofitar l'entrada per ensenyar-vos un tag que em va regalar un bon amic. Ell segueix d'aprop tots els meus treballets scraperos i de vegades li demano la seva opinió (tot i que ja sap que no li faig massa cas, jeje). 

Un dia em va dir que triàvem temes del mes massa tòpics i em va fer una llista de possibles temes per exemple per setembre. Un d'ells: la verema. 

Jo el vaig reptar mig seriosament mig en broma a que em fes un tag sobre la verema. Pensava que no em faria cas!! a ell no li agraden les manualitats (si més no, no aquestes, és més de bricolatge...). 

Així que un bon dia se'm presenta amb un paquetet: dins el tag!!! Em va fer molta gràcia, així que el vull ensenyar (val a dir que em va confessar que s'havia estudiat molt bé els meus tags al bloc per saber què posar-hi, que si un botonet, que si les vores arrodonides, que si una cinteta, una butxaqueta, jajajaja). Moltes gràcies!! em va fer il·lusió!


23 comentaris:

  1. Quins tags tan bionics!
    El teu es moníssim, molt delicat (encara que és un tema que no m'agrada gaire el de Haloween, però sembla...que...poc a poc, cada vegada una mica mes)
    I el de la Pilar m'encanta, m'agrada molt aquest arbre tan esquemàtic.
    I...el del teu amic...estaràs contenta! Has aconseguit un altre scraper@ i a sobre masculí! Jejeje...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa! tot i que no m'agrada el tema halloween trobo bonics els detallets i no podia faltar la meva estimada lluna!!! I nooooooooooo, no he aconseguit cap scrapero!!! el meu amic ni boig s'enganxa a l'scrap! :). Petonets

      Elimina
  2. Ostres quina gràcia el tag de la verema!!!!jajaja. La veritat que el teu amic se l'ha currat molt!!!
    I sobre els tags amb la Pilar, m'agraden tots dos!. Cadascú amb la seva temàtica i ben diferents!
    Jo sempre dic que no sóc de Halloween...però trobo que les col.leccions , les enganxines, etc m'agraden molt (sóc fan dels gats negres, per cert).

    Petonets!!!!!

    Charo

    pd: ja has sopat??jajajajajajjaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Síiiiiiii a mi també em va fer molta gràcia el tag de la verema, jajajaja, molt original!!!! I tens raó, els detallets de halloween són moníssims... i jo et diré que els gats... bé... els hi tinc al·lèrgia, per això només els poso sobre el paper, jeje. Petonets (ahhhhhhhh i quan vaig veure el teu comentari just començava a sopar, jeje)

      Elimina
  3. Tots dos molt macos, com sempre. I és una pena que ja s'acabi l'any. Ja podeu anar pensant alguna cosa per l'any que ve per tenir-nos esperant cada mes, eh? I ja veig que vas fent proselitisme entre els amics. Aviat el tindràs fent un album. Ja l'has avisat de qué això del scrap és molt perillós i que un cop es comença no pots parar? A seguir la seva evolució! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiiii!! ja torno a tenir a la meva comentarista number one aquí!!! quina il·lusió!!! i res... que ja faig proselitisme ja però no hi ha manera... crec que no aconseguiré que faci un àlbum perquè coneix totalment els perills de l'scrap (a hores d'ara també coneix tot el vocabulari, jeje). Petonets

      Elimina
  4. Ja tenia ganes de veure el teu calendari d'octubre Montse!!
    M'agraden molt els dos tag's. El teu de Halloween és fantàstic, amb els fantasmeta somrient i el fons de nit, m'encanta!!
    I el de la tardor... m'he enamorat de les fulles. Com estan fetes?
    Petons guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les fulles?? una part són retallades d'un paper de tardor del Lidl (que tenim tan la Pilar com jo) i l'altra part troquelades. Moltes gràcies pel comentari! Petonets

      Elimina
  5. Com no podía ser menys, elements típics de la Tardor per al calendari d'aquest més d'octubre: fulles que hi cauen del terra, la verema, hallowen.... us han quedat genial, m'agraden moltíssim els dos Tag's. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa, sí, sí... ara toca tardor i els seus colors, no podien faltar i encara ens queda novembre!!! petonets

      Elimina
  6. uooooooooooooooooooo!! varies coses a dir!! a mí Halloween sí que m'agrada!! moltttttttttttttt!!! i el teu tag m'ha encantat!!! també m'agrada el de la tardor, i el de la Pilar està molt ben triat! el tema de la verema el veia bastant complicat, però el teu amic s'ho ha currat ehhh! ja el pots felicitar i que no sigui l'últim que faci!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! doncs sí, el tema de la verema no se m'hagués acudit mai, però ja el felicitaré :). Petonets

      Elimina
  7. Molt bonics tant el tag de Halloween com el de la tardor!!! I el de la verema ben original, segur que ni n'hi ha cap altre!!! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja, segur que a ningú més se li ha acudit abans, jejeje. Moltes gràcies! Petonets

      Elimina
  8. Molt xulos!!!! L'any que ve da la castanyera, eh? Que divertit l'anecdote del Tag de la Verema. Un 10!!! Jo que sóc d'Alella el felicito per la iniciativa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje... sí... l'any vinent farem país :), havia pensat en la castanyada però no sabia ni per on començar :(. El felicitaré pel tag de la verema, jejeje. Petonets

      Elimina
  9. Monísimos!! Pero el de Halloween me ha enamorao!!
    Bsts

    ResponElimina
  10. Hola Montse!! que xula la pàgina!! el Tag de la verema té la seva pròpia història i està molt encertat :-)
    Ens veiem aviat!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa!!! la teva també ha quedat molt xula, jeje. Síiiiii, el tag de la verema molt original!!! i sense saber-ho utilitzant els dibuixos dels "teus" llibres :). Fins dissabte!!

      Elimina
  11. Te ha quedado muy bonito.Buena combinación de colores.
    Gracias por compartirlo.
    Abrazos de colores y muchas bendiciones.

    ResponElimina