Bocins de paper, màgia i colors: Repte de setembre...

divendres, 27 de setembre del 2013

Repte de setembre...


Un nen sempre pot ensenyar tres coses a un adult: a posar-se content sense cap motiu, a estar sempre ocupat amb alguna cosa i a saber exigir amb totes les seves forces allò que desitja. 

(Paulo Coelho.)


Buf!! quants dies sense publicar!!! i és que tot passa a gran velocitat i jo segueixo reclamant dies de 48 hores com a mínim (treballant les mateixes, eh?? jejeje). 

Aquests dies estic scrapejant molt  poquet, però a estonetes vaig fent un macroàlbum per la filla d'una molt bona amiga. Havia de ser un àlbum de naixement i s'ha convertit en l'àlbum del primer any de vida (espero donar-li abans que faci la primera comunió :)).

No volia publicar res abans de donar-lo, però ja fa bastants dies vaig veure la proposta d'un LO a l'Atelier Scrap i em va agradar.

És el repte del mes de setembre proposat per la Montse, de libélulas de papel. 

Jo no estic massa acostumada a fer LO's (en dec haver fet un parell en la meva existència scrapera, uis no! deuen ser més perquè vaig fer un àlbum de 50 anys per la meva germana de mida LO! ja no ho recordava!). 

A mi m'agrada molt més treballar en espais petits, en un espai tan gran sempre penso que em falta alguna cosa i acabo omplint i omplint... (perquè allò del clean and simple tot i que m'encanti està clar que no està fet per a mi!). De fet és el que m'ha passat aquesta vegada, jejeje.

Però sigui com sigui estic satisfeta amb el resultat, tot i que vaig en contra del què m'agrada (tampoc sóc de roses ni de cors!!!) :).

Espero les vostres crítiques! :)

El color ha quedat una mica distorsionat a la foto... però... fins que no aprengui a fer fotos en condicions: "es lo que hay" com dic jo, jeje.

Us deixo un petit collage amb els detallets, ah! i la plantilla proposada on calia incorporar com a mínim un cor.


27 comentaris:

  1. Molt bonic Montse! Molt graciosa la foto, i m'encanta la frase de Paulo Coelho!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!! La veritat és que la nena és tan maca que això ajuda en els treballs :). I sí... sempre he estat una enamorada de les frases de Coelho. Petonets

      Elimina
  2. Una pàgina molt divertida i alegre per una foto fantàstica!. Els detallets m'agraden molt, Montse...tots aquests de fusta (sóc fan!!jajaja) són una xulada. I mira, jo no sé seguir plantillas per a fer LO's, em fan posar nerviosa. Ho trobo més difícil d'aquesta forma ("pa gustos, colores"!!jajaja)
    I res a veure, però ara estic llegint un llibre del Coelho.

    Petonets!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! ho agraeixo doblement perquè tu ets una experta en pàgines infantils :). Cada vegada sóc més addicta als detallets de fusta. Són tan macos!!!! I jo fa un segle que no llegeixo a Coelho, i mira que els tinc pràcticament tots els llibres! però el darrer que vaig llegir no em va entusiasmar i en tinc alguns de pendents. A veure si els hi trec la pols! Petonets

      Elimina
  3. Hola Montse! El teu LO m'encanta! Tan ple de detallets com totes les teves tarjetas que fas, però amb la foto de la nena. t'ha quedat perfecte .. Una abraçada i ànim en el començament del curs. Aviat tornaràs a trobar el ritme per fer aquests meravellosos treballs que ens mostres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! la veritat és que m'animo tan amb els detallets que al final en posso massa i tot, jeje. A veure si puc trobar més temps per fer cosetes!! Un petonàs

      Elimina
  4. Una interpretació molt bonica, Montse, m'encanten els detalls. La fotografia és molt tendra. Si els espais més grans sempre fan una mica de por per treballar, però un cop et poses ... Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'hi hauré de posar més sovint, jejeje. Moltes gràcies pel comentari!! Petonets

      Elimina
  5. Jo crec que tot està bé, tant el que no posa quasi res i no li fa falta més, com quan hi posem prou però no fa l'efecte de apelotonament, que també és d'apreciar, oi??
    A mi m'agrada l'estil que has tingut per a incloure els elements de madera.
    un bes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! tenia una mica de por escènica jejejeje, ara ja sé que puc omplir que queda bé, jejeje. I la veritat és que cada vegada m'agraden més les cosetes de fusta, donen un toc especial!! Petonets

      Elimina
  6. Molt dolcet Montse, segur que ha triomfat :-)
    Petonets

    ResponElimina
  7. T'ha quedat d'alló més dolç!! m'agrada!!! moltes gràcies per participar!!!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per la proposta!!! m'ha encantat!! Petonets

      Elimina
  8. Fantàstic Montse!
    M'encanta la teva interpretació, els colors, els detalls de fusta. És genial!
    Petons guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una mica colorinxi m'ha quedat però... és com ha sortit. Moltes gràcies!!! Un petonet

      Elimina
  9. Preciosísima interpretación. Nos vamos animando cada vez más con los rosas... jajaja (a mi me obligan... jajajaja) Me ha encantado el detalle de los imperdibles. Un besazo guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí... vamos con el rosa!!! ya sabes que yo tampoco soy de rosita pero... queda bien!!! tendremos que sucumbir a él, jejejeje. Besitos

      Elimina
  10. És fantàstic Montse!!! La nena és molt bonica i el cor amb la fletxa que has fet ho trobo original. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. La nena és preciosa sí!! i molt simpàtica :) i el cor... bé... no sóc de cors i vaig pensar... com ho faig? i va sortir això!! m'alegro que t'agradi. Petonets

      Elimina
  11. Hola Montse!! encara que no t'agradin els LO, aquest està xulissim. Ahir vaig tenir el plaer de conèixer a la Clàudia i sé que l'àlbum que li estàs fent li encantarà :-) els colors del LO?? jajaja roses que no t'agraden però que aquí queden genials i tots els detallets de fusta i els papers molt dolços...fins aviat!!
    Per cert, has canviat una mica el blog, també m'agrada!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això espero... que li encanti i se'l miri moltíssimes vegades (ja li regalaré amb l'album un glossy per si va perdent les peces per l'ús, jejejeje). I el bloc... bé... està en standby fins que trobi la imatge que em defineixi (estic pensant...). Petonets wapa!

      Elimina
  12. Uns detalls moníssims !!! Una protagonista mooolt simpàtica així que tot junt un GRAN LO !!!

    Petonets,

    ResponElimina
  13. Super maco!!! a mi em passa com a tu... tant d'espai em porta a omplir-lo en excés, però no crec que sigui el teu cas, és molt equilibrat i m'encanten els tons, descarat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! seguiré experimentat amb els espais grans, jejeje. Petonets

      Elimina
  14. Me encanta esta combinación de rosa y turquesa! es mi preferida! besotes
    Teresa

    ResponElimina