Bocins de paper, màgia i colors: 84 anys...

dimecres, 7 d’agost del 2013

84 anys...


Només des del cor es pot tocar el cel.

(Rumi)


Demà la meva mare fa 84 anys! 

El darrer any, o els darrers dos, han estat complicats (la salut, una mundança "forçada"...), però la seva força sempre ha fet que aconseguís vèncer allò que ningú s'imaginava i és un model per a tots nosaltres. 

Aquests dies torna a estar delicada i volia fer-li alguna targeta molt especial per celebrar aquests 84 anys (tot i que no tingui massa ànims per celebrar-ho, però jo sóc tant o més tossuda que ella, jeje).

El resultat ha estat un mini (que vaig començar en una trobada que vam fer a Vilanova amb la Mercè, l'Elena i la Marcela) ple de sentiments i records.

La base amb el craft que tant m'agrada, combinant papers amb color marró, granatós, rosat, beix... i poc carregat de decoracions, algun cor, algunes papallones i cenefes i és clar! les puntes de la meva àvia!. Mai m'hauria imaginat combinant topets, ratlles, quadres!! però no queda tan malament, oi?

La portada és el que em va costar més de fer, la mida és 11x11 cm i costa decidir-se per les decoracions en un espai tan petit, al final vaig optar pels cors (i això que jo no sóc gens de cors!) i una clau (són la meva debilitat).

Li he fet una capseta arxivadora per guardar-lo i aquest ha estat el resultat, una mica (bastant) romàntic (definitivament no tinc estil propi, jajaja).

Espero que us agradi tant com a mi fer-lo i no us atabaleu amb tantes fotos!, jeje.







 


22 comentaris:

  1. Ja veig que tú també estaves penjat fotos mentre jo em barallava amb l'ordinador jajaja...
    T'ha quedat preciós Montse!! i a ella li encantarà; vols creure que m'he emocionat llegint les teves paraules?? ets tossuda, però això et fa tenir aquesta força en els moments delicats i complicats que ens toquen viure.
    Desitjo que demà li encomanis una mica d'aquesta força, per que pugui anar passant un bon estiu.
    Felicitats per la feina tan ben feta!!
    Una abraçada molt gran!!

    ResponElimina
  2. ME-RA-VE-LLÓSSSSSS!!!. Ple de sentiment, emotiu, molt bonic!. La decoració, els colors utilitzats...tot m'agrada Montse!!!. No seràs de cors, però aquests cors amb el fil...maquíssims!!!
    Desitjo de tot cor que la teva mare es trobi cada vegada millor de salut i que sigui una celebració molt especial.

    Una forta abraçada i un petonàs molt gran per a totes dues!!!

    Charo

    ResponElimina
  3. T'admiro molt Montse. És un treball que transmet molt amor. La combinació de colors, formes i textures no pot ser més natural, elegant i al mateix temps fresc. Pocs adorns però amb molta càrrega emotiva. Cintes i papers esquinçats ... modern però amb un toc clàssic. Perfecte. Us desitjo un gran dia de tot cor. Un petó molt fort.

    ResponElimina
  4. Un àlbum doblement bonic, per com és i pel que representa. Segur que la teva mare s'emocionarà per tots els records que hi trobarà. Jo tenia pensat fer una cosa semblant per a la meva mare i sempre ho deixava per a més endavant, fins que ja no hi vaig ser a temps. És molt i molt maco! Els colors m'encanten, amb el kraft de fons, és molt modern i alhora, no sé per què, em recorda aquells mocadors de fer farcells que les mares i les àvies feien servir. Us desitjo que passeu un molt bon dia d'aniversari!! Ah, per cert.... la música de fons m'agraaadaaaa molt!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Quina cucada de mini! M'encanta Montse! És molt elegant!

    ResponElimina
  6. Uooooooooooooo que preciosidad!!!!!!!! A tu madre le va a encantar!!!!!!!
    Me encanta que pongas muchitas fotos para poder apreciar todos los detalles. Las fotos en sepia una preciosidad, los detalles, los tonos, que te hayas currado los dos lados y el archivador!!!!!!! Simplemente genial!!!! Como ha cambiado desde el día que quedamos para hacer las tarjetas jeje. Increíble :)

    La verdad es que tiene un formato cuco y es muy sencilla de hacer. Muchas gracias por compartir con nosotras, una tarde genial.
    Yo ya he hecho dos jijiji. A ver cuando puedo publicar las fotitos jiji
    Besitos guapa

    ResponElimina
  7. Quina preciositat d'àlbum Montse i sobretot quan de sentiment.
    Segur que li encanta l'àlbum i s'anima només veure'l.
    Un petó molt fort per tu i per la teva mare.

    ResponElimina
  8. Ohhh!!!!! Montse es preciós..... la teva mare segur que està encantada... i més amb les fotos a l'interior fent un repàs de la seva vida.... segur que quant l'ha vist l'has portat al món del records i t'ha explicat anècdotes de les fotos... (la meva mare sempre ho fa... i a mi m'encanta escoltar-la...)....
    I es genial que posis moltes fotos i quan mes grans millor... així es pot contemplar millor el treball... descobrir cada detall.. i donar-nos inspiració.... perquè cada cosa que fem porta la seva feina i el seu temps... i es una llàstima que no es pugui admirar bé...
    Apa!!!! ja m'estic enrotllant... doncs continuo... ja que hi sóc.... je,je.... els papers son molt bonics i la decoració amb les cenefes i papallones molt encertades.... la caixa es genial... m'he enamorat de com es decorat el cor.... i jo aquest estil romàntic que dius... el trobo perfecte.... perquè totes aquestes fotos antigues em recorden les èpoques de les iaies... i mes quan ho decores amb cintes i puntetes seves... i tens rao.... quí s'imaginaria que acabaríem combinant ratlles amb quadres... topos amb flors.... pero es que estampat als papers son tant "moonnooooss"....
    Petons....

    ResponElimina
  9. Quin regal més preciós!! Es nota tant quan les coses estan fetes amb amor...

    besos!

    ResponElimina
  10. Una preciositat !!! I amb els colors que a mi m'encanten !!! És una passada, és una mica vintage, romàntic i ple de sentiments... Ets una artista !!!

    ResponElimina
  11. 84 anys de vida i de moments per a regalar! Un àlbum molt bonic. Felicitats a la teva mare! un beset

    ResponElimina
  12. es molt i molt bónic, elegant, emotiu y fet amb el cor. M'encanta!!!
    felicitats xq t'ha quedat fantàstic!!
    per cert, t'he descobert avui mateix, vaig a fer una mica el xafarder pel blog
    una abraçada!!!

    ResponElimina
  13. Fantàstic Montse!!! M'encanta la combinació del craft, li queda tot be. Felicitats a la teva mare, l'ocassió val un regal amb tant de sentiment com aquest. A mi m'ha semblat que té molt estil Montse, de debó, encara q no siguis molt de cors... Preciòs, amb sentiment i molt d'amor.

    ResponElimina
  14. Qué bonito Montse!!Me encantan los papeles y los tonos que has utilizado!¿Y las fotos?Son fantásticas!!!
    Bsts

    ResponElimina
  15. És genial, la teva mare de segur que ha quedat meravellada amb aquest projecte!! Com sempre.....originalitat, bona combinació, detalls, colors, creativitat.... una meravella. Petonets

    ResponElimina
  16. Avui no he parat en tot el dia, però no volia que s'acabés el dia sense deixar un comentari d'agraïment a totes per aquestes paraules tan fantàstiques. Pensava respondre un a un però se m'ha acumulat molta feina. La veritat és que ha estat una entrada molt emotiva per mi i ha estat molt emotiu llegir cadascun dels vostres comentaris, fets amb tant d'afecte i dedicació. És en aquests moments quan et preguntes: ostres! qué he hecho yo para merecer esto?? :). Em resulta cada dia sorprenent com pots sentir tan aprop a persones a qui no has vist mai en viu i en directe (tot i que a algunes de vosaltres sí). Aish... podria escriure i escriure (qui em coneix ja ho sap) però al cap i a la fi tot es resumeix en: moltes gràcies per ser aquí i moltes gràcies per tot l'afecte que em transmeteu. Petonets

    ResponElimina
  17. Una preciositat de mini. Cal celebrar cada moment! Així doncs, moltes felicitats! Un petó.

    ResponElimina
  18. És una meravella, tant el mini com la capseta a joc, un magnífic treball. Olé les tossudes, no ens donem per vençudes així com així!!!! Felicitats i molta salut a la teva mare! Un petó

    ResponElimina
  19. Un treball preciós, emotiu, molt delicat. Felicitats a les dues !!!

    Petonets,

    ResponElimina
  20. Precioso y elegante y que bellos momentos y cuanto amor destila. petonets

    ResponElimina
  21. Hola Montse!!
    Passa pel meu bloc 777inspiracions.blogspot.com
    Tens un premi per la meravellosa feina feta en el bloc!
    Una aferrada!!!

    ResponElimina
  22. Meravellós!! tot m'agrada! la combinació de colors, els detalls, la delicadesa.. genial!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina