Bocins de paper, màgia i colors: Nit de Reis...

dissabte, 5 de gener del 2013

Nit de Reis...


Fa una nit de fred intens,
ja s'entelen tots els vidres 
 mentre dibuixo a les finestres
 siluetes de camells 
 i les efígies del tres Reis.

I al cel de cop hi veig
 un estel fugaç que talla el vent.

(Isabel Barriel)


Quants dies desconnectada!!! i enyorava passejar-me pels blocs i escriure alguna entrada. Però han estat dies de no parar, d'anar amunt i avall, de compartir moments amb família i amics, de descobrir molts indrets, de paraules, de silencis, dies per dormir (descansar no gaire...), per passejar, per... buf!! he fet una pila de coses certament!! i una miqueta d'scrap també :)... però això ja us ho ensenyaré els propers dies... quan hagi tancat definitivament la porta al Nadal, bé... només al d'aquest any, eh?:)

Han estat sobretot dies d'alliberar la ment i no pensar en la quotidianitat... la realitat ja m'atraparà dilluns (tot i que jo intentaré jugar a cuit d'amagar amb ella, jeje). 






Avui deixo les dues postaletes de Nadal que em faltava per ensenyar-vos... tot i que encara no s'ha acabat la tortura nadalenca... (ja queda menys...).


10 comentaris:

  1. Espectaculars!!! Les dues són precioses, encara que ja saps que a mi tot lo que porti liles em roba el cor. Que et portin moltes coses els Reis!!! (suposo que has sigut prou bona nena, eh?). Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! Crec que sí he estat bona minyona (bé... depèn per a qui :)). Un petonàs i feliç dia de Reis!

      Elimina
  2. Totes dues delicioses!!! Desitjo que els Reis et portin un munt de regals!! Petons i disfruta d'aquesta nit màgica!

    ResponElimina
  3. Una xu-la-da!!!! T'han quedat precioses, Montse!!! Feliç diada de reis (de part d'una republicana!!! jajajajaja). Un petonàs!! XD

    ResponElimina
  4. Què boniques!! Les dues targetes són una meravella, però hem quede amb la primera, la combinació amb morat m'encanta!!! Espere que els reis et porten moltes coses, segur que has sigut molt bona, jeje. Petons

    ResponElimina
  5. Qué xules, m'agrada la combinació que fas amb estrel.les sempre et queden molt bé!!!

    ResponElimina
  6. Hola Montse!! com m'agrada aquesta entrada i veure que, aquesta vegada, una d'aquestes postals la tinc jo a casa :-) tenir un trosset de punta de la teva àvia em fa sentir immensament feliç i orgullosa, per que sé què significa per a tu i per que sé que la vas fer amb molta estima!! que tinguis un bon dia de Reis!!

    Una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  7. Torno a ser jo, jajaja...per cert, no havia vist la segona postal!! és molt maca també!!

    Ara sí, bona nit!!

    ResponElimina
  8. M'agraden molt com queden les postals rodones!!.

    Petonets i espero que els Reis s'hagin portat molt bé amb tu!!!



    Charo

    ResponElimina
  9. Hola Montse! Què maques també aquestes dues targetes. La de color lila m'agrada especialment. Espero que els Reis hagin estat ben generosos amb tu. Tant com tu ho ets per a molta gent entre els quals em trobo, afortunadament per a mi. I segur que la tornada a la feina també serà satisfactòria. Ja ens explicaràs.
    Una abraçada i fins aviat per veure aquests nous treballs dels que ens parles.

    ResponElimina