Bocins de paper, màgia i colors: 14 dies per Nadal...

dimarts, 11 de desembre del 2012

14 dies per Nadal...


(...) Antigues postals
 i cintes i suro i palla;
 també papers vells destenyits
 amb lletres de nadales mig esborrades.(...)
(Isabel Barriel)


Recordo quan vaig tenir el primer pis de "soltera" aquí a Vilanova. Em feia molta il·lusió tenir un arbre de nadal ja que a casa sempre havíem fet el pessebre.

Durant uns quants anys vaig guarnir-ne un, m'agradava pensar què posar-hi, fer cosetes i comprar-ne d'altres. Ara ja fa temps que no en poso cap (tret del papiroflèxia que vaig fer ja fa temps) i això que ara tinc mil idees "scraperes" per decorar-lo!! però sempre m'atrapa el temps... 

Així que m'he conformat a fer unes quantes postaletes nadalenques amb arbrets de diferents maneres...



Aquesta és la segona de la sèrie. Vaig veure la idea en no sé quin bloc i em va encantar, val a dir que em vaig barallar amb les cintetes com una boja (definitivament no serveixo per fer nusos ni llaços! quin estrés!).

16 comentaris:

  1. Doncs t'ha quedat molt xulo! Si et serveix de consol a mi em passa el mateix! Com m'agraden aquests llacets que es veuen perfectes, fets amb dues cintes alhora o més, però aquest arbret està preciós! M'apunto la idea! Bon Nadal i una abraçada!

    ResponElimina
  2. Doncs jo crec que t'ha quedat molt bé. I lo dels llaços ho comparteixo. Si et fixes en els meus porta targetes-regal cada llaç mira cap a on li sembla. He intentat seguir algun tutorial d'algun blog sobre com fer llaços perfectes però no me'n surto. Sempre em falta cinta i em sobren dits.
    Petons

    ResponElimina
  3. jejeje... ja veig que no sóc única amb un trauma als llaços, haurem de fer un curset!!! A mi també m'encanten els llaços perfectes, però com diu la Rosa també em sobren dits, jeje. Un petonàs a les dues!

    ResponElimina
  4. Molt original Montse!!! A mi també em costa fer llaçets i mira que m'hi passo estona! Petons

    ResponElimina
  5. Apunta una més a la llista de costar-li fer llaços!!jajajaja.
    Una vegada vaig veure a un blog, que la noia posava dos palets clavats i després passava la cinta d'una manera determinada...i al final li quedava un nus perfecte. Ara no em diguis com es fa, eh??jajajajaja
    La targeta t'ha quedat molt original!

    Petonets!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pels tutorials, jajajaja, no sé si n'arribaré a aprendre :)

      Elimina
  6. T'han quedat precioses aquestes postaletes, jp també n'he fet algunes de rodones, a veure si tinc temps i les penjo.

    ResponElimina
  7. Mira que he trobat per tu... be i per mi...... ara no tenim excusa per llaços... http://stampinantics.blogspot.com.es/2010/09/bow-tutorial-1.html
    La postal es molt bonica... i aquesta idea m'agrada molt... ja la tinc guardada a la carpeta...

    Petons...

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejeje... no sé no sé si tindrem excusa... per molts vídeos que miri no hi ha manera! :) sóc molt mala alumna... espero ser millor profe :) Un petonàs

      Elimina
  8. T'ha quedat maquisima, i la idea molt original

    ResponElimina
  9. Hola Montse!! la postal molt maca!!i els llacets... :-) ja vaig intentar ensenyar-te però jo no sé explicar, em surten; però no desisteixis, val la pena!! molts petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... sí... i mira que a tu et surten xulos!! però la meva neurona no enregistra les dades referents a nusos i llaços, jajaja. M'ho hauràs de tornar a ensenyar :) Un petonet

      Elimina
  10. per cert!! molt maco el vers de dalt...l'altre dia buscava i vaig recordar el que vas posar fa dos anys, també de la Isabel Barriel, "pengen de l'arbre paraules de Nadal" i vaig topar amb "mil estels" que curiós!!

    ResponElimina
  11. Es molt maco aquest arbre no n'havia vist cap així, probaré a fer-lo a vore si em surt. Per cert llegint la teua entrada m'has fet somriure!!!

    ResponElimina
  12. Montse!!! aquesta també és una xul.lada!!!
    Queden genials en rodó i agraden molt!!!
    Demà una altre, eh???!!!
    Petó

    ResponElimina