Bocins de paper, màgia i colors: Cosetes...

dimarts, 6 de novembre del 2012

Cosetes...


Hem d'escoltar el cap,
però deixar parlar el cor.

(Marguerite Yourcenar)

Avui aprofito aquesta entrada per escriure alguna coseta que tenia pendent. Ja fa uns dies vaig rebre la sopresa de rebre un altre premi virtual, una vegada més em va fer molta il·lusió i em va sorprendre. El premi me l'ha concedit la Judy . Si no la coneixeu ja trigueu!!! :), és una artista impressionant, la reina dels LO. Els seus treballs són sempre plens de color, un esclat d'energia positiva!! Moltes gràcies wapa!!!




Com sempre se'm fa molt difícil passar el premi, són tants els blocs que segueixo i tants els què em queden per descobrir!!! per tant voldria donar-los a totes les persones que llegiu aquesta entrada i que em seguiu incondicionalment o senzillament aterreu per casualitat per aquí :).



L'altra cosa de la qual volia fer difusió és el repte que ja fa dies han proposat a Retos de Scrap i al qual em vaig apuntar només veure'l. Proposen un intercanvi de postals de nadal per enviar per correu ordinari en grups de deu persones (cada persona n'ha de fer nou).

Si us animeu encara sou a temps d'apuntar-vos-hi. És una proposta fantàstica.

Per mi el Nadal sempre ha estat una època especial, malgrat sigui també una època en la qual enyorem molt més les persones que ja no hi són, però també hi ha una màgia especial en els ulls dels nens, en les il·lusions que projectem envers el nou any que arriba... una època per tornar ser com el petit príncep, resistint-nos a créixer, jo... encara crec en els Reigs Mags d'Orient! :).

Des de petiteta que any rera any faig les meves postaletes, primer dibuixant (tot i que no ha estat mai el meu fort), després fent "scrap" (quan encara no es deia així) :) i ara ja amb una pila de recursos i fonts d'inspiració...  

Cada vegada hi ha menys tradició d'enviar postaletes i per mi és una llàstima (tot i que sóc afortunada i tinc amics que conserven la tradició), és una manera especial de dir: em recordo de tu i et desitjo el millor, a les persones properes i a aquelles que per un motiu o altre fa temps que no veiem però que estan dins del nostre cor. 

M'encanta el moment d'obrir la bústia i trobar un sobre inesperat, unes paraules dolces i sobretot el saber que aquella persona també té un espai per a tu en el seu cor.

En fi... no divago més, que quan m'animo... jejeje. Si alguna de vosaltres no participa en aquest repte però vol fer un intercanvi personal amb mi, jo estaré encantada, només cal que m'ho digueu!! :)
 

15 comentaris:

  1. Moltes felicitats pel premi. Te'l mereixes. Lo de l'intercanvi de postals de Nadal m'ho pensaré ara que estic en plena feina de fer-ne. És un costum a recuperar i estic d'acord amb tu en lo d'obrir la bústia i trobar un sobre ple de carinyo.
    Petonets
    Rosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa!!! si te'n sobre alguna de totes aquestes postals tan xules que estàs fent, ja saps! a la meva bústia hi ha espai, jejeje. Un petonet

      Elimina
  2. Felicitats pel premi Montse. Ara estic molt enfainada pero espero acabar aviat y pot ser faré el repte. Tens raó que fa molta il-lusió trobar las cartas a la bustia. No se... El tems sempre es fa curt. Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si ben aviat et desfàs de tota la feinada i tens més temps per tu :) Un petonàs

      Elimina
  3. Hola Montse!! Entro per felicitar-te i em trobo amb la sorpresa d'un escrit teu...vull dir, que m'has fet emocionar per les coses que dius i les quals ja saps, que jo també comparteixo...les festes de Nadal són sempre festes màgiques, festes que ens porten a una melangia i alhora a una alegria difícils de contenir i explicar. Són moments que gaudeixes de la família, amics...però també hi ha un moment del dia, en el que fas una mirada enrere i recordes als que no tens al costat...i els ulls, per uns instants, s'humitegen...aishhh aquestes emocions, deu ser el fred i la tardor :-) en fí: Moltes Felicitats pel premi!!! Una abraçada molt gran!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish.... serà el fred sí, jejejeje. Però sí és cert que són festes amb molta contraposició de sentiments, però el més important és que són festes per compartir amb les persones que estimes... ah! i a tu ja et tinc apuntada a la meva llista de postaletes, com cada any :) Petonets i fins diumenge! ;)

      Elimina
    2. hola de nou!! jo també et tinc apuntada a la meva llista!! que xula l'idea de fer un intercanvi de postals de Nadal :-) aquest any tindràs feina però sé que les faràs amb molta il.lusió i que les persones que les rebin, també rebran un bocinet de la teva màgia i estima...fins diumenge!! un petonet!!

      Elimina
  4. Moltes felicitats pel premi, Montse!!! I m'encantaria intercanviar personalment amb tu una postaleta nadalenca, recordo un temps que el meu arbre de Nadal era ple de les postals d'amics, malauradament ara ja no és així! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial! T'enviaré un mail amb les meves dades postals i tu me'l respons amb les teves :). Un petonet

      Elimina
  5. Enhorabona pel premi Montse.
    Jo també m'apunto per fer intercanvi amb tu!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!! em posaré en contacte amb tu per intercanviar dades :) petonets

      Elimina
  6. Ei Montse moltes felicitats!!!t'ho mereixes. M'encantaria fer lo de l'intercanvi de targetes de Nadal però em sembla que no em puc comprometre perquè no tinc gaire temps...Molts petons !!!!!!!

    ResponElimina
  7. Felicitats pel premi i per la targeta és molt bonica. Tens raó s'està perdent la tradició de les targetes, però aquí estem les scraperas per posar de nou de moda. Petonets.

    ResponElimina