Bocins de paper, màgia i colors: Premis virtuals

divendres, 26 d’octubre del 2012

Premis virtuals


L'ahir és el passat i el demà, el futur. L'avui és un regal, per això l'anomenen present.

(Bill Keane) 




Fa un parell de dies vaig tenir la sorpresa de rebre un d'aquests regals virtuals que passen de bloc en bloc. Aquest va venir de la mà de la Marina de Con M de Marina. És un d'aquells premis virtuals que has de concedir a uns quants blogs més (en aquest cas 10) i que et fan sentir bé perquè t'adones que hi ha moltes persones (conegudes i desconegudes, tot i que cada vegada menys desconegudes gràcies als seus comentaris :)) que et segueixen, que et llegeixen, que valoren el què fas, que donen sentit fins i tot als dies més grisos amb una paraula amable, que aconsegueixen arrencar-te un somriure i fer que continuïs tenint ganes de crear, d'imaginar, però sobretot de compartir. Així que: MUCHAS GRACIAS MARINA ;).

Jo no sóc molt donada a seguir aquestes cadenes, d'entrada perquè em costa seleccionar a qui entregar-lo (són tants els blocs que visito i segueixo!), però sento que ja que han dipositat la confiança en mi, l'haig de continuar. Per això m'he decidit a concedir-lo a aquelles persones que gairebé incondicionalment deixen una paraula a gairebé totes les meves entrades.

Per començar la meva amiga Pilar, perquè s'animi a continuar creant i mantenir viu el seu nou bloc i per l'amistat de ja molts, molts anys...

Per continuar la Marta, la Isabel, l'Esther (tot i que el bloc encara està "en obres") i la Glòria, persones que he tingut la sort de conèixer en viu i compartir una miqueta més d'aquest món de l'scrap i amb qui espero tornar a coincidir (bé amb l'Esther ja ho he fet :)).

I per acabar (acabar? impossible!!!) continuaria amb la Charo, la Sara, la Montse, la Marbel, la Loretta, la Sílvia, la Rosa, la Raquel, al bloc Colors i Piruletes (ostres... saps que no sé el teu nom?? jeje) i... aish... no pararia...

De fet el premi és per a tothom qui ara està llegint aquesta entrada :).

10 comentaris:

  1. Hola!!! ei, quina sorpresa m'has donat!!! he entrat per felicitar-te i em trobo amb que m'has premiat; quina raó tens amb el comentari dels dies grisos i que t'arrenquen un somriure. Aquests dies he rebut un munt de missatgets de la tarja del mussol i tinc l'autoestima pujada jajaja,fa molta il.lusió...seguiré mantenint viu el blog, creant...i com no, la nostra amistat sempre al davant... una abraçada molt gran!!

    ResponElimina
  2. aisssh, he publicat abans d'acabar :-S moltes gràcies Montse!!

    ResponElimina
  3. Gràcies a tu wapa!! m'alegro que t'hagi fet il·lusió... jo segueixo dient que el bloc ha estat una de les coses fantàstiques que m'ha passat aquest darrer any :), però no és el bloc, són les persones que hi ha darrera!!

    ResponElimina
  4. Hola Montse!!!
    Ferlicitats pel premi! I, es clar, gràcies per recordar-te de mi i del meu blog!
    Jo també tinc ganes de que ens tornem a veure!
    Una fooooorta abraçada!

    ResponElimina
  5. Enhorabona pel premi i gràcies per la teva menció a la meva persona. T'ho agraeixo moltíssim!!!.
    Una forta abraçada i "un pedazo" de petonàs!!jajajajaja
    Bon cap de setmana, Montse!


    Charo

    ResponElimina
  6. Gràcies per la part que em toca i enhorabona pel premi. Petonets

    ResponElimina
  7. Gràcies de tot cor Montse per citar-me a la teva entrada!! Unes boniques paraules, puc dir el mateix. Gràcies per formar part del meu dia a dia. Fins aviat!

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Montse, per les teves paraules que ens regales a cada post i a cada comentari que ens deixes. Hi ha un en especial que el tinc molt ben guadadet ♥. Ah i moltes gràcies per haver pensat en mí.

    Petonets,

    ResponElimina
  9. He entrat per veure el q estaves fent i he vist la teua targeta tan maca, he mirat una mica més abaix i he vist el premi, i llegint el q escrius, q me encanta llegir-te pq escrius amb molta alma, he vist q li'l donaves a una tal silvia, i he picat però això q dius, ni de coña, i QUÈ IL.LUSIóOOOOO sí que era yo!!! guai moltes gracietes. Un petonet.

    ResponElimina
  10. Hola Montse, gràcies pels teus comentaris i per l'enllaç cap al meu blog buit, però per poc temps. Aquest fi de setmana penjaré el mini acabat i alguna altra coseta. M'encanten les targes que has fet, com sempre, amb negre, blanc i vermell, precioses. Una abraçada

    ResponElimina