Bocins de paper, màgia i colors: Vermell i negre

dilluns, 20 d’agost del 2012

Vermell i negre


El secret de la genialitat és conservar l'esperit del nen fins a la vellesa, és a dir, no perdre mai l'entusiasme.

(Aldous Huxley)

Ara ja fa unes setmanes vaig passar el dia amb uns amics, que s'han enganxat a l'scrap. Un matí de piscina, dinar arrosset, conversa i una mica (o molt! perquè les hores volant!!) d'scrap per la tarda.



La seva filla feia 40 anys i volien fer-li algun mini però no sabien massa bé com enfocar-lo. Jo els hi vaig dir que ho podíem treballar conjuntament i així compartir idees, certament treballar en equip enriqueix moltíssim!!!

I aquest en va ser el resultat, un mini en acordió, amb fotos de quan era més petita, un tag i un sobre per posar-li el val pel regal. 

Em consta que li va agradar i tots tres vam estar molt satisfets amb el resultat. Es nota la meva influència en els topets? jejeje.

Una vegada més trobo que el vermell i el negre donen una força espectacular als treballs.




12 comentaris:

  1. Un mini precioso, con una impactante combinación de colores que me encanta. !Muy bonito!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi cada vez me gusta más esta combinación. Gracias por visitarme! Besos

      Elimina
  2. Montse te ha quedado un mini espectacular !! al igual que el cambio de imagen del blog :) los colores rojo y negro combinan perfectamente y el resultado final es precioso .un beso,
    celia

    ResponElimina
  3. Per un moment he pensat que m'havia equivocat de blog!!jajajajaja. M'agrada el canvi!!!
    El mini trobo que té molta força amb aquesta combinació de colors i és un format que m'agrada molt.
    I els topets...els topets???...on???jajajajaja
    Petonetsssssssssssssssssssssss!!!



    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet encara estic experimentant amb el bloc. Volia fer-lo més clean and simple, però... no em surt de dins!!! jo sóc així, colorista. També volia fer-lo més personal, amb els meus treballs, però són tots tan poc homogenis!! En fi... que hi seguiré treballant, així com el contingut de les pestanyes :) Un petonet

      Elimina
  4. Ei!!! que xulo el blog!!! :-) m'agrada molt el canvi!! bé, ja pots tatxar un objectiu a fer aquest estiu jajaja...el mini,tot i que ja l'havia vist, m'encanta, vaig agafant idees...una abraçada Montse!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... com li deia a la Charo... encara hi estic treballant... segurament tornaré a canviar-lo, però ara per ara ja em serveix fins que arribi la inspiració. Estava cansada de l'antiga estructura :). Un petonet i fins aviat!

      Elimina
  5. Nena m'encanta el mini, especial, diferent, PRECIÒS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Queda xulissim el vermell i el negre!!!! i el bloc? Quina sorpresa he tingut!! Molt viu, desprén energia!! Ja m'explicaràs com s'afageixen les pastanyes!!!!

    ResponElimina
  6. Sí... queda genial el vermell i el negre (és la combinació que tu has triat pel teu àlbum de la trobada!!), dóna molt de joc!! Les pestanyes? doncs has d'anar a dissenyar i triar l'opció pàgines, en pots crear tantes com pestanyes vulguis. Un petonet!

    ResponElimina
  7. Un mini sencillo y resultón, con una combinación de colores genial y lleno de detalles muy chulos.
    Bsts!!

    ResponElimina
  8. Montse!! Trigo tant en entrar i ara gairebé no reconeixo el blog! Això sí, em continua encantant, del teu estil i en la teva línia, m'agrada m'agrada.. Segurament ja pensaves que m'havia oblidat del blog i de tu, però saps que no o hauries de saber. Continuo sent la fan número 1 del blog, i em fascina veure com ha anat evolucionant, ja per no parlar de les teves magnífiques obres, que una com jo que és una miqueta manca per aquestes coses, es queda flipant!!Què dir-te? Original i amb molta imaginació que li dóna un toc màgic! Espero que vagi tot molt bé, un petonet enorme!!

    Andrea M.

    ResponElimina