Bocins de paper, màgia i colors: Llibretes... (3)

dimarts, 10 de juliol del 2012

Llibretes... (3)


L'amistat ni es busca, ni es somia, ni es desitja. S'exerceix.

(Simone Weil)



Ja fa dies vaig anunciar la guanyadora del meu cumple-bloc, la Isabel, fins ara no li havia pogut enviar el seu regalet, però ahir ja va sortir de correus. 

Juntament amb el regal volia fer-li alguna cosa especial, personalitzada, i vaig pensar en una llibreta.

Feia molts mesos que no enquadernava res (crec que gairebé un any!) així que he hagut de treure la pols als meus apunts, als cartrons, als papers.. i posar-m'hi. 

He utilitzat quatre quadernets cosits en un tipus d'enquadernació que m'encanta, amb cosit vist molt senzill de fer i que et permet jugar amb la combinació de papers a la portada i a l'interior.

Aquest ha estat el resultat, espero que li agradi!


La "xapa" o botó creatiu o com es digui la vaig comprar ja fa uns mesos en una botigueta que vaig descobrir passejant pel barri de Gràcia de Barcelona. De sobte vaig girar per un carrer pel qual no havia passat mai (C. Pere Serafí, 61) i em va sorprendre un aparador ple d'ocellets de papiroflèxia. No vaig poder evitar entrar-hi i xerrar una estoneta amb l'encantadora noia que porta la botiga-taller: Les Carnets d'Audrey. Fa uns treballs d'enquadernació preciosos, arracades de paper (em va sorprendre perquè fa arracades d'estrelles iguals que les que jo faig!), etc. i tot això amb uns papers d'importació fets a mà genials.

No vaig poder estar-me de comprar tres d'aquests botons-agulles, suposo que pensats com a complement per vestir, però que jo he utilitzat en els meus treballs d'scrap, en aquesta llibreta i també a la portada de l'àlbum que vaig presentar a Scrapbloc.



15 comentaris:

  1. Montse, quina meravella!!!!. T'ha quedat genial. Segur que la Isabel estarà encantada!!!!

    Petonets!


    Charo


    pd: m'apunto la botiga que dius. El Barri de Gràcia té un encant...!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És cert... el barri de gràcia té un encant molt especial, a mi m'encanta perdre'm pel carrer i descobrir les seves botiguetes i locals..

      Elimina
  2. Preciosa i molt alegre!!! L'enquadernació és genial, una cosa que tinc pendent! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! És molt maco el món de l'enquadernació però també és un procés lent i molt perfeccionista, per això poter no enquaderno massa. Un petó

      Elimina
  3. Aquest últims me'ls he mirat tots de cop. M'encanta com quan gfas un treball per a algú, busques sem`pre adequar-lo a la seva personalitat.
    I gràcies per la informació de la tenda. La veritat és que m'havia cridat molt el botó que vas fer servir a l'àlbum del concurs.
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Sí... m'agrada donar no només el meu toc personal sinó també posar-hi un toc de la persona a qui va el regal... aquí hi ha la màgia, no? Un petonet

      Elimina
  4. Muy bonita, la encuadernación perfecta, ya me contarás como lo haces, es mi asignatura pendiente.
    Gracias por la dirección la próxima semana paso por Barcelona a ver si puedo pasar.Bss
    Aurora

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aprendí diferentes tipos de encuadernación en un fantástico taller en Barcelona durante un par de años. Ahora encuaderno poco, pero los resultados me encantan. El día que vengas por Barcelona con tiempo estás invitada a aprender a encuadernar :) Un beso

      Elimina
  5. Avui he rebut un enviament molt especial. Com estava al meu lloc de treball m'ha arribat ben aviat. Quan ho he obert he quedat meravellada. Era un paquet de dimensions considerables, però ja sense obrir es veia la cura exquisida amb que havia estat embolicat. A l'interior una caixa amb tot tipus d'adorns, troquelats en paper, cintes, botons ... un sens fi de llaminadures de les que ens agraden a totes nosaltres que estaven recollides en unes caixetes fetes a mà que em van cridar immediatament l'atenció, perquè no les havia vist mai. També hi havia un paquet amb uns papers preciosos de doble cara de diferents mides. I a sobre de tot uns tags estampats a mà i dedicats, que m'han deixat paralitzada. Són tan bonics i la dedicatòria tan càlida i afectuosa que m'he quedat muda ... M'he deixat per al final l'obrir un altre paquetet que acompanyava a tot el que us he explicat. I quan l'he obert he descobert la meravellosa llibreta amb el meu nom. És tan bonica i està tan ben confeccionada que gairebé em feia por obrir-la. És una preciositat Montse, i és un treball tan net i polit, tan delicadament fet. Els colors els has encertat. El botó diví de la portada, jo també m'apunto la direcció, perquè tampoc l'havia vist en cap lloc. Després l'he mostrat a les meves companyes de treball i tothom m'ha felicitat i ha lloat la teva preciosa llibreta. Jo, que sé tota la feina que porta l'he apreciat doblement.
    Gràcies per tot el temps, la cura i l'afecte que t'has pres per fer-me aquest meravellós regal. Espero estar a l'altura de la teva amistat.
    Una forta abraçada. Isabel.

    ResponElimina
  6. Aish... quin comentari més maco!! Moltes gràcies a tu per ser-hi sempre i animar-me amb els comentaris. La llibreta l'has de fer servir, eh? per escriure-hi idees, desitjos, el què sigui... :) Un petó ben fort!!!

    ResponElimina
  7. Nena t'has superat, a part del lot, aquesta marevellosa llibreta !! ets molt detallista ! La llibreta fantàstica.

    ResponElimina
  8. Montse como buena amante de la encuadernación que soy me ha parecido precioso todo el conjunto de la libreta, encuadernación, papel y la delicadeza con que se ve confeccionado,no me extraña que le haya encantado ha Isabel.

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies per compartir les troballes. Avui he estat a aquesta botiga i m'ha encantat. L'he comentat a la noia de la botiga que l'havia conegut a través del teu blog i li ha fet molta il.lusió. A més li ha encantat la teva llibreta i a mi també. Gràcies

    ResponElimina
  10. Esta genial! Me encanta el colorido, los papeles, y ese lomo con ese cosido en cruz! Fantastica!

    Bss

    ResponElimina