Bocins de paper, màgia i colors: Llibretes... (1)

dimecres, 4 de juliol del 2012

Llibretes... (1)


L'art és la filosofia que reflecteix un pensament

(Antoni Tàpies)


 
Fa molts dies que volia fer-li un regalet a una companya de feina, la Sònia, que va estar molt pendent de mi els dies que vaig estar de baixa, fent-me de missatgera (cinc pisos amunt i cinc pisos avall!!), també fent una miqueta de tutora del meu grup, etc. (moltes gràcies!!!!!). Però el temps se'm va tirar al damunt i fins la setmana passada no vaig poder acabar el què li estava preparant com a petita mostra d'agraïment. 

Ella (com jo) és una enamorada de les llibretes, així que vaig aprofitar per fer-ne dues.


L'anterior setmana havíem estat al País Basc amb els nanos (ostres! no hi havia estat mai i em vaig enamorar de Sant Sebastian, de la ria de Bilbao... hi tornaré segur!!) i al Guggenheim hi havia una exposició fantàstica del David Hockney (si no el coneixeu feu una passejada per la seva web, els colors et transporten...). 

A ellla també li va encantar, així que a la botigueta vaig comprar un parell de postals i amb aquesta base vaig fer la llibreta, paper, cartró, cintes, botons, washi tape... i la meva bind-it-all per enquadernar-ho tot.

Una vegada més les fotografies nefastes perquè vaig acabar la llibreta el dia abans de plegar del cole per la nit (i l'hi havia de donar l'endemà!) i vaig fer les fotos amb llum artificial i a corre-cuita, la majoria van quedar mogudes però en vaig poder salvar alguna, que us mostro avui.


13 comentaris:

  1. M'agrada molt la llibreta Montse!. I les postals possades així com un trencaclosques...molt original!
    Jo només coneixo San Sebastián i em vaig enamorar!!!. La propera vegada Vitoria...que tinc ganes!!jajajajaja
    Petonets!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que les composicions de l'artista són així, petits quadres que en formen un de gran i això és el què vaig voler reflectir a la llibreta, per això ho vaig retallar :). Un petonet

      Elimina
  2. Quina preciositat de llibreta, Montse! La idea de la composició en trossets m'ha encantat! Tinc moltes ganes de posar-m'hi jo també. El tema llibretes em xifla!!! una abraçada

    ResponElimina
  3. gracias Montse por el comment!!! veo que sigues el curso de ruth, a ver si me pongo...

    ResponElimina
  4. Molt bonica Montse, segur q li ha encantat. M'agradat molt en David Hockney, no el coneixia. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc el coneixia i em va impactar! Els quadres són enormes i plens de colors... Un petonet

      Elimina
  5. Una llibreta molt bonica, m'agrada el color que has escollit per combinar amb les postals, queda genial!!! Petonets

    ResponElimina
  6. Bon dia a tothom!

    Sóc la companya de feina de la Montse, la persona afortunada amb aquest fantàstic regal.Com algú ha dit, em va encantar.No m'esperava aquesta sorpresa.Hem tingut tanta feina... i ella encara va treure temps per fer-me aquesta llibreta amb els colors que més m'agraden i amb unes postals molt vistoses dels quadres de l'expo que vam veure plegades al Guggenheim. Us he de dir que, al natural, la llibreta té una força de colors molt gran i els detallets dels rivets de color verd i els botonets són moníssims.
    Gran encert de colors i detalls!!

    Gràcies Montse!!

    Sònia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... el temps... és tan relatiu... el què sí sé és que aquests moments de manualitats em permeten sobreviure els altres, jejeje, són la meva teràpia particular. I tens raó, al natural guanya... però és que vaig acabar la llibreta gairebé a les onze de la nit i te l'havia de donar l'endemà... així que foto nocturna...:) ja milloraré :). Un petonet

      Elimina
  7. Ostras, és preciosa i molt relaxant, em quedo amb la idea de la postal, m'encanta. un bset

    ResponElimina
  8. Ha quedado muy bien, yla idea de cortar las fotos me gusta mucho.
    Aurora

    ResponElimina